Hayy masallah sana yerin ben seniiSelam teyzelerimm3 ay sonra yüzünü gösterdi kuzumm, 35+2 2750 48 cm olmuşuz, nst de normal sancım falan yok şükür her hafta kontrole gideceğim
Ohh ne güzel benim minnoşta hareketli baya bende öyle umut ediyorum dönmüştür diye bakalım artık randevuya kadar bu hareketliliğiyle eski pozisyonuna dönerse bilemicemBen de son zamanlarda öyleydi görememiştim gecen çok hareketliydi meğer yüzünü bana dönmüş:)
Maşallah canimKontrolden cıktım kızlar herşey yolunda şükür2.650 gr olmuş miniğim Önceki kontrolde göbeği önde gidiyordu bu sefer haftasıyla uyumlu cıktı. Başı hala büyük ama tospağamın
İlk nst'ye 3 hafta sonra gireceğim. Bir sonraki randevuyu 1 temmuza aldım bi aksilik olmaz görürüz inşallah o günü
Ben de hiç nst ye girmedim. Doktorum devlet hastanesinde. O orda diye oraya gidiyoruz. Devlet hastanesinde kaçıncı haftada nst ye alıyorlar bilen var mı?Maşallah canimsen de girmemiştin nst ye ben de girmedim hiç, doktora sorabildin mi gerek yok muymuş acaba
Sormadım hiç açıkcasıMaşallah canimsen de girmemiştin nst ye ben de girmedim hiç, doktora sorabildin mi gerek yok muymuş acaba
Çıkıo demi bak size güveniorm hahahhaEvet canım o önemliymiş ama merak etme cıkıyor
Gözün aydn kuzumKontrolden cıktım kızlar herşey yolunda şükür2.650 gr olmuş miniğim Önceki kontrolde göbeği önde gidiyordu bu sefer haftasıyla uyumlu cıktı. Başı hala büyük ama tospağamın
İlk nst'ye 3 hafta sonra gireceğim. Bir sonraki randevuyu 1 temmuza aldım bi aksilik olmaz görürüz inşallah o günü
Maşallah kuzumaKontrolden cıktım kızlar herşey yolunda şükür2.650 gr olmuş miniğim Önceki kontrolde göbeği önde gidiyordu bu sefer haftasıyla uyumlu cıktı. Başı hala büyük ama tospağamın
Canım Allah sabır versin. Çok üzüldüm. Rabbim sana ve eşine en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Bilemiyorum canim ilk gebelik ve özelde de hiç nstye girmedim henüz, devlete giden arkadaşlar var belki yanıtlar onlarBen de hiç nst ye girmedim. Doktorum devlet hastanesinde. O orda diye oraya gidiyoruz. Devlet hastanesinde kaçıncı haftada nst ye alıyorlar bilen var mı?
Sağol balımGözün aydn kuzum
Maşallah minnoşa
Evet canım öyle düşündüm benimde ilki öyle olmuştu. Herşeyi normal görüp dediğin gibi şikayette olmayınca gerek duymuyorlar. Uslu duruyorlar demekki en azından bir kaç hafta daha rahatızMaşallah kuzumabenim de ilkinde 37.haftamda bi almışlardı nst ye bide 38de aldılar sonrasında doğum vakti alındım herhangi bi şikayet olmazsa erken almıyolar sanırım
Çok zor gercekren canım inşallah Allah yardım ederde su gibi geçerBenim haftalık 9 dersim yüzyüze olacak, çok değil ama sıcak korkutuyor beni de. İlkinde sınıfta bayilacaktim nerdeyse sıcak yüzünden. Şimdi birde maske olacak
Amin canım benim çok sağol inşallah öyle olur hepimiz içinde, evet 30 haftalıkken baş geliş değildi ama şuan baş geliş, cokda bı önemi yok dediğim gibi sezeryan olacağı için . Şuan 3 kiloymuş canım bugün gittim 37 haftalık ile uyumlu çıktı ama adet tarihime göre 34+3 üm, evet seninle aynıyız biz
Aynen uslu dursunlarda bizide telaşlandırmasınlarSağol balım
Evet canım öyle düşündüm benimde ilki öyle olmuştu. Herşeyi normal görüp dediğin gibi şikayette olmayınca gerek duymuyorlar. Uslu duruyorlar demekki en azından bir kaç hafta daha rahatız
Canım benim ne diyeceğimi bilemedim tarifi yoktur ki bu acının rabbim yar ve yardımcın olsun cennette yavrunla kavuşmak nasip olsunArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Geçmiş olsun canım benim şimdi nasılsınız yavrun nasıl inşallah en kısa sürede toparlar düzeninize kavuşursunuzCanım götürdük dün tekrar yatış yapıldı gözlemlicez dedi aksine sütüm yetmiyormuş açlıktan kan şekeri düşüyorda olabilir dedi doktor araştırıcaklar nedenini
Ay maşallah bitmiş senin hasretligin bir şey kalmamış inşallah yavrunda sende sağlıkla çıkarsınız hastaneden hemencik evinize kavuşursunuz canımKizlar gunydn dun özelde randevum vardi hrrsey yolundaymis pzt tekrar gdcm sali buyuk ihtimalle dogumum.olcak yarinda devlette kntrlm var bklm nolcak gunler gecmyo bebeim 3360 gr olms
Maşallah bak keyfi yerinde demek nasılsa göstermiş kendisini prensesSelam teyzelerimm3 ay sonra yüzünü gösterdi kuzumm, 35+2 2750 48 cm olmuşuz, nst de normal sancım falan yok şükür her hafta kontrole gideceğim
Maşallah bebelerimize rabbim sağlıkla kucaklamayada nasip etsin inşallahKontrolden cıktım kızlar herşey yolunda şükür2.650 gr olmuş miniğim Önceki kontrolde göbeği önde gidiyordu bu sefer haftasıyla uyumlu cıktı. Başı hala büyük ama tospağamın
Seni bisey kalmadi canim bizim cok daha en azindan 3 hafta daha durmaliEvet canım ya hem çok tatlıhem çok heyecanlı oluyor küçücük yumruğu iňcecik kolu geliyor ama küçücük yumruğu dediğime bakma dün kemiğime bir yumruk salladı canımı fenâ acıttı hayırlısı ile bir doğsalar da o elleri ayakları sevsek
Masallah pek guzel bebisSelam teyzelerimm3 ay sonra yüzünü gösterdi kuzumm, 35+2 2750 48 cm olmuşuz, nst de normal sancım falan yok şükür her hafta kontrole gideceğim