2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Ay canim benim allahim sabir versin cennet kuşun oldu oda senin. Allahim gunahlariniza sefaatci eylesin bebeginizi. Yerini doldurdursun insallah tez vakitte

Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Ilk bebeğimi bende kaybettim nasıl birşey bilirim kim ne derse desin boş kendi kendini sen iyi etceksin Allah ım sabrını veriyor inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatların olur

Canım saolasın bebegimi dün yatırdık yine sanki kusmasını yutar gibi oluyor hık hık ediyordu nefes alamaz gibi oluyordu yatış yaptılar gòzlemlicekler neden oluyor diye

Canım götürdük dün tekrar yatış yapıldı gözlemlicez dedi aksine sütüm yetmiyormuş açlıktan kan şekeri düşüyorda olabilir dedi doktor araştırıcaklar nedenini
Canım Allah şifa versin yavrunaa. Kilo alımı az mıydı ? Kan şekeri düşse genel olarak bebeğin uyur sürekli uyuma hali var mıydı ?
İnşallah en yakın zamanda taburcu olursunuz. Şuan çocuk yoğun bakımda mı ? Genel durumunda bi sıkıntı yok dimi

Çok çok üzüldüm.. Rabbim sabır versin ne desek merhem olamayız Allah yardımcın olsun

Ocean mommy kullanıyorum en başından beri canım, ama ben baya erken başladım kullanmaya. Biraz benimde iştahımı açıyor ama olsun veririm o kiloları önemli olan bebeğimin sagligi. Ben kilo almasından ziyade beyin gelişimi için almıştım bu balık hapını ama belliki kilosunada çok güzel etki etmiş. Pazartesi güzel haberlerle dön inşallah canım benim

Aaa belkide dönüyor dün gece baya sağ tarafım ağrıdı bıçak saplanır gibi kasığıma kadar vurdu hareket ederken karnım sertleşiyordu pozisyon değiştirmeme rağmen devam etti ama şimdi çok şükür geçti

Başınız sağ olsun. Allah sabır versin, insan ne diyeceğini şaşırıyor. Bazı acıların tesellisi yok ne yazık ki, zaman herseyin ilacı. Sıze destek olacak, iyi gelecek insanlar ile görüşün.

Allahım sana sabır versin inşallah inşallah en güzel en hayırlı zamanda sana nasip etsin bebeğin cennetin en güzel yerinde bekliyor seni Allahım sana hz.yusuf sabrı versin çok üzüldüm çok zor çok ağır bir yük

Kizlar gunydn dun özelde randevum vardi hrrsey yolundaymis pzt tekrar gdcm sali buyuk ihtimalle dogumum.olcak yarinda devlette kntrlm var bklm nolcak gunler gecmyo bebeim 3360 gr olms
Maşallah canım hayırlısıyla gelsin

Canım götürdük dün tekrar yatış yapıldı gözlemlicez dedi aksine sütüm yetmiyormuş açlıktan kan şekeri düşüyorda olabilir dedi doktor araştırıcaklar nedenini
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda meleğinle evine tekrar sağsalim dönersin Allah büyüktür

Kizlar gunydn dun özelde randevum vardi hrrsey yolundaymis pzt tekrar gdcm sali buyuk ihtimalle dogumum.olcak yarinda devlette kntrlm var bklm nolcak gunler gecmyo bebeim 3360 gr olms
Masallah saglikla al kucagina canim bende seni merak ediyordum dogum yapti galiba yazmiyor diye soyleniyordum

Ne yazacağımı bilemedim . Ben de ilk bebegimi erken dogumda kaybetmiştim. Seni çok iyi anlıyorum. Acını paylaşıyorum

Amin inşallah canım ben bi kullanmıştım hamileliğin başında sonra bıraktım bu seferde balık falan yiyemiyorum diye tekrar başladım.bebeğe faydası olsun diye kullanıyorum,umarım oluyordurda.çünkü iştahım yok gün içinde zorla besleniyorum diyebilirim

Başın sağolsun canım,Rabbim sizlere sabır versin.inan çok üzüldüm zaman herşeyin ilacı inşallah zaman ilerlerken Rabbim size tekrar bir evlat nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…