2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Dünden beri biraz hareketli buralar ama doğuran yok canım tansiyonu çıkan var kasılması olan var (mesela ben) ama doğum yok henüz Siz nasılsınız asıl?
Bizde canım nolsun hergün ayrı stres göbeği mi düşmedi iltihap mı oldu sarılık mı oldu derken
zihnen yani cok yoruldum su kırkı atlatma muhabbeti var ya cidden atlatsaydık bi iyi olacaktı

İyiyiz canım sen nasılsın,bebeğin nasıl?şimdilik doğuran yok ama bol bol kasılıyoruz
Bizde canım hergün bir stresle hayata devam ediyoruz sarılığımız azaldı ama göbeği düştü bugünde içinde hala parcası kaldı ona stres oldum şimdide 1 hafta içinde düşmezse sıkıntıymıs ne biliyim karnımdayken diyordum dısarda olsa gözümün önünde daja kolay olur şimdi diyorum karnımda rahatmış

Amin canım. Allah kimseyi imtihan etmesin. Güzel düşünelim güzel olsun
Canım bende bursadayım. Şehir hastanesinden gerçekten herkes memnun. Bende bi kaç kere muayeneye gittim

Bizde hergün bir atraksiyon canım bugünlerinizin tadını cıkarın karnınızdayken orda yerleri rahat doğuncs napıcagını sasırıyosyn ben öyle oldum ilk olmasından da kaynaklı muhtemelen
Aynen aynen hem ilk hem erkenci ondandır kuzum
Yoksa sen harika bir annesindir eminim..
İlk olunca biraz telaş yapıoruz sanırım
Herşeyi dert oluor

Valla öyle oluyor canım bende ilk bebeğimde öyle diyordum doğsada bi rahatlasam diye ama hiçte hamilelikteki gibi olmadığını anlamıştım ❣ şimdi bu minnoş içinde öyle düşünüyorum bi doğsa diye ama en azından doğunca başıma gelecekleri biliyorum o var

Ben bilmiyordum yaşadıkca karnımda az daha kalsaydı diyorum benim sabırsız cocugum duramadı

Doktorun da bir şey vermemesi enteresan canım bana magnezyum içebilirsin demişti mesela kasılmalar için, erken doğum riskinde veriyorlar özellikle
Evet doğru söylüyorsun ama doktoruma aşırı güvenen birisiyim bilemiyorum neredeyse 10 haftadır ayni durumda sonuç olarak her kontrolde aynısını diyor
Bol su ve havuç suyu önermişlerdi canım amniyon sıvısı eksikliği için ama risk olmayacak düzeydeyse kullanmana gerek de olmayabilir. Maalesef doktorlara ne kadar güvensek de bu sezaryen konusunda çoğu aceleci davranıyor
Benm göbeğimde hiç yukarıda olmadı..
Hep aşağda...
Ama büyüdükçe aşağda olduğu daha belirgin oluyor..
Her gören erken doğum mu yapacaksın diyor
Yaa benim de çok aşağıda kuzu bana kimse bir şey demiyor da kendim endişeleniyorum sürekli

İdrar yolu enfeksiyonun ilerlemiş olabilir ona bakıldı mi? Benim de öyleydi duacid kullandım bir hafta geçti.

Kızmı seninkide kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…