Sen 32+4 sün demi canım seninle aramızda 1 gün tek var ben 29 haftalıkken mecburiyetten girmiştim ama sancı yokmuş bağırsaklarımmışKızlar çikolata mryvesuyu yememe rağmen benm kız nstde uyudu
Nst çıktım pık pık pık hareket etti
Bir daha nst girecem
Hiç anasının kızı değilmişKızlar çikolata mryvesuyu yememe rağmen benm kız nstde uyudu
Nst çıktım pık pık pık hareket etti
Bir daha nst girecem
Maşallah minnoşaKızlar dün kontrole gittim. Aşkitomun kilosu 2 kilo 175 gram olmuşfakat boyu fazla geldi bana 46 cm Arkadaşım 38 de doğurmuştu 48 cm idi.
Canımmm benimmm ya sıkışcak karnımda diye tribe girdim size de oluyor muDemmeki uzun olucak minoşmaşallah
Ahh ahh hiç sorma uzun olur sıkıntı yaparız kısa olur sıkıntı yaparız ne ararsan bizdeCanımmm benimmm ya sıkışcak karnımda diye tribe girdim size de oluyor mu
Bacaktaki kalçadaki sinirlere mi baskı yapıyo acaba karnımızın ağırlığıBende de başladı canım bu. Sol bacağım önden, sağ bacağım kalçamdan çekmeye başladı yürürken
Canım boy genetik birşey gayet normal çıkmış benceKızlar dün kontrole gittim. Aşkitomun kilosu 2 kilo 175 gram olmuşfakat boyu fazla geldi bana 46 cm Arkadaşım 38 de doğurmuştu 48 cm idi.
2 hafta önce 2090 kg geçen haftada 2100 demişti benim bebişte kilo almamıştı ama normal olduğunu söylemişti doktorum. Bakalım yarın ne olacak ben de merak ediyorumSelam kızlar bugün kontrolümüz vardı 36+5 iz oğlum bu hafta hiç kilo almamışdoktor normal dedi ama moralim bozuldu diğer herşeyi güzel çıktı doğum tarihimiz kesinleşti 23 haziranda geliyor minik kuşum yengeç olacak
Senin agrin var mıydı canım inşallah bir sıkıntı olmazKızlar nst ye girdim hep ağrın 50 nin üstünde. Doktorun yanına gireceğim birazdan inşallah
Evet canım muhtemelen iyice de büyüdüler her yere baskı oluyorBacaktaki kalçadaki sinirlere mi baskı yapıyo acaba karnımızın ağırlığıbiraz yuruyus yapinca hafifledi canim sen denemediysen biraz hareket etmeyi dene belki iyi gelir. Ama oturup tekrar kalkinca yine ayni oluyo
Canım ben kızımı 39+1 de 54cm doğurdumKızlar dün kontrole gittim. Aşkitomun kilosu 2 kilo 175 gram olmuşfakat boyu fazla geldi bana 46 cm Arkadaşım 38 de doğurmuştu 48 cm idi.
Amin insallahAynen canım kan değerlerime bakilcak kalp atışını dinleyem dedi kadın benim cadı durur mumaşallah çok hareketli dedi doğur öyle gel birdaha dedi şükür bugunumuze geldik Allah ım herkese sağlıklı bebisler versin
Normal olursa acicam gozlerimi iyice bakicam bebegi benim mi diyeEvet ben de duydum böyle hikayeler doğmadan asla emin olamayız
Benim bebegimde uzun canim ben kisa oldugum babasida normal boylarda oldugu haldeKızlar dün kontrole gittim. Aşkitomun kilosu 2 kilo 175 gram olmuşfakat boyu fazla geldi bana 46 cm Arkadaşım 38 de doğurmuştu 48 cm idi.
Benimki geçen hafta 2900 gelmişti yine aynı geldi bakalım haftaya ne kadar gelecek benimki yengeç olacaksa seninki kesin yengec olur canım2 hafta önce 2090 kg geçen haftada 2100 demişti benim bebişte kilo almamıştı ama normal olduğunu söylemişti doktorum. Bakalım yarın ne olacak ben de merak ediyoruminşallah hayırlısıyla benim bebişte yengeç olur çok aminnn
Evet ağrım çok oluyor helede geceleri beni kivrandiriyor.Senin agrin var mıydı canım inşallah bir sıkıntı olmaz
Maşallah paşaya canımÇıktım kızlar doktordan, dediğim gibi nst de hep 50 üstünde cikti
Bebisim 2236 gr olmuş ve baş asaga. Ellerini emiyordu oğlusum