2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Valla canım çok çektin sen de inşallah sagsalim kucağında görürsün ikisini de. Peki kilo almışlar mı nasil gelisimleri
Kilolarına bakmadı canım çok almamışlardır diye
İnşallah az kaldı canım zor olur ama bir kaç hafta daha sabret için rahat etmiyorsa bir uzmana daha danış bu diyet meselesinde. İnşallah sağlıkla büyüsün gelsinler kuzular
Sabredicez mecbur yapacak başka bir sey yok da ona rağmen düzelmezse diye kafama taktım bu sefer de

Hormonlar yüzünden sanırım bu rüyalar ya ben de sürekli rüyamda nişanımın geldiğini görüyorum sabah uyanınca hemen kontrol ediyorum

Günaydın
Kontrolden çıktık nst de 30 dkda 5 kadar sancı çıkınca bir ne oluyoruz dedi doktor da ama ultrasonda daha kanala da girmemiş rahim ağzı uzunluğu da fazla olunca hazırlık kasılmaları dedi. Yine de cuma tekrar çağırdı nstye. Haftaya da doktorum izinde olacakmış inşallah o zaman doğmaya niyetlenmez

Aaa ben de 34+3'deyim ben de daha nst'ye girmedim hiç. Belki haftaya gittiğimde girerim. Siz ne kadar sıklıkla doktor kontrolüne gidiyorsunuz?
Üç hafta önce gitmiştim, iki haftaya düştü kontrollerim.
36 haftadan sonra her haftaya düşecek inşallah.
Benim sancı çıkmıştı ilk girdiğimde.
Bugünde yine nst ye gireceğim inşallah.

Biliyorum cnm. Bendeki gibi olur o zmn. Hep erkek hissediyordum hani sitede demiştim hislerime güveniyorum çok diye.. Sonra doktor ilk kız diyince ben şok olmuştum ya... Sonradan erkek demişti doktorum

32+4üm cnm ilk kez geçiorm

İnşallah kuzum
Ağrın o zmn fazla yoktur senin sanırım. Benim ağrılarım çok. Yalancı sancılarım çok. Geceleri hele durduruyor ağrılar. Uyuyamıyorum maalesef

Ay anne suprizzz diyormus ha yok kiz yanilma olmaz heralde gerci biri yazmisti kibrista dogum yapmis arkadasi dogana kadar cinsiyeti farkliymis dogmus farkli olmus

Ay anne suprizzz diyormus ha yok kiz yanilma olmaz heralde gerci biri yazmisti kibrista dogum yapmis arkadasi dogana kadar cinsiyeti farkliymis dogmus farkli olmus
Bizim gelinin halasına hep oğlan demişler doğumda kız olduğu çıkmış...
Şok olurum öyle olursa. Bir şoku daha kaldıramam sanirim

Yok cnm şükür henüz ağrım ondan olabilir evet

Saol canım allah razı olsun iyimis orada olmamış kusmugunu yutar gibi olması taburcu edecekler bu gün reflüsü olabilir dedi bebegin gazını iyi çıkarcaksın dedi
İnşallah canım dikkat et aman kusmuğunu yutmasın uyurkende hep kafası ya sağa yada sola dönük olsun kusmuğunu yutar falan dikkat et bir tane yasin koy beşiğinin yanına inşallah o korur onu sende çok stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…