- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
Dikkat et canım eğer kalp atışını felan hissetme durumu da eklenirse bi destek alabilirsin ablamda oldu benim hayatını etkiliyor insanın. Çok şükür yendi o şimdi daha iyi. Onunda çocuğu üzerinde oldu ilk. Yeğenim düşse bacağına birşey olsa kötü kötü senaryolar aklından istemsiz geçirip inanıyor gibi oluyor kötü oluyor çarpıntı oluyordu. İlk doğumumda gözü mikrop kapmış küçülmüştü onu kafayı taktı kirpikleri felan döküldü hep öyle kalmasından korktu vs. bir türlü iyileşmedi gözü inatla gerçekten. ne zaman destek aldı o dönem takmadım etmedim düzeldi gözüm dedi. Bazen istemeden kötüyü çağırmış oluyoruz.Aslında hiç böyle biri değildim ama ne zaman birşey istesem hep bir terslik oldu yada neyi çok istesem hep onunla sinandim. Böyle çok fazla olay üst üste gelince bende böyle bir inanç oluştu sanki herşey ters gidecek gibi. Eşimde tam tersi o kadar rahat relax birisi ki.. Çoğu zaman o rahatlatıyor sadece bebek konusunda değil çoğu konuda böyleyim. Biraz panik atak belirtileri var bebek kötü etkilenecek korkuyorum. Buraya yazdım yazdım içimi döktüm hâlbuki gün boyu kahkaha attım çok mutlu gozukuyorum dışardan helede minik öğrencilerimi görünce herşeyi bir anda unutuyorum okulun açılması çok iyi geldi bir yönden. Arkadaşlarımla sosyalleşmek bunlar çok iyi geliyor. Ama kendi başıma kaldığımda böyle düşüncelerle meşgul hep beynim. Belkide destek almalıyım bilemiyorum..
Maşallah yavrularına bahtlari açık olsun inşallah canım inşallah darısı bana
Anladım canım belliki benimkide sakın olacak:)
Aslında ben normal diye tutturmuyorum aksine makat geliş normal doğum başlarsa asıl korkum o. Planlı sezeryan olması daha mantıklı geliyor. Allah razı olsun canım inşallah aynen dediğin gibi dünyalar tatlısı bebeklerimiz olur her sıkıntıyı unutturur bize
Aynen canım hep dua ediyorum zaten hamileliğin basindan bu yana okumadan uyuduğum gece belki kanepede sızıp kaldığım bir kaç gecedir. Her gün mutlaka konuşur okurum. Allah razı olsun inşallah yavrularımız sağlıkla gelsin
Aminn canım Allah razı olsun
Ay birde orda dogururum Allah korusun
Yok yok valla tövbe okumuyorum okumayacagim inşallah Rabbime sığınır dua ederim bundan sonra hepinizden Allah razı olsun canım
Aminn inşallah canım dönerse de dönmezsede canı sağolsun tüm yavrularımızın
Ters bebek seni insallah bbenim yavrumda sen gibi turp gibi olur
Doğru diyorsun canım illaki bir şey çıkardı diye düşünüyorum bende çok konuşuyorum rutinlerimiz var ve yavrum hissediyor eminim inşallah sağlıkla gelsin de bütün bu sıkıntılar boşa çıksın
34+lardayiz ilk gebelik canim
Ya ne güzel bir doğum hikayesi rabbim isteyen herkese yaşatsın annelik hep endişe ama benimki bir tık fazla galiba. İnşallah şu günler geçsin sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz