- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
Saol canim allah razı olsun . Iyi durumu cok şükür orada olmamış mama ya başladık bu gun taburcu olcak büyük ihtimalle bi sıkıntı yok herseyine bakılmış hersey yolunda . Rezene kimyon ısırgan otu çay yapıp iciyorum sabah aksam tahin yiyorum hayırlısı artık her bebek nasibini alır insallah artar emdikceGeçmiş olsn cnm.. Olsn minnoş güçlü
Bunuda atlatacak..
Rezene içiyormusun? İyi geliyor diyorlar süt için
Saol canım allah razı olsunİnşallah tez vakitte çıkarsınız canım dualarım senle ve yavrunla
Oh cok sukur annesi hirilti normal bir durum demek bebislerdeBakıldı bi sıkıntısı yok denildi canım saol allah razı olsun bu gün alcaz insallah
İnşallah az kaldı canım zor olur ama bir kaç hafta daha sabret için rahat etmiyorsa bir uzmana daha danış bu diyet meselesinde. İnşallah sağlıkla büyüsün gelsinler kuzularKızlar bugün kontrolüm vardı artık ya delircem ya doğurcam yine bi sürü stres olup geldim.
Açılmada herhangi bir değişiklik yok çok şükür daha fazla açılmamış. Rahim uzunluğunda da herhangi bir değişiklik yok.
Sorun sular. Çok dedi ikisinin suyu da fazla dedi. Karbonhidrat komple kesti. Sadece sebze et ve süt ürünleri tüketecekmişim. Zaten insülinden sonra sekerim normale dönmüştü neden bu kadar katı bi diyete gerek gördü anlamadım. Yeme diye saydığı şeylerin hiçbirini zaten yemiyorum.
AyyyHaber ver canim bizede bebeginin guzel resimleriyle iyi haberleriyle gel
Ayy seni gülerken görmek ne güzelKızlar çok güzel bir rüya gördümRüyamda bebeğimi emziriyordum ama kız bebekti. Aşırı güzel boncuk boncuk bakan bir bebek. Sütüm önce damlayip akıyor sonra da sıkınca fışkırıyordu o kadar çoktu Benim bebeğimdi başkasının bebeğiymis gibi değildi o ilk emdiği andaki duyguyu bile hissettim çok tuhaftı.
Rüya tabirlerine baktım çok güzel anlamı var. Rüyada kız bebek emzirdigini görmek eğer bebeğin varsa çok büyük başarılara imza atacağına onunla gurur duyacağına sütün çoksa bebeğinin eve huzur bolluk ve bereket getireceğine isaretmis
Bir de rüyayı gören kişi hamile ise bebeğin kız olacağına işarettir demişlerSon iki seferdir rüyamda bebeğimi kız olarak görüyorum ama İnşallah doğumhanede bir sürprizle karşılaşmam kalbime iner valla
Cok şükür cnmmmmmSaol canim allah razı olsun . Iyi durumu cok şükür orada olmamış mama ya başladık bu gun taburcu olcak büyük ihtimalle bi sıkıntı yok herseyine bakılmış hersey yolunda . Rezene kimyon ısırgan otu çay yapıp iciyorum sabah aksam tahin yiyorum hayırlısı artık her bebek nasibini alır insallah artar emdikce
Geçmiş olsun canım iyi mi bebeğin şimdi ? Midesi mi genişliyordu acabaBakıldı bi sıkıntısı yok denildi canım saol allah razı olsun bu gün alcaz insallah
Ay evet çok güzel uyandımAyy seni gülerken görmek ne güzel
Hep böyle uyan
Ama yk ykk o kdar olmaz bence
Bir dahaki kontrolde dr söylersmAy evet çok güzel uyandımAma son iki seferdir bebeğimi kız olarak görüyorum insan acaba mi diyor
Hayirlara ciksin canim bebek dogmadan hersey olabilir aman kalbine dikkat etKızlar çok güzel bir rüya gördümRüyamda bebeğimi emziriyordum ama kız bebekti. Aşırı güzel boncuk boncuk bakan bir bebek. Sütüm önce damlayip akıyor sonra da sıkınca fışkırıyordu o kadar çoktu Benim bebeğimdi başkasının bebeğiymis gibi değildi o ilk emdiği andaki duyguyu bile hissettim çok tuhaftı.
Rüya tabirlerine baktım çok güzel anlamı var. Rüyada kız bebek emzirdigini görmek eğer bebeğin varsa çok büyük başarılara imza atacağına onunla gurur duyacağına sütün çoksa bebeğinin eve huzur bolluk ve bereket getireceğine isaretmis
Bir de rüyayı gören kişi hamile ise bebeğin kız olacağına işarettir demişlerSon iki seferdir rüyamda bebeğimi kız olarak görüyorum ama İnşallah doğumhanede bir sürprizle karşılaşmam kalbime iner valla
Seninle aynı değilmiyiz kız biz... Nst iki kere girdim ben şimdiye kadar....Günaydın
Sonunda bizim kontrol günümüz geldi
İlk nst heycanı
Varmı bugn başka kontrolü olan?
Bol şanslar
Bir dahaki kontrolde dr söylersm
İyi bakın eminsiniz demi
Kutuma gidiyorum bakın de
Ya yakın zamanda cinsiyetine bakmadık hiç ama 3 aylıktan 6 aylığa kadar nerdeyse her kontrolde gördük oğlumun bacak arasını bütün parçalar ordaydi yaniHayirlara ciksin canim bebek dogmadan hersey olabilir aman kalbine dikkat et
Aaa ben de 34+3'deyim ben de daha nst'ye girmedim hiç. Belki haftaya gittiğimde girerim. Siz ne kadar sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz?Seninle aynı değilmiyiz kız biz... Nst iki kere girdim ben şimdiye kadar....
Benimde kontrolüm bugün
Tersi çıkıyorsa sorun yokgmz41 bende rüyalarımda hep kız bebek görüyorum cnm. Annemde aynı görüyor. Bizde tersi çıkıyor hep.
Günaydın canım hadi güzel haberlerle gel bizeGünaydın
Sonunda bizim kontrol günümüz geldi
İlk nst heycanı
Varmı bugn başka kontrolü olan?
Bol şanslar
Ay hayırlara çıksın zaten çok güzel bir rüya görmüşsün ne olabilir ki başkaKızlar çok güzel bir rüya gördümRüyamda bebeğimi emziriyordum ama kız bebekti. Aşırı güzel boncuk boncuk bakan bir bebek. Sütüm önce damlayip akıyor sonra da sıkınca fışkırıyordu o kadar çoktu Benim bebeğimdi başkasının bebeğiymis gibi değildi o ilk emdiği andaki duyguyu bile hissettim çok tuhaftı.