Rabbim sabır versin canım çok üzüldümArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Bebeklerin son haftalara kadar döňme ihtimalleri var hatta erken baş aşağı dönüp sonra tekrar dönen doğuma yakın yeniden doğum pozisyonuna girme durumları varmış benimki de o gece yüzünü dışa doğru dönmüş önce sola doğruydu yüzü ama şimdi daha zorlaştı kendini fena kasıyor bacaklarıyla iteleyip karnımı taş gibi yapıyor ama elinin yumruğunu incecik kolunu hissediyorum elimi karnıma koydukçaAaa belkide dönüyor dün gece baya sağ tarafım ağrıdı bıçak saplanır gibi kasığıma kadar vurdu hareket ederken karnım sertleşiyordu pozisyon değiştirmeme rağmen devam etti ama şimdi çok şükür geçti
Ayyy gerçekten mi çok üzüldümArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Yyaaa cok tatli bende dizini hissettim yani tahmin ettim dizi oldugunu bir kerede kafasini uyurken havaya kaldirdi net elime geldi cok tatliydiBebeklerin son haftalara kadar döňme ihtimalleri var hatta erken baş aşağı dönüp sonra tekrar dönen doğuma yakın yeniden doğum pozisyonuna girme durumları varmış benimki de o gece yüzünü dışa doğru dönmüş önce sola doğruydu yüzü ama şimdi daha zorlaştı kendini fena kasıyor bacaklarıyla iteleyip karnımı taş gibi yapıyor ama elinin yumruğunu incecik kolunu hissediyorum elimi karnıma koydukça
Maşallah oğluşuna hayırlısı ile sağlıcakla gelsin inşallahKizlar gunydn dun özelde randevum vardi hrrsey yolundaymis pzt tekrar gdcm sali buyuk ihtimalle dogumum.olcak yarinda devlette kntrlm var bklm nolcak gunler gecmyo bebeim 3360 gr olms
Rabbim yardımcınız olsun sabır ihsan etsin . Vakti geldiğinde hayırlı sağlıklı evlatlarla kucaginizi doldursun inşallahArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Evet canım ya hem çok tatlıYyaaa cok tatli bende dizini hissettim yani tahmin ettim dizi oldugunu bir kerede kafasini uyurken havaya kaldirdi net elime geldi cok tatliydi
Maşallah prenseseSelam teyzelerimm3 ay sonra yüzünü gösterdi kuzumm, 35+2 2750 48 cm olmuşuz, nst de normal sancım falan yok şükür her hafta kontrole gideceğim
Sağol canım , inşallah senin bebiste çok iyidir yüzünü de gösterir:)Maşallah prensesebende ptesiyi iple çekiyorum ❤
Rabbim sabır versin zor bi süreçArkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Evet canım o önemliymiş ama merak etme cıkıyorKızlar sezeryanda şey oluyormuş, gazını çıkarman lazımmış mutlaka..
Gaz çıkmazsa hastaneden çıkış yapılmıyormuş
Şuan doğuma değil ama gaza stres oldum
Ya cıkmazsa die
Kaç kilo şuan bebeğin kuzumAmin inşallah canımben bi kullanmıştım hamileliğin başında sonra bıraktım bu seferde balık falan yiyemiyorum diye tekrar başladım.bebeğe faydası olsun diye kullanıyorum,umarım oluyordurda.çünkü iştahım yok gün içinde zorla besleniyorum diyebilirim
İnşallah canım en son gittiğimde baş aşağı yüzüde iç kısma baktığı için görememiştik nasip artıkSağol canım , inşallah senin bebiste çok iyidir yüzünü de gösterir:)
ÇOK güzel rabbime bin şükür ki bizi bu güzel duygudan mahrum etmedi ALLahım herkese nasip etsin sağlıkla doğusun meleklerimizBebeklerin son haftalara kadar döňme ihtimalleri var hatta erken baş aşağı dönüp sonra tekrar dönen doğuma yakın yeniden doğum pozisyonuna girme durumları varmış benimki de o gece yüzünü dışa doğru dönmüş önce sola doğruydu yüzü ama şimdi daha zorlaştı kendini fena kasıyor bacaklarıyla iteleyip karnımı taş gibi yapıyor ama elinin yumruğunu incecik kolunu hissediyorum elimi karnıma koydukça
Hiç bilmiyorumki canım en son kontrolümde doktorla başka şeyler konuşmaktan kilosunu sormayı unuttum o da söylemediKaç kilo şuan bebeğin kuzum
Amin canım inşallahÇOK güzel rabbime bin şükür ki bizi bu güzel duygudan mahrum etmedi ALLahım herkese nasip etsin sağlıkla doğusun meleklerimiz
Ben de son zamanlarda öyleydi görememiştim gecen çok hareketliydi meğer yüzünü bana dönmüş:)İnşallah canım en son gittiğimde baş aşağı yüzüde iç kısma baktığı için görememiştik nasip artık
Oy maşallah burna ağıza bak sancın da çıkmamış vaktini bekleyecek demek ki benim kontrol de yarın geçen hafta yüzünü göstermişti inşallah bu hafta görebiliriz çok utangaç oğlum hep elini yüzüne kapatıyorSelam teyzelerimm3 ay sonra yüzünü gösterdi kuzumm, 35+2 2750 48 cm olmuşuz, nst de normal sancım falan yok şükür her hafta kontrole gideceğim