2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hiç catlamayanlar da varmis canım duyuyoruz 😄

Aa bunları öğrendiğim iyi oldu canım gece sancılarım artarsa boşuna acilden giriş actirmayayim direk doğum katına çıkıyorsun yani ☺️
Evet evet ebeler çok tatlı nazlı ve endişeli annelere de alışıklar 😘🤗 benim 24. Haftada kasığım ağrıyor diye gitmeme bile çekmişlerdi.

Canım ben sana diyorum seninki tamamen psikoljik napsam ne etsen sadece yüksek çıkar takma kafana bazı şeyleri rahat oll dikkat et
Evet canım okudum senin eşinin durumuna benziyor kesinlikle katılıyorum panik yapmamam lazım farkındayım yenmeye çalışıyorum inşallah düzelecek 🤲🌸
Alla alla hiç bir sebep yokmuymuş tansiyonun çıkmasına canım anlamadım yani 🤔
Evet canım çok tuhaf değil mi.. dün sıcaktı o ara çıktı bence sonrası da çıktı mı çıkacak mı korkudan psikolojik oldu:KK43:
Canım çok sevindim iyi olmanıza insallah bir daha o kadar yükselmez ilaca da gerek kalmaz
Allah razı olsun canım sağolasın amin inşallah aldık ilacı kenarda duruyor şuan inşallah gerek kalmaz 🤲🌸

Kızım olucak ınşallah. Evet ilk başta sorularıma doktor şaşırıyordu turkıye de boyle o yuzden soruyorum deyıp duruyordum:)))
Doktorda şaşırmıştım bu nasıl sorular diye 😂🙈🤭
Burasi cok daha farklı. Fazla kontroller yok
TR de ise küçük birsey den hemen sezeryan istiyorlar. Gerçekten sistem farkli

Evet canım okudum senin eşinin durumuna benziyor kesinlikle katılıyorum panik yapmamam lazım farkındayım yenmeye çalışıyorum inşallah düzelecek 🤲🌸

Evet canım çok tuhaf değil mi.. dün sıcaktı o ara çıktı bence sonrası da çıktı mı çıkacak mı korkudan psikolojik oldu:KK43:

Allah razı olsun canım sağolasın amin inşallah aldık ilacı kenarda duruyor şuan inşallah gerek kalmaz 🤲🌸
Canım geçende de konuşmuştuk ya bebek dönmedi falan diyede streslenmiştin kendi kendine evham falan yapıyorsun ya belki onun etkiside olmuş olabilir.sen bence kendini rahatlatmaya bak canım iyi şeyler düşün iyi olsun.çok kafana takınca bak kendi kendine zarar oluyor.Allah korusun son zamanlar zaten

Canım geçende de konuşmuştuk ya bebek dönmedi falan diyede streslenmiştin kendi kendine evham falan yapıyorsun ya belki onun etkiside olmuş olabilir.sen bence kendini rahatlatmaya bak canım iyi şeyler düşün iyi olsun.çok kafana takınca bak kendi kendine zarar oluyor.Allah korusun son zamanlar zaten
Kesinlikle canım bencede psikolojik oldu inşallah düzelir takmayacagim kafaya 🤲🤲🤲
Eyvahlar olsn
Bende hiç sürmedim :KK70: :KK70: :KK70:
İnşallah olmaz ya herkeste aynı olmuyormuş :)

Evet evet ebeler çok tatlı nazlı ve endişeli annelere de alışıklar 😘🤗 benim 24. Haftada kasığım ağrıyor diye gitmeme bile çekmişlerdi.
Evet ebelerle tanışmak da iyi olur önceden 🙈☺️ Bu arada madem aynı hastaneye gidiyoruz doğumla ilgili bir iki şey sorayım canım ben hala hiç bilgi almadim.

*Sancılarını kendi yatış yaptığın odada mi çekiyorsun yoksa sancı odasında mi oluyorsun bilgin var mı? Eğer kendi odansa oraya herkes gelebiliyordur da eğer sancı odasindaysan eşini yanına alıyorlar değil mi ben tek kalırım diye çok korkuyorum eşimin desteği çok önemli benim için.

*Eşin doğuma girebiliyor mu bazı yerler covidden dolayı almıyor ama alan özel hastane de duydum burası alıyor muymuş?

*Bir de doğumun mesai saatleri dışında olursa kendi doktorunu evden çağırmak için bir ücret veriyormussun sanırım o ücret hakkında bir bilgin var mı canim?

Bilgin vardır belki diye soruyorum canım 🥰

Kızlar kaçıncı haftada çatladı göbecikleriniz
Ve hala çatlamayan varmı?
:KK70:
Çatır çatır çatladım gobegimin hali perişan asagidan tut yukariya kadar mor mor hiç bişey kullanmadım benim suçum. tup bebekle çok zor sahip olduğum için hiç umursamadım catlamayi🙄 ama feda olsun yavruma catladiktan sonra geçiren bir şey var mı acaba

Çatır çatır çatladım gobegimin hali perişan asagidan tut yukariya kadar mor mor hiç bişey kullanmadım benim suçum. tup bebekle çok zor sahip olduğum için hiç umursamadım catlamayi🙄 ama feda olsun yavruma catladiktan sonra geçiren bir şey var mı acaba
Benmde tüp bebek 🙈🙈
Hemde cok acılar çektim
Ama annem 14. Haftamdan beri başımda dikiliyor sür sür sür diye.. Bayada pahalıya aldm kremi..
Ama düzenli kullanmadm... İlk cock belki ondan çatlamadm bilemedm

Benmde tüp bebek 🙈🙈
Hemde cok acılar çektim
Ama annem 14. Haftamdan beri başımda dikiliyor sür sür sür diye.. Bayada pahalıya aldm kremi..
Ama düzenli kullanmadm... İlk cock belki ondan çatlamadm bilemedm
Benimde ilk çocuk aslında ama genetikte diyorlar bazen neyse son pişmanlık fayda etmiyor 😂😂 ne yapayım alışacağım catlaklarla yaşamaya 🤣

X