Ayva tavsiye ederim benim mide yanmasına da bulantisina da iyi geliyoBugün çok kötüyüm midem bulanıyor yanıyor napsam bilmiyorum süt içtim ama yinede aynı soda içsem zararlı mı acabaebe bulantı olması çok iyi dedi gebelik güzel ilerler dedi
Canim dogal maden suyu zararli degil gunde 1 tane yararli diye okudum bi hamile ark vardi o da iciyodu oyle hatirliyorum doktora sormadim ama ben iciyorumBugün çok kötüyüm midem bulanıyor yanıyor napsam bilmiyorum süt içtim ama yinede aynı soda içsem zararlı mı acabaebe bulantı olması çok iyi dedi gebelik güzel ilerler dedi
Aldim canım karanfil. Daha iyiyim şükürKaranfil çok iyi gelir cnm
İnşallah canım ya bende çık sevindim sen ne zaman gidiceksin kalp atışını duymayaYaaaaaa gözün aydın cok sevindimMasallah ne güzel bi haber bu ,kesen de görünmüs Cok sükür en azından dıs gebelik ihtimali ortadan kalkmis .haftaya cumartesi kalp atişlarini duyariz umarım birlikte.
Muhtemelen Haftaya cumartesi duymus oluruz dedi kalp atisini dedi.Bu seferde ya duyamazsak korkusu yani hic bitmiyor ya takıntılı biri oldugum aşikar :) kese boyutunu falan demedi ama kendi doktoruma gidince ayrıntılı sorarim artık sonrasında ,o anda heycandan insan unutuyor herşeyi.Kitlenip kaliyorum.İnşallah canım ya bende çık sevindim sen ne zaman gidiceksin kalp atışını duymaya
Ben çatlama iğnesi vurulmuştum doktor çok sevindi keseyi görünce eşimi çağırdı içeriye bende çok duygulandım inşallah canım benim duyarız kalp atışını doktorum bana 12 hafta kimseye söyleme şu haftalar önemli boşuna strese girme biraz daha bekle dediMuhtemelen Haftaya cumartesi duymus oluruz dedi kalp atisini dedi.Bu seferde ya duyamazsak korkusu yani hic bitmiyor ya takıntılı biri oldugum aşikar :) kese boyutunu falan demedi ama kendi doktoruma gidince ayrıntılı sorarim artık sonrasında ,o anda heycandan insan unutuyor herşeyi.Kitlenip kaliyorum.
Dis lekelenmem yok benim vajinal ultrasonla bakınca keseyi ve kanamayi gördü. tamamen mi yatmam gerekir dedim hayır kendini yorma fazla dedi haftaya gel dedi ama haftaya cmt ve Pazar cok onemli 2 sinavim var sonra gelsem olur mu dedim olur sorun olmaz dediNe sormustun canım Ella ile ilgili soruya ben hiç kullanmadım bilemiyorum ama kanaman kırmızı renkse endişe vericidir benimki gibi kahverengiye normal dedi doktorum endişelenme gerek yok zaten progestan da vermiş ama bence dinlen bol bol
Sat ne zamanMerhaba arkadaslar, ben de hamileyim, nasipse, 5 temmuzda dogum görünüyor. Hepinizi tebrik ederim, saglicakla alalim imsallah kucagimiza. Dün kalp atışını da duyduk minigimin. Beni de eklerseniz, 34 yasindsyim, 7 yasinda oglum var, adanadayim
26 eylül canim, tup bebekle hamile kaldim benSat ne zaman
Doktor o şekilde dediyse birşey olmaz ama yine de kendine çok dikkat et ani hareketlerden kaçınDis lekelenmem yok benim vajinal ultrasonla bakınca keseyi ve kanamayi gördü. tamamen mi yatmam gerekir dedim hayır kendini yorma fazla dedi haftaya gel dedi ama haftaya cmt ve Pazar cok onemli 2 sinavim var sonra gelsem olur mu dedim olur sorun olmaz dedi
Maşallah Allah'ım kucagimza almayı nasip etsin26 eylül canim, tup bebekle hamile kaldim ben
Aynısı benim de öyle bulantım azaldı. Arada dalga dalga olup geciyor. Acıkınca gözüm dönüyor. Goguslerde hassasiyet hat safhada serbest bırakamıyorum sürekli sutyenleyim. Kasıj ağrım da devam ediyor sanırım benim kistlerden daha bir ağrılı geçiyor,geçecek.. lekelenmem de devam. Şunu merak ediyorum mesela ben peçete koyuyorum kahverengimsi leke oluyor. Mesela sizde hiç olmuyor mu iç çamaşırında leke, öyle tertemiz pir pak duruyor mukızlar benim 3 gündür bulantılarım azaldı. Aç olunca kötü oluyorum ama onun harici bulantı yok acaba normal mi. Kızımda hiç durmaksızın kusmam ve bulantım vardı. Sürekli göğüslerimi konturol ediyorum hala acıyorlar mı diye. Gögüs ve kasık ağrım aynen devam ama bulantı yok
benim hiç lekelenmem olmadı canım. normal akıntım var sadece. herkesde olmuyor ki zaten.Aynısı benim de öyle bulantım azaldı. Arada dalga dalga olup geciyor. Acıkınca gözüm dönüyor. Goguslerde hassasiyet hat safhada serbest bırakamıyorum sürekli sutyenleyim. Kasıj ağrım da devam ediyor sanırım benim kistlerden daha bir ağrılı geçiyor,geçecek.. lekelenmem de devam. Şunu merak ediyorum mesela ben peçete koyuyorum kahverengimsi leke oluyor. Mesela sizde hiç olmuyor mu iç çamaşırında leke, öyle tertemiz pir pak duruyor mu
Of ne güzel maşallah.. ben her an bir şey oldu mu oluyor mu olur mu olacak mı... Sürekli peceteyi kontrol et.. Çok yıpratıcıbenim hiç lekelenmem olmadı canım. normal akıntım var sadece. herkesde olmuyor ki zaten.
Canım inşallah hiç bir sorun olmaz. Gönlünü ferah tut. Sağlıkla gelsin.Of ne güzel maşallah.. ben her an bir şey oldu mu oluyor mu olur mu olacak mı... Sürekli peceteyi kontrol et.. Çok yıpratıcı
İnşallah canım inşallahCanım inşallah hiç bir sorun olmaz. Gönlünü ferah tut. Sağlıkla gelsin.
Canım brnimde lekelenmem var maalesef çamaşırına da geçiyor öyle pir pak olmadım özellikle beyaz kullanıyorum artınca farkedeyim diyeAynısı benim de öyle bulantım azaldı. Arada dalga dalga olup geciyor. Acıkınca gözüm dönüyor. Goguslerde hassasiyet hat safhada serbest bırakamıyorum sürekli sutyenleyim. Kasıj ağrım da devam ediyor sanırım benim kistlerden daha bir ağrılı geçiyor,geçecek.. lekelenmem de devam. Şunu merak ediyorum mesela ben peçete koyuyorum kahverengimsi leke oluyor. Mesela sizde hiç olmuyor mu iç çamaşırında leke, öyle tertemiz pir pak duruyor mu
Ben sürekli peceteyleyim yarım saattebir bazen daha sık kontrol ediyorum.Canım brnimde lekelenmem var maalesef çamaşırına da geçiyor öyle pir pak olmadım özellikle beyaz kullanıyorum artınca farkedeyim diye