2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canim bunlarin hepsi hormonlardan durduk yere korkutma kendini cok var dogum pozisyonuna son haftalarda gecenler. Hicbir sebebi yoktur bence ki bir aksilik olsa doktorun fark ederdi. Benimki 28. Haftada baş asagiydi bugun gittim yukari dönmüş oturuyordu :) ne guzel riskli haftaları atlatiyoruz kucagina alacagin gunleri hayal et

Senin evhamındır canım ya içini ferah tut sen Allah ın izniyle bişey olmaz.zaten dediğim gibi anomali bi durum olmuş olsa doktorun illaki bilgilendirir.Rabbim yavrularımızı korusun hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Iki eliyle yüzünü kapatır kesin
Kesin Benim kızda kıpır kıpır ne zaman babası elini koysa hareketi kesiyo diyorum eşimede hiç bebekle konuşmuyosun ondan sana trip atıyo diye doğmamış bebekle ne konuşucam diyo ama görmeye gelince bende bi göreydim demeyi biliyo

Kesinlikle katılıyorum sana ilk başlarda eşim, ben konuşunca sabki şizofrenmisim gibi bakıyordu bana şimdi her akşam konusuyor bebek de oynuyor. Ay bi de eşim balık burcu kız da yengeç anam bunlar yapışık gezecek ben naparsam artik

Değil mi keyiflerine göre vallahi inşallah iyilerdir kuzular sorun değil biz dokuz ay atlattık inşallah doğum da geçer öyle böyle
İnşallah canım rabbim cümlemize tek avazda sağlıkla dogurmayi nasip etsin kuzularimiz sağlıkla büyüsün gelsinler

Balıkla yengeç çok iyi anlaşır.bende balık burcuyum en iyi arkadaşlarım yengeç burcundan gerçi yükselen burçlarından etkilenirse işin rengi değişebilir

İnşallah gösterir canım en başından beri böyle sürekli eli yüzünde yüzünü gördüğümüz anlar çok az ama olsun artık bizim sayılı günlerimiz kaldı doya doya görürüm inşallah yüzünü

Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Başın sağolsun rabbim sabırlar versin dünyadaki en acı kayibi yasamissin rabbim mükâfatını verecek misliyle daha ne denir bilmiyorum

Gözün aydın canım büyümüş maşallah minik kuş vaktiyle gelsin inşallah

Hiç düşünme öyle şeyler canım makat geliş olup normal yada sezaryanle doğan sapasağlam bebişler duydum sadece bir arkadaşıma makat geliş bebeğini doktor zorla normal doğum yaptırınca bebeğin kolunda sıkıntı olmuştu maalesef ama onun dışında hiçbir problemi yoktu aklına kötü bişey getirme öyle olsa ikili taramada veya detaylı ultrasonda çıkardı

Canim benim kardesimin kizida hiç dönmedi ve mecburi sezeryan oldu. Çocuğunda kalça çıkığı varmış ameliyat oldu. Ters bebeklerde bu durum olabiliyormuş sonrasında eğer hiç dönmezse bu konuda iyice kontrol ettir bebeğini. Ve benimde okuduğum annenin rahim yapısı ilede alakalı olabiliyormuş bebek en rahat ettiği pozisyonda kalıyormuş. Boşver rahatsa sorun yok sezeryanda mecburi haller halinde hayat kurtarıyor önemli olan sağlıklı dogsun

Birde insikak süresini duymuştum bol bol oku bakalım yada sesli dinle belki işe yarar. Kafasının olduğu yere soğuk uygulamak kafa yönünü döndürmeye sebep oluyormuş yaparmisin bilmem ama aklında olsun

İnşallah canım dediğin gibi olur dua edelim birbirimiz için sağlıkla gelsun kuzular
Sezeryanda mi kalça çıkığı olmuş yoksa zaten anne karnında mıymış canim
Birde insikak süresini duymuştum bol bol oku bakalım yada sesli dinle belki işe yarar. Kafasının olduğu yere soğuk uygulamak kafa yönünü döndürmeye sebep oluyormuş yaparmisin bilmem ama aklında olsun
Aklımda bulunsun canım denerim tabi neden olmasın

Ee anne işte endişe ediyorlar bizim için kıyamam hem onlar bizden daha heyecanlı şimdi, torun evlattan daha tatlı olurmuş sağlıcakla vaktinde gelsinler vallahi
Canım hamileliğinden önce normal hayatında da böyle endişeli birimiydin yoksa hamilelikten sonra mı oldu ?ne zaman okusam hep birşeyler için endişelisin
Bebeğin makat olsun ya da baş geliş olsun fark etmez canı sağ olsun yeterki. bütün annelerin tek bir ortak isteği vardır ne doğum şekli ne kilosu ne gözünün rengi sadece kendisinin ve bebeğinin sağlıklı olması, sağlıkla kucağına alması.. Doktorun eminim bilgilendiriyordur seni aksi bir durum olsa, görse söyler. Hem ben de hiç beğenmedim makat gelince anormal çocuk vs tabirini.. nerede okudun bilmiyorum. O kadar çok çocuk vardır ki makat doğan.. hiç bir doktorun o anneye cocuğun anormal olcak dememiştir diye düşünüyorum. Demekki bilimsel bir açıklama değil bu. Lütfen endişelenme. Doğumdan sonra o kadar çok deneyimleyeceğin durumlar olacak ki bebeğinle.. elin ayağın karışır bu kadar endişeli olursan ve Bebeğinde kötü etkilenir sonra. Sadece makat geliş diye üstelik daha doğuma zamanı bile varken herşey belirsizken kendini bu kadar yıpratma lütfen
Biz Anneler ne ile karşılaşırsak karşılaşalım her konuda güçlü olmalıyız.

Balıkla yengeç çok iyi anlaşır.bende balık burcuyum en iyi arkadaşlarım yengeç burcundan gerçi yükselen burçlarından etkilenirse işin rengi değişebilir
Yukseleni aslan falan olur inşallah ya
Sen benden de öncesin canım sağlıklı olsun da doğunca supriz olur yüzü de :)
Yerim onu ya masallah ama kafa kanala mi girmis canim
Kanala girdi demedi canım ama bası aşağıda doğum pozisyonunda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…