Canim bunlarin hepsi hormonlardan durduk yere korkutma kendiniKızlar çok kafama takıyorum Allah rızası için bir fikir verin. İnternette okuduğum kadarıyla bebeklerin sadece %4ü makat geliş pozisyonda dururmus bu zamanlarda. Bunun da bir kaç sebebi varmış. Suyu fazla olabilirmiş (benim değil) ,sebepsiz olabilirmiş, kilolu olabilirmiş (benimki iri değil hatta burdakilerden küçük bile)ve bebekte anormali olabilirmiş (en korktuğum) böyle bir şey duydunuz mu yani Allah'ım korusun yavrumda bir anormali olabilir mi fiziksel zihinsel kapılardan dışarı Allah korusun her birimizinkini rabbim kimseye yaşatmasın yavrusunun acısını. Ama dün gece kan ter içinde kaldım kafama taka taka düşüne düşüne uyudum. Rüyamda bebeğim doğuyor hasta diyorlar iyi değil diyorlar Allah'ım kafayı yiyeceğim hep böyle içim içimi yiyor. Çok hareketli bir bebekte değildi hep kafamı kurcalıyor çok kötüyüm çok takıyorum kafaya. Kime içimi açsam kötüyü çağırma pozitif ol diyor ama içim içimi yiyor çok korkuyorum. Sizdede böyle korkular var mı doğumda bir sıkıntı çıkar mı falan diye.hep bunları düşünüyorum başından beei inanın tadını bile çıkartmadim hamileliğin. Aslında negatif bir insanda değilim bilmiyorum ya çok kötü bir gün bugün ağlamak geliyor içimden
Senin evhamındır canım ya içini ferah tut sen Allah ın izniyle bişey olmaz.zaten dediğim gibi anomali bi durum olmuş olsa doktorun illaki bilgilendirir.Rabbim yavrularımızı korusun hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAynen canım son haftalarda çok daha duygusalim alinganim patlamaya hazırım belkide bu tuz biber oldu inan ne ameliyattan ne o anlatılan sondalar kum torbaları hiçbirisi korkutmuyor oturup izledim sezeryani hiç umrumda değil kessinler yeter ki yavrum iyi olsun sağlıkla doğsun umrumda değil. Ne bileyim çok hareketli bir bebek değil. Hep kafama takıyorum. Doktorum hiç birşey demedi herşey yoludna diyor detaylıda güzel geçti inşallah benim evhamimdirAllah razı olsun canım ben yavruma dua ederken hep sizinkileri de katıyorum inan inşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz
Öyle mi dersin ebelerle de bir konuşayım. Gerçi normal diye tutturma değil benim niyetim. Benim kafamdaki şey bebeğim iyi mi bir sıkıntısı varmı ne bileyim böyle şeyler geliyor hep aklıma. İnşallah kuruntu dur canım güzel düşünmek istiyorum ama öyle meşgul ki kafam allak bullak oldum ruyalardan çok etkilendim
KesinIki eliyle yüzünü kapatır kesin
Kesinlikle katılıyorum sana ilk başlarda eşim, ben konuşunca sabki şizofrenmisim gibi bakıyordu bana şimdi her akşam konusuyor bebek de oynuyor. Ay bi de eşim balık burcu kız da yengeç anam bunlar yapışık gezecek ben naparsam artikKesinBenim kızda kıpır kıpır ne zaman babası elini koysa hareketi kesiyo diyorum eşimede hiç bebekle konuşmuyosun ondan sana trip atıyo diye doğmamış bebekle ne konuşucam diyo ama görmeye gelince bende bi göreydim demeyi biliyo
Değil mi keyiflerine göre vallahi inşallah iyilerdir kuzular sorun değil biz dokuz ay atlattık inşallah doğum da geçer öyle böyleCanim bunlarin hepsi hormonlardan durduk yere korkutma kendinicok var dogum pozisyonuna son haftalarda gecenler. Hicbir sebebi yoktur bence ki bir aksilik olsa doktorun fark ederdi. Benimki 28. Haftada baş asagiydi bugun gittim yukari dönmüş oturuyordu :) ne guzel riskli haftaları atlatiyoruz kucagina alacagin gunleri hayal et
İnşallah canım rabbim cümlemize tek avazda sağlıkla dogurmayi nasip etsin kuzularimiz sağlıkla büyüsün gelsinlerSenin evhamındır canım ya içini ferah tut sen Allah ın izniyle bişey olmaz.zaten dediğim gibi anomali bi durum olmuş olsa doktorun illaki bilgilendirir.Rabbim yavrularımızı korusun hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Aynen canım sizinkiler beklesinler birazcık daha artık erken gelen aklımızı hastanede bırakan bebişler çıkmasın hepsi vaktinde sağlıcakla gelsinlerSeni bisey kalmadi canim bizim cok daha en azindan 3 hafta daha durmali
Balıkla yengeç çok iyi anlaşır.bende balık burcuyum en iyi arkadaşlarım yengeç burcundanKesinlikle katılıyorum sana ilk başlarda eşim, ben konuşunca sabki şizofrenmisim gibi bakıyordu bana şimdi her akşam konusuyor bebek de oynuyor. Ay bi de eşim balık burcu kız da yengeç anam bunlar yapışık gezecek ben naparsam artik
İnşallah gösterir canım en başından beri böyle sürekli eli yüzünde yüzünü gördüğümüz anlar çok az ama olsun artık bizim sayılı günlerimiz kaldı doya doya görürüm inşallah yüzünüInsallah yüzünü görürsün annesi azıcık elini çenesinin altına alsa hemen bir fotoğraf verir doktor:)
Sağol güzel teyzemiz
Dönmüş olma ihtimali yüksek kuzum o zaman , ben de umudum kesmiştim göremem diye hatta eşimle değil yakın arkadaşımla gittim nasılsa yüzünü göstermez diye ama gösterdi
Alttan muayene olmadım kuzum sormadım da ne zaman olacağını. Bebegin pozisyonu icin bir ebeden ya da doktordan tavsiye isteyebilirsin belki yürüyüş ve spor tarzı seyler bebegin dönmesine yardımcı olur kuzum
Başın sağolsun rabbim sabırlar versin dünyadaki en acı kayibi yasamissin rabbim mükâfatını verecek misliyle daha ne denir bilmiyorumArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Gözün aydın canım büyümüş maşallah minik kuş vaktiyle gelsin inşallahKontrolden cıktım kızlar herşey yolunda şükür2.650 gr olmuş miniğim Önceki kontrolde göbeği önde gidiyordu bu sefer haftasıyla uyumlu cıktı. Başı hala büyük ama tospağamın
İlk nst'ye 3 hafta sonra gireceğim. Bir sonraki randevuyu 1 temmuza aldım bi aksilik olmaz görürüz inşallah o günü
Hiç düşünme öyle şeyler canım makat geliş olup normal yada sezaryanle doğan sapasağlam bebişler duydum sadece bir arkadaşıma makat geliş bebeğini doktor zorla normal doğum yaptırınca bebeğin kolunda sıkıntı olmuştu maalesef ama onun dışında hiçbir problemi yoktu aklına kötü bişey getirme öyle olsa ikili taramada veya detaylı ultrasonda çıkardıKızlar çok kafama takıyorum Allah rızası için bir fikir verin. İnternette okuduğum kadarıyla bebeklerin sadece %4ü makat geliş pozisyonda dururmus bu zamanlarda. Bunun da bir kaç sebebi varmış. Suyu fazla olabilirmiş (benim değil) ,sebepsiz olabilirmiş, kilolu olabilirmiş (benimki iri değil hatta burdakilerden küçük bile)ve bebekte anormali olabilirmiş (en korktuğum) böyle bir şey duydunuz mu yani Allah'ım korusun yavrumda bir anormali olabilir mi fiziksel zihinsel kapılardan dışarı Allah korusun her birimizinkini rabbim kimseye yaşatmasın yavrusunun acısını. Ama dün gece kan ter içinde kaldım kafama taka taka düşüne düşüne uyudum. Rüyamda bebeğim doğuyor hasta diyorlar iyi değil diyorlar Allah'ım kafayı yiyeceğim hep böyle içim içimi yiyor. Çok hareketli bir bebekte değildi hep kafamı kurcalıyor çok kötüyüm çok takıyorum kafaya. Kime içimi açsam kötüyü çağırma pozitif ol diyor ama içim içimi yiyor çok korkuyorum. Sizdede böyle korkular var mı doğumda bir sıkıntı çıkar mı falan diye.hep bunları düşünüyorum başından beei inanın tadını bile çıkartmadim hamileliğin. Aslında negatif bir insanda değilim bilmiyorum ya çok kötü bir gün bugün ağlamak geliyor içimden
Canim benim kardesimin kizida hiç dönmedi ve mecburi sezeryan oldu. Çocuğunda kalça çıkığı varmış ameliyat oldu. Ters bebeklerde bu durum olabiliyormuş sonrasında eğer hiç dönmezse bu konuda iyice kontrol ettir bebeğini. Ve benimde okuduğum annenin rahim yapısı ilede alakalı olabiliyormuş bebek en rahat ettiği pozisyonda kalıyormuş. Boşver rahatsa sorun yok sezeryanda mecburi haller halinde hayat kurtarıyor önemli olan sağlıklı dogsunKızlar çok kafama takıyorum Allah rızası için bir fikir verin. İnternette okuduğum kadarıyla bebeklerin sadece %4ü makat geliş pozisyonda dururmus bu zamanlarda. Bunun da bir kaç sebebi varmış. Suyu fazla olabilirmiş (benim değil) ,sebepsiz olabilirmiş, kilolu olabilirmiş (benimki iri değil hatta burdakilerden küçük bile)ve bebekte anormali olabilirmiş (en korktuğum) böyle bir şey duydunuz mu yani Allah'ım korusun yavrumda bir anormali olabilir mi fiziksel zihinsel kapılardan dışarı Allah korusun her birimizinkini rabbim kimseye yaşatmasın yavrusunun acısını. Ama dün gece kan ter içinde kaldım kafama taka taka düşüne düşüne uyudum. Rüyamda bebeğim doğuyor hasta diyorlar iyi değil diyorlar Allah'ım kafayı yiyeceğim hep böyle içim içimi yiyor. Çok hareketli bir bebekte değildi hep kafamı kurcalıyor çok kötüyüm çok takıyorum kafaya. Kime içimi açsam kötüyü çağırma pozitif ol diyor ama içim içimi yiyor çok korkuyorum. Sizdede böyle korkular var mı doğumda bir sıkıntı çıkar mı falan diye.hep bunları düşünüyorum başından beei inanın tadını bile çıkartmadim hamileliğin. Aslında negatif bir insanda değilim bilmiyorum ya çok kötü bir gün bugün ağlamak geliyor içimden
Birde insikak süresini duymuştum bol bol oku bakalım yada sesli dinle belki işe yarar. Kafasının olduğu yere soğuk uygulamak kafa yönünü döndürmeye sebep oluyormuş yaparmisin bilmem ama aklında olsunBeni muayene eder mi merak ediyorum bakalım 35+4te gidicem. İnşallah sağlıklı doğsun da önemli değil canım. Benim korkum yazılanlar hani bebek akıllı ve normal bir bebekse zaten baş aşağı döner diyorlar benim bebişim niye dönemedi. İnşallah iyidir yavrum içerde yoksa ne sezeryan korkusu ne acısı hiç birşeysey umrumda değilyürüyüş falan yaptım bu ara çok aktifinde ama niye böyle kafayı yiyeceğim
Amin amin canim insallahAynen canım sizinkiler beklesinler birazcık daha artık erken gelen aklımızı hastanede bırakan bebişler çıkmasın hepsi vaktinde sağlıcakla gelsinler
Yerim onu ya masallah ama kafa kanala mi girmis canimSağol teyzesi iltifatları sesli okuyorum tepki bile veriyor minnosum
Amin canim benimAllah'ım inşallah yarabbim kimseyi evladıyla sınamasın
İnşallah canım dediğin gibi olur dua edelim birbirimiz için sağlıkla gelsun kuzularHiç düşünme öyle şeyler canım makat geliş olup normal yada sezaryanle doğan sapasağlam bebişler duydum sadece bir arkadaşıma makat geliş bebeğini doktor zorla normal doğum yaptırınca bebeğin kolunda sıkıntı olmuştu maalesef ama onun dışında hiçbir problemi yoktu aklına kötü bişey getirme öyle olsa ikili taramada veya detaylı ultrasonda çıkardı
Sezeryanda mi kalça çıkığı olmuş yoksa zaten anne karnında mıymış canimCanim benim kardesimin kizida hiç dönmedi ve mecburi sezeryan oldu. Çocuğunda kalça çıkığı varmış ameliyat oldu. Ters bebeklerde bu durum olabiliyormuş sonrasında eğer hiç dönmezse bu konuda iyice kontrol ettir bebeğini. Ve benimde okuduğum annenin rahim yapısı ilede alakalı olabiliyormuş bebek en rahat ettiği pozisyonda kalıyormuş. Boşver rahatsa sorun yok sezeryanda mecburi haller halinde hayat kurtarıyor önemli olan sağlıklı dogsun
Aklımda bulunsun canım denerim tabi neden olmasınBirde insikak süresini duymuştum bol bol oku bakalım yada sesli dinle belki işe yarar. Kafasının olduğu yere soğuk uygulamak kafa yönünü döndürmeye sebep oluyormuş yaparmisin bilmem ama aklında olsun
Ee anne işte endişe ediyorlar bizim için kıyamamAynen uslu dursunlarda bizide telaşlandırmasınlarbenim karnım çok aşağıda olunca benden çok annem telaşlanıyo doktor bişey dedimi minnoş uslu duruyomu elim her an telefonda senden gelecek bi habere bakıyorum diyo.dedim bebeğin yanında böyle şeyler konuşma heveslenir erkenden çıkar gelir diye şurada kalmış bikaç haftamız zaten azcık daha sabretsin miniklerimiz
Canım hamileliğinden önce normal hayatında da böyle endişeli birimiydin yoksa hamilelikten sonra mı oldu ?ne zaman okusam hep birşeyler için endişelisinKızlar çok kafama takıyorum Allah rızası için bir fikir verin. İnternette okuduğum kadarıyla bebeklerin sadece %4ü makat geliş pozisyonda dururmus bu zamanlarda. Bunun da bir kaç sebebi varmış. Suyu fazla olabilirmiş (benim değil) ,sebepsiz olabilirmiş, kilolu olabilirmiş (benimki iri değil hatta burdakilerden küçük bile)ve bebekte anormali olabilirmiş (en korktuğum) böyle bir şey duydunuz mu yani Allah'ım korusun yavrumda bir anormali olabilir mi fiziksel zihinsel kapılardan dışarı Allah korusun her birimizinkini rabbim kimseye yaşatmasın yavrusunun acısını. Ama dün gece kan ter içinde kaldım kafama taka taka düşüne düşüne uyudum. Rüyamda bebeğim doğuyor hasta diyorlar iyi değil diyorlar Allah'ım kafayı yiyeceğim hep böyle içim içimi yiyor. Çok hareketli bir bebekte değildi hep kafamı kurcalıyor çok kötüyüm çok takıyorum kafaya. Kime içimi açsam kötüyü çağırma pozitif ol diyor ama içim içimi yiyor çok korkuyorum. Sizdede böyle korkular var mı doğumda bir sıkıntı çıkar mı falan diye.hep bunları düşünüyorum başından beei inanın tadını bile çıkartmadim hamileliğin. Aslında negatif bir insanda değilim bilmiyorum ya çok kötü bir gün bugün ağlamak geliyor içimden
Yukseleni aslan falan olur inşallah yaBalıkla yengeç çok iyi anlaşır.bende balık burcuyum en iyi arkadaşlarım yengeç burcundangerçi yükselen burçlarından etkilenirse işin rengi değişebilir
Sen benden de öncesin canım sağlıklı olsun da doğunca supriz olur yüzü de :)İnşallah gösterir canım en başından beri böyle sürekli eli yüzünde yüzünü gördüğümüz anlar çok az ama olsun artık bizim sayılı günlerimiz kaldı doya doya görürüm inşallah yüzünü
Kanala girdi demedi canım ama bası aşağıda doğum pozisyonunda dediYerim onu ya masallah ama kafa kanala mi girmis canim