2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bugün çok kötüyüm midem bulanıyor yanıyor napsam bilmiyorum süt içtim ama yinede aynı soda içsem zararlı mı acabaebe bulantı olması çok iyi dedi gebelik güzel ilerler dedi
Canim dogal maden suyu zararli degil gunde 1 tane yararli diye okudum bi hamile ark vardi o da iciyodu oyle hatirliyorum doktora sormadim ama ben iciyorum
Ayva bulantiya iyi geliyomus
Ben de yiyorum arada aksamlari iyi oluyo

Yaaaaaa gözün aydın cok sevindimMasallah ne güzel bi haber bu ,kesen de görünmüs Cok sükür en azından dıs gebelik ihtimali ortadan kalkmis .haftaya cumartesi kalp atişlarini duyariz umarım birlikte.
İnşallah canım ya bende çık sevindim sen ne zaman gidiceksin kalp atışını duymaya

İnşallah canım ya bende çık sevindim sen ne zaman gidiceksin kalp atışını duymaya
Muhtemelen Haftaya cumartesi duymus oluruz dedi kalp atisini dedi.Bu seferde ya duyamazsak korkusu yani hic bitmiyor ya takıntılı biri oldugum aşikar :) kese boyutunu falan demedi ama kendi doktoruma gidince ayrıntılı sorarim artık sonrasında ,o anda heycandan insan unutuyor herşeyi.Kitlenip kaliyorum.

Ben çatlama iğnesi vurulmuştum doktor çok sevindi keseyi görünce eşimi çağırdı içeriye bende çok duygulandım inşallah canım benim duyarız kalp atışını doktorum bana 12 hafta kimseye söyleme şu haftalar önemli boşuna strese girme biraz daha bekle dedi

Merhaba arkadaslar, ben de hamileyim, nasipse, 5 temmuzda dogum görünüyor. Hepinizi tebrik ederim, saglicakla alalim imsallah kucagimiza. Dün kalp atışını da duyduk minigimin. Beni de eklerseniz, 34 yasindsyim, 7 yasinda oglum var, adanadayim

Dis lekelenmem yok benim vajinal ultrasonla bakınca keseyi ve kanamayi gördü. tamamen mi yatmam gerekir dedim hayır kendini yorma fazla dedi haftaya gel dedi ama haftaya cmt ve Pazar cok onemli 2 sinavim var sonra gelsem olur mu dedim olur sorun olmaz dedi

Doktor o şekilde dediyse birşey olmaz ama yine de kendine çok dikkat et ani hareketlerden kaçın

kızlar benim 3 gündür bulantılarım azaldı. Aç olunca kötü oluyorum ama onun harici bulantı yok acaba normal mi. Kızımda hiç durmaksızın kusmam ve bulantım vardı. Sürekli göğüslerimi konturol ediyorum hala acıyorlar mı diye. Gögüs ve kasık ağrım aynen devam ama bulantı yok

Aynısı benim de öyle bulantım azaldı. Arada dalga dalga olup geciyor. Acıkınca gözüm dönüyor. Goguslerde hassasiyet hat safhada serbest bırakamıyorum sürekli sutyenleyim. Kasıj ağrım da devam ediyor sanırım benim kistlerden daha bir ağrılı geçiyor,geçecek.. lekelenmem de devam. Şunu merak ediyorum mesela ben peçete koyuyorum kahverengimsi leke oluyor. Mesela sizde hiç olmuyor mu iç çamaşırında leke, öyle tertemiz pir pak duruyor mu

benim hiç lekelenmem olmadı canım. normal akıntım var sadece. herkesde olmuyor ki zaten.

Canım brnimde lekelenmem var maalesef çamaşırına da geçiyor öyle pir pak olmadım özellikle beyaz kullanıyorum artınca farkedeyim diye

Canım brnimde lekelenmem var maalesef çamaşırına da geçiyor öyle pir pak olmadım özellikle beyaz kullanıyorum artınca farkedeyim diye
Ben sürekli peceteyleyim yarım saattebir bazen daha sık kontrol ediyorum. inşallah bir sıkıntı olmadan atlatıriz burada bebeklerimizin isimlerini doğum günlerini konuşuruz hastane çıkışlarını aşılarını alışveriş telaslarini kırkıni dış çıkmasıni... rabbim o günleri de göstersin sağlıkla hep beraber eslerimizle beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…