2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet bunlara dikkat ediyorum morarmiyo artık şükür.

Gözünüz aydın sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim . Kalp atişı duyuldumu yada bebek görüldümu

Merhaba, keseyi gördük, karından ultrasonla baktı 13mm görünüyor, ama kalp için 2 hafta sonra gideceğim. Umarım iyi haberler almaya devam ederiz. Aminn hepimiz için inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin, herkesin yavrusunu korusun bağışlasın...

kızlar ben 6+5 de gidip keseyi ve kalp atışını gördüm. tekrar 3 hafta sonra gel dedi özel deki doktorum ama ben o doktora değil de şehir hastanesine gitmeye karar verdim. 5 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum yani 12 haftalıkken. kendimi iyi hissediyorum belirtilerim aynen devam kanamam falan da yok. o yüzden sık sık gitmeyi düşünmüyorum. malum her yerde hastalık kol geziyor. yanlış mı yapıyorum gitsem mi acaba diye de düşünüyorum. bilemedim.

Canım bence bir sorunun yoksa gitme bana doktor 12 de gel bir sorun olmadıkça gelme dedi

Canını hiç sıkma bence bebek için erken ben 6+4 te gördüm ondan öncede 6+0 da gittim gözükmedi benimde kese küçük dedi kendini uzmemeye çalış bende aynısını yapıyorum bı yandan üzülüyorum ama bı yandanda karnimdakini düşünüyorum sende öyle yap yiyecek ekmeği varsa eğer bu dünyada senden gitmez Rabbim senide bebisinide korusun inşallah görürsün

Canim 6 kusurde gorenler cok ya da 7de. İnsaallah cok stres yapmazsin. 1 hafta dayan daha guzel sonuclar alacagina inaniyorum insaallah

Allah razi olsun canım inşallah senin gibi ben de görürüm rabbim hayırlısını versin inşallah
Canim 6 kusurde gorenler cok ya da 7de. İnsaallah cok stres yapmazsin. 1 hafta dayan daha guzel sonuclar alacagina inaniyorum insaallah
Evet tabiki ben de bu ihtimali düşünmek istiyorum hep inşallah görürüz canım hayirlisi neyse o olsun Allah razı olsun iyi ki varsınız

Canım hoşgeldin hayırlı olsun inşallah. Seninle 2016 şubat annelerinde birlikteydik yanılmıyorsam

Haftaya görürsünüz sıkma canını. Stres olmaman çok önemli. Arada nefes egzersizleri yap vücudunu rahatlat canım

kızlar benim 2. hamileliğim acaba kaç haftalıkken hissedebilirim bebeğimi. şuan sanki hissediyorum gibi geliyor ama imkansız sonuçta
Kasiga yakin yerde sol tarafta arada bir bi sızlama, acı ama cok hafif hissediyorum. Sanki kipirdanmadan kaynakli acı gibi.
Heralde uyduruyorum di mi baska birseydir bu? Benim de 1 hafta ilerideydi sizinkiyle ayni gibidir sanirim

Son düzenleme:
WomenClub canım merhaba bende 5+2 yim. Dünden beri kahve rengi lekelenmem var bugün doktora gittim keseyi gördük tedbir amaçlı progesteran verdi. 1 de vajinadan kullan dedi. Bebek benimde görünmüyor ama bunun için olumsuz birşey demedi daha çok yeni çünkü senin doktorun seni evhamlandırmış olabilir mi ? Canını sıkma bence herkesin gelişimi farklı.

Kızlar progesteran kullanıyorsanız nasıl kullanmanızı önerdi doktorunuz ? Bana sabah akşam 1 de vajinadan dedi. Günde 3 kere fazla geldi açıkcası

Cümlemize inşallah bende yarın hastaneye gidicem tek duam doktorumdan güzel şeyler duymak benim senin gibi lekelenme yok kanamam var adet kanaması gibi

merhaba kızlar bayadır yazamadım nasılsınız?
benim farklı günlerde birkaç defa kanamam oldu öyle ped dolacak şeklinde değildi ama korktuk doktora gittik tabi her seyden olabilir bebek iyi ama yinede progestan kullanacaksınız dedi

geçen hafta kese göründü içinde ufacık bsy var oda yemek için kordonu haftaya gelin içi dolar dedi geç döllenme olmuş

dış gebelik ya da kimyasal değil dedi bu hafta gitmem lazımdı gidemedim sanırım pazartesiye kaldı :)
sizler nasılsınız ben ilk kızımda böyle değildim mide bulantılarım başladı gece uyandırıyor sabah kalkıyorum bulantı
agzıma lokma atmamla kusuyorum 3 gündür ama sonra rahatlıyor yiyorum genel bi iştahsızlık var
ilk kızımda böyle olmamıştı hiç mide bulantısı çekmedim ta ki son aylarda baskı olup saçlanıp sabah 5 lerde kusana kadar :)

son aylarda kusmuştum hep acaba 2. erkek mi diye düşünmeye başladım :)

İnşallah evham yapiyorumdur canım Rabbim biliyor içimi hiç kimseye kötü düşünmem herkes için dua ederim. Aşılama ile tuttu iki buçuk yıl olacak artık nerdeyse üç yıllık evliyiz çevremde herkes bebek sahibi oldu. Kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum çok zormuş meğer... Ben herşeyin en sorunu yaşarım zaten hayatım hep böyleydi.. İnşallah bebeklerimizi görürüz en kısa sürede sağlıkla
Benim lekelenmem kistlerden galiba 5cm olan kist 4.5 olmuş 2.5 olan kist de 2.11e düşmüş ona bağlıyorum canım. Ben oral alıyorum doktorum öyle uygun gördü sabah akşam. Ama aşırı halsizlik yapıyor sarhoş gibiyim. Ovul olmasi daha iyi bence. İnşallah hemencik kesilir lekelenmen

Cümlemize inşallah bende yarın hastaneye gidicem tek duam doktorumdan güzel şeyler duymak benim senin gibi lekelenme yok kanamam var adet kanaması gibi
İnşallah bebeğin sımsıkı tutunur canım bu sıkıntılarını unutursun güzel haberler alırız senden

Amin inşallah duyarsınız minik kalbini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…