2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben de son zamanlarda öyleydi görememiştim gecen çok hareketliydi meğer yüzünü bana dönmüş:)
Ohh ne güzel benim minnoşta hareketli baya bende öyle umut ediyorum dönmüştür diye bakalım artık randevuya kadar bu hareketliliğiyle eski pozisyonuna dönerse bilemicem neyse şurada sayılı günlerimiz kaldı göremezsekte doğduğunda görürüz bizde

Kontrolden cıktım kızlar herşey yolunda şükür 2.650 gr olmuş miniğim Önceki kontrolde göbeği önde gidiyordu bu sefer haftasıyla uyumlu cıktı. Başı hala büyük ama tospağamın
İlk nst'ye 3 hafta sonra gireceğim. Bir sonraki randevuyu 1 temmuza aldım bi aksilik olmaz görürüz inşallah o günü

Maşallah canim sen de girmemiştin nst ye ben de girmedim hiç, doktora sorabildin mi gerek yok muymuş acaba

Maşallah canim sen de girmemiştin nst ye ben de girmedim hiç, doktora sorabildin mi gerek yok muymuş acaba
Ben de hiç nst ye girmedim. Doktorum devlet hastanesinde. O orda diye oraya gidiyoruz. Devlet hastanesinde kaçıncı haftada nst ye alıyorlar bilen var mı?

Sormadım hiç açıkcası Yani sancım felanda oluyor arada dedim ama önce usgden muayene etti suyu rahim ağzı vs herşeye baktı sanırım herşeyin normal olduğunu gördü. 2 hafta sonra gel (36 hafta) sonra 1 hafta sonrası (37 hafta) gelirsin o zaman nst başlayacağız dedi. Zamanı var demekki gereksiz sokmak mı istemedi bilmiyorum. İlk gebelikte de doğuma yaklaşık 2 hafta kala başlamıştı nst.

Gözün aydn kuzum
Maşallah minnoşa

Maşallah kuzuma benim de ilkinde 37.haftamda bi almışlardı nst ye bide 38de aldılar sonrasında doğum vakti alındım herhangi bi şikayet olmazsa erken almıyolar sanırım

Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Canım Allah sabır versin. Çok üzüldüm. Rabbim sana ve eşine en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben de hiç nst ye girmedim. Doktorum devlet hastanesinde. O orda diye oraya gidiyoruz. Devlet hastanesinde kaçıncı haftada nst ye alıyorlar bilen var mı?
Bilemiyorum canim ilk gebelik ve özelde de hiç nstye girmedim henüz, devlete giden arkadaşlar var belki yanıtlar onlar

Gözün aydn kuzum
Maşallah minnoşa
Sağol balım
Maşallah kuzuma benim de ilkinde 37.haftamda bi almışlardı nst ye bide 38de aldılar sonrasında doğum vakti alındım herhangi bi şikayet olmazsa erken almıyolar sanırım
Evet canım öyle düşündüm benimde ilki öyle olmuştu. Herşeyi normal görüp dediğin gibi şikayette olmayınca gerek duymuyorlar. Uslu duruyorlar demekki en azından bir kaç hafta daha rahatız

Oy maşallah bebişine benimki kaç oldu bakalım 2200dü 33.haftada

Aynen uslu dursunlarda bizide telaşlandırmasınlar benim karnım çok aşağıda olunca benden çok annem telaşlanıyo doktor bişey dedimi minnoş uslu duruyomu elim her an telefonda senden gelecek bi habere bakıyorum diyo.dedim bebeğin yanında böyle şeyler konuşma heveslenir erkenden çıkar gelir diye şurada kalmış bikaç haftamız zaten azcık daha sabretsin miniklerimiz

Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Canım benim ne diyeceğimi bilemedim tarifi yoktur ki bu acının rabbim yar ve yardımcın olsun cennette yavrunla kavuşmak nasip olsun

Canım götürdük dün tekrar yatış yapıldı gözlemlicez dedi aksine sütüm yetmiyormuş açlıktan kan şekeri düşüyorda olabilir dedi doktor araştırıcaklar nedenini
Geçmiş olsun canım benim şimdi nasılsınız yavrun nasıl inşallah en kısa sürede toparlar düzeninize kavuşursunuz
Kizlar gunydn dun özelde randevum vardi hrrsey yolundaymis pzt tekrar gdcm sali buyuk ihtimalle dogumum.olcak yarinda devlette kntrlm var bklm nolcak gunler gecmyo bebeim 3360 gr olms
Ay maşallah bitmiş senin hasretligin bir şey kalmamış inşallah yavrunda sende sağlıkla çıkarsınız hastaneden hemencik evinize kavuşursunuz canım
Selam teyzelerimm 3 ay sonra yüzünü gösterdi kuzumm, 35+2 2750 48 cm olmuşuz, nst de normal sancım falan yok şükür her hafta kontrole gideceğim
Maşallah bak keyfi yerinde demek nasılsa göstermiş kendisini prenses alttan muayene ildun mu canım
Maşallah bebelerimize rabbim sağlıkla kucaklamayada nasip etsin inşallah

Kızlar çok kafama takıyorum Allah rızası için bir fikir verin. İnternette okuduğum kadarıyla bebeklerin sadece %4ü makat geliş pozisyonda dururmus bu zamanlarda. Bunun da bir kaç sebebi varmış. Suyu fazla olabilirmiş (benim değil) ,sebepsiz olabilirmiş, kilolu olabilirmiş (benimki iri değil hatta burdakilerden küçük bile)ve bebekte anormali olabilirmiş (en korktuğum ) böyle bir şey duydunuz mu yani Allah'ım korusun yavrumda bir anormali olabilir mi fiziksel zihinsel kapılardan dışarı Allah korusun her birimizinkini rabbim kimseye yaşatmasın yavrusunun acısını. Ama dün gece kan ter içinde kaldım kafama taka taka düşüne düşüne uyudum. Rüyamda bebeğim doğuyor hasta diyorlar iyi değil diyorlar Allah'ım kafayı yiyeceğim hep böyle içim içimi yiyor. Çok hareketli bir bebekte değildi hep kafamı kurcalıyor çok kötüyüm çok takıyorum kafaya. Kime içimi açsam kötüyü çağırma pozitif ol diyor ama içim içimi yiyor çok korkuyorum. Sizdede böyle korkular var mı doğumda bir sıkıntı çıkar mı falan diye.hep bunları düşünüyorum başından beei inanın tadını bile çıkartmadim hamileliğin. Aslında negatif bir insanda değilim bilmiyorum ya çok kötü bir gün bugün ağlamak geliyor içimden

Seni bisey kalmadi canim bizim cok daha en azindan 3 hafta daha durmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…