Ee anne işte endişe ediyorlar bizim için kıyamam
hem onlar bizden daha heyecanlı şimdi, torun evlattan daha tatlı olurmuş
sağlıcakla vaktinde gelsinler vallahi
Canım hamileliğinden önce normal hayatında da böyle endişeli birimiydin yoksa hamilelikten sonra mı oldu ?ne zaman okusam hep birşeyler için endişelisin
Bebeğin makat olsun ya da baş geliş olsun fark etmez canı sağ olsun yeterki. bütün annelerin tek bir ortak isteği vardır ne doğum şekli ne kilosu ne gözünün rengi sadece kendisinin ve bebeğinin sağlıklı olması, sağlıkla kucağına alması.. Doktorun eminim bilgilendiriyordur seni aksi bir durum olsa, görse söyler. Hem ben de hiç beğenmedim makat gelince anormal çocuk vs tabirini.. nerede okudun bilmiyorum. O kadar çok çocuk vardır ki makat doğan.. hiç bir doktorun o anneye cocuğun anormal olcak dememiştir diye düşünüyorum. Demekki bilimsel bir açıklama değil bu. Lütfen endişelenme. Doğumdan sonra o kadar çok deneyimleyeceğin durumlar olacak ki bebeğinle.. elin ayağın karışır bu kadar endişeli olursan ve Bebeğinde kötü etkilenir sonra. Sadece makat geliş diye üstelik daha doğuma zamanı bile varken herşey belirsizken kendini bu kadar yıpratma lütfen
Biz Anneler ne ile karşılaşırsak karşılaşalım her konuda güçlü olmalıyız.