2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hareketleri normaldi. Zaten öyle kıpır kıpır değildi. Dogdu öyleydi simdi 4 yasinda öyle koşmayı hareket etmeyi seven bir çocuk değil. Fiziksel ve mental gelişimi yerinde şükür.

Canim ben de 34+3'deyim benim de bebegim daha dönmedi. Makat geliş pozisyonunda duruyor. Hic böyle kötü senaryolar duymadim daha once. Inanma bunlara, hepsi hurafe! Bebegin dönmesine yardımcı olacak bazı hareketler var. Internetten bakabilirsjn. Kalçalarını yana acmak, squat, açılı durmak gibi... Ben de rahim ağzında dikiş var. Hareket, spor yasak. Yürümek bile yasak! O nedenle yapmiyorum bu fiziksel hareketleri.

Bebekler stresi hisseder. Kapat gözlerini, koy elini karnına, konuş bebeğinle. Ben de göbeğime yağ sürerken konuşuyorum hadi kizim bak boyle döneceksin diyorum... Napalim dönmezse de sezeryan oluruz. Bu dünyaya nasil geleceğine bebek karar verir. Biz anne olarak onları koruyacağiz. Hiç kötü şey düşünme. Dünyalar tatlisi bir bebeğin olacak.

Evet makat geliş ve normal doğum esnasinda kalca cikikligi yasayan arkadasim var. Hem de ingilitere dogurdu! Orada başina geldi. Makat geliş olursa ben de hemen sezeryan isteyecegim.

Kızlar bir sorum var size. Bu arada dünden beri bacaklarıma gövdemin tam olarak birleştiği yerde hafif ağrım var. Sanki spor yapmışım kaslarım tutulmuş gibi.

Acaba doğuma hazirlik icin leğen kemiklerim mi genişliyor? Umarim kotu bir durum yoktur. Aranızda bu haftalarda böyle bir şey yaşayan var mı?

Canım hamileliğinin son zamanlarını zehir etme kendine. Anne karnında olup biteni Allah bilir sadece. Ben inanıyorum bebeğin sağlıklı olacak Allahın izniyle benim cevremde çok var makat geliş cocuk ve de herhangi bir anomalilik duymadim görmedim.en basitinden kuzenimin ilk çocuğu makat gelişliydi 5 yaşında dünya güzeli akıllı bi prenses.inşirah oku bol bol elini karnına koy her hareket ettiğinde ihlas ve salavat oku. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

İnşallah canım hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli ve vaktinde gelsinler inşallah hiç kafana takıp da bebeğini de strese sokma gayet güzel sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah

Evet makat geliş ve normal doğum esnasinda kalca cikikligi yasayan arkadasim var. Hem de ingilitere dogurdu! Orada başina geldi. Makat geliş olursa ben de hemen sezeryan isteyecegim.
Maalesef makat gelişte doğumda kol ve bacaklarda ters geldiği için çıkma ezilme olabiliyor o yüzden normal doğum diye zorlamak doğru değil arkadaşımı doktoru zorlamış yazık yavrunun doktor yüzünden kolunda sıkıntı kaldı şimdi doktorla mahkemede uğraşıyorlar çocuğu da fizik tedaviye götürüyorlar ama onun dışında herhangi bir zihinsel ve fiziksel anomalisi yok

Sonradan aklima geldi bir yerde okumustum bebegin dogum pozisyonuna gecmesi icin emekleme pozisyonunda yerleri silin diyorlardi canim ne kadar dogrudur bilmiyorum ama

Yukseleni aslan falan olur inşallah ya
Sen benden de öncesin canım sağlıklı olsun da doğunca supriz olur yüzü de :)
Kanala girdi demedi canım ama bası aşağıda doğum pozisyonunda dedi
Aynen canım
Yukseleni aslan falan olur inşallah ya

Sen benden de öncesin canım sağlıklı olsun da doğunca supriz olur yüzü de :)

Kanala girdi demedi canım ama bası aşağıda doğum pozisyonunda dedi
Aynen canım süpriz olacak bize yüz görümlüğü istiyor galiba bizimkisi sağlıklı gelsinler de doğduklarında doya doya görürüz inşallah

Etkileniyorsan okumamak en güzeli canım hiç dert etme bebişe de kendine de hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah

Bende de başladı 3-4 gün önce canım bazen hafif oluyor yürürken falan ağrıyor bazen de gece sabaha kadar uyutmadigi oluyor ben de geçen gün sormuştum çoğu kişide varmış normal dediler

Bende de başladı 3-4 gün önce canım bazen hafif oluyor yürürken falan ağrıyor bazen de gece sabaha kadar uyutmadigi oluyor ben de geçen gün sormuştum çoğu kişide varmış normal dediler
Ohh, rahatladim. Benimki yürürken hissettiriyor kendini. Galiba pelvik bölgesi dedikleri yer ağriyor.

Geçmeyen veya rahatsiz edici bir ağrı değil en azindan

Ohh, rahatladim. Benimki yürürken hissettiriyor kendini. Galiba pelvik bölgesi dedikleri yer ağriyor.

Geçmeyen veya rahatsiz edici bir ağrı değil en azindan
Benim ilk gece başlamıştı yatakta dönerken çok ağrıyordu sabaha kadar uyuyamamistim çok korkmuştum ya hep böyle olursa diye ama sonra düzeldi şimdilik sadece arada bir yürürken ağrıyor canım

Ya kızlar bir soru soracağım saçma gelebilir ama fikir almam lazım Şimdi benim kapı süsüm geldi ama bunu oğlumun odasının kapısına nasıl asacağım bilmiyorum yani buraya daha yeni taşındık ev sıfır bir ev kapılar yeni bembeyaz kıyıp kapıya delik açamam Özel bir aparatı falan oluyor mu bunun yoksa illa kapıyı delip çivi çakmak falan mı gerekiyor?

Canım bebek inan 40 haftada bile dönebiliyor çok kafana takıp bebeğini de kendinide üzme benim anlamın oğlu doğum zamanına kadar dönmemişti ama sancılandığı zaman kendiliğinden döndü ALlah ne zaman döneceklerini bilir ve emir verir doğuması için takma kafana her gün hz.yunusun duasını oku ferahlarsın avucuna oku karnını okşa çok iyi gelecektir emin ol

Evet 3M markasina bak. Cok guzel asma aparatlari var. Bir tane bulursun ihtiyacini giderecek.

Command var canım çift taraflı bant gibi ama değil birbirine geçiriyorsun dişleri 2 tarafı yapıştırıcı oluyor yapıştırdığın yerede zarar vermiyor koçtaşta satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…