2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aaa belkide dönüyor dün gece baya sağ tarafım ağrıdı bıçak saplanır gibi kasığıma kadar vurdu hareket ederken karnım sertleşiyordu pozisyon değiştirmeme rağmen devam etti ama şimdi çok şükür geçti
Bebeklerin son haftalara kadar döňme ihtimalleri var hatta erken baş aşağı dönüp sonra tekrar dönen doğuma yakın yeniden doğum pozisyonuna girme durumları varmış benimki de o gece yüzünü dışa doğru dönmüş önce sola doğruydu yüzü ama şimdi daha zorlaştı kendini fena kasıyor bacaklarıyla iteleyip karnımı taş gibi yapıyor ama elinin yumruğunu incecik kolunu hissediyorum elimi karnıma koydukça 🤗🤗🤗

Bebeklerin son haftalara kadar döňme ihtimalleri var hatta erken baş aşağı dönüp sonra tekrar dönen doğuma yakın yeniden doğum pozisyonuna girme durumları varmış benimki de o gece yüzünü dışa doğru dönmüş önce sola doğruydu yüzü ama şimdi daha zorlaştı kendini fena kasıyor bacaklarıyla iteleyip karnımı taş gibi yapıyor ama elinin yumruğunu incecik kolunu hissediyorum elimi karnıma koydukça 🤗🤗🤗
Yyaaa cok tatli bende dizini hissettim yani tahmin ettim dizi oldugunu bir kerede kafasini uyurken havaya kaldirdi net elime geldi cok tatliydi

Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Rabbim yardımcınız olsun sabır ihsan etsin . Vakti geldiğinde hayırlı sağlıklı evlatlarla kucaginizi doldursun inşallah 🤲

Yyaaa cok tatli bende dizini hissettim yani tahmin ettim dizi oldugunu bir kerede kafasini uyurken havaya kaldirdi net elime geldi cok tatliydi
Evet canım ya hem çok tatlı🤗🤗 hem çok heyecanlı oluyor küçücük yumruğu iňcecik kolu geliyor ama küçücük yumruğu dediğime bakma dün kemiğime bir yumruk salladı canımı fenâ acıttı hayırlısı ile bir doğsalar da o elleri ayakları sevsek 😍😍

Selam teyzelerimm😍 3 ay sonra yüzünü gösterdi kuzumm, 35+2 2750 48 cm olmuşuz, nst de normal sancım falan yok şükür her hafta kontrole gideceğim

Eklentiler

• IMG-20210608-WA0013.jpeg
    IMG-20210608-WA0013.jpeg
    47,1 KB · Görüntüleme: 94
Arkadaşlar çok bildirim gelmiş bebeğimi kaybettim .takdır ı İlahi böyleymiş . İnşallah Rabbim herkese güzel hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin.
Rabbim sabır versin zor bi süreç😥Rabbim inşaallah tekrar nasib eder.Sağlıkla kucağına alırsın.Senin için çok dua edeceğim inşaallah

ÇOK güzel rabbime bin şükür ki bizi bu güzel duygudan mahrum etmedi ALLahım herkese nasip etsin sağlıkla doğusun meleklerimiz 🥰

ÇOK güzel rabbime bin şükür ki bizi bu güzel duygudan mahrum etmedi ALLahım herkese nasip etsin sağlıkla doğusun meleklerimiz 🥰
Amin canım inşallah 🤲🤲🤲 artık aceleci minikler çıkmasın hepsi vaktinde sağlıcakla gelsinler inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin

Selam teyzelerimm😍 3 ay sonra yüzünü gösterdi kuzumm, 35+2 2750 48 cm olmuşuz, nst de normal sancım falan yok şükür her hafta kontrole gideceğim
Oy maşallah burna ağıza bak sancın da çıkmamış vaktini bekleyecek demek ki benim kontrol de yarın geçen hafta yüzünü göstermişti inşallah bu hafta görebiliriz çok utangaç oğlum hep elini yüzüne kapatıyor

X