2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Geçmiş olsn cnm.. Olsn minnoş güçlü
Bunuda atlatacak..
Rezene içiyormusun? İyi geliyor diyorlar süt için
Saol canim allah razı olsun . Iyi durumu cok şükür orada olmamış mama ya başladık bu gun taburcu olcak büyük ihtimalle bi sıkıntı yok herseyine bakılmış hersey yolunda . Rezene kimyon ısırgan otu çay yapıp iciyorum sabah aksam tahin yiyorum hayırlısı artık her bebek nasibini alır insallah artar emdikce

İnşallah az kaldı canım zor olur ama bir kaç hafta daha sabret için rahat etmiyorsa bir uzmana daha danış bu diyet meselesinde. İnşallah sağlıkla büyüsün gelsinler kuzular

Haber ver canim bizede bebeginin guzel resimleriyle iyi haberleriyle gel
Ayyy inşallah cok saol cnm

Ayy seni gülerken görmek ne güzel
Hep böyle uyan
Ama yk ykk o kdar olmaz bence

Cok şükür cnmmmmm
Gözün aydn

Sürekli sola yatmaktan mı nedendir yürürken sol ayakla adım atınca bacağım kalçama doğru acıyor bildiğin topallıyorum artık nedir bu yaa

Hayirlara ciksin canim bebek dogmadan hersey olabilir aman kalbine dikkat et

Bir dahaki kontrolde dr söylersm
İyi bakın eminsiniz demi
Kutuma gidiyorum bakın de

Hayirlara ciksin canim bebek dogmadan hersey olabilir aman kalbine dikkat et
Ya yakın zamanda cinsiyetine bakmadık hiç ama 3 aylıktan 6 aylığa kadar nerdeyse her kontrolde gördük oğlumun bacak arasını bütün parçalar ordaydi yani Hatta günden güne de büyüdü gözümüzle gördük Eğer gerçekten kız doğurursam aşırı şakacı bir kız olacağı kesin

gmz41 bende rüyalarımda hep kız bebek görüyorum cnm. Annemde aynı görüyor. Bizde tersi çıkıyor hep.
Tersi çıkıyorsa sorun yok Kız bebek istemedigimden değil aslında biz de aileler de hep kız istedi ama şimdi bütün hazırlığımizi erkeğe göre yaptık her yerde kocaman adı yazıyor Ali Karan diye. Kız doğarsa biraz haksızlık olur

Ay hayırlara çıksın zaten çok güzel bir rüya görmüşsün ne olabilir ki başka Rüyalar tersi cıkar derler belli ki cinsiyetini bu yüzden ters görmüşsündür
Bende hep parça parça anlamsız rüyalar görüyorum uyurken seste cıkartıyormuşum ya da ağlıyormuşum sabah kalktığımda beynim yorulmuş oluyo çıldırcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…