Amin canım inşallah o günleri görürüz canım ya bende çok heyecanlıyımBen sürekli peceteyleyim yarım saattebir bazen daha sık kontrol ediyorum.inşallah bir sıkıntı olmadan atlatıriz burada bebeklerimizin isimlerini doğum günlerini konuşuruz hastane çıkışlarını aşılarını alışveriş telaslarini kırkıni dış çıkmasıni... rabbim o günleri de göstersin sağlıkla hep beraber eslerimizle beraber...
Canim dikkat et doğal maden suyu olsun.Teşekkür ederim kızlar ayvayı denicem inşallah iyi gelir , sodayı içiyorum hem şişkinliğe iyi geliyor hemde midemi rahatlattı
bende de yok lekelenme ama bence genetik bir sey biraz da oAynısı benim de öyle bulantım azaldı. Arada dalga dalga olup geciyor. Acıkınca gözüm dönüyor. Goguslerde hassasiyet hat safhada serbest bırakamıyorum sürekli sutyenleyim. Kasıj ağrım da devam ediyor sanırım benim kistlerden daha bir ağrılı geçiyor,geçecek.. lekelenmem de devam. Şunu merak ediyorum mesela ben peçete koyuyorum kahverengimsi leke oluyor. Mesela sizde hiç olmuyor mu iç çamaşırında leke, öyle tertemiz pir pak duruyor mu
ben yaa. Ozellikle sol baldirimda kas agrisi var daha simdiden mi mineralsiz kaldim diye korkuyorumKızlar aranızda bacak ağrı sızısı yaşayan var mı?
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insaallah :)Amin Allah razı olsunevet ya 9 temmuz yazacaktm kafa gitti:)
Bende anlam veremiyorum niye böyle sızlıyo ağrıyo magnezyum desteği gerek heraldebende de yok lekelenme ama bence genetik bir sey biraz da o
ben yaa. Ozellikle sol baldirimda kas agrisi var daha simdiden mi mineralsiz kaldim diye korkuyorum
6ve 7. Haftalarda başlar diye duymuştum amaNor
Normaldir inşallah. Benim de azaldı. Ara ara hafif bulantı oluyo. Kızımda hergun kusuyodum. Inşallah yolundadır hersey
Günaydın kuzum, iyiyim ama bulantılarım çok arttı olup olmadık anlarda birden çıkarmaya basladim biraz da halsizim, sen nasilsin:)
Ah canım ben sarhoş gibi oluyorum ayakta uyuyorum resmen bazen yanlış bile konuşuyorum herkesi aynı etkilemez ama bende böyle yan etki yaptiGünaydın. Progestan kullananlar bi bakabilir mi?
Dun akşam ilk defa ictim 9.30 gibi tam 11.30da bir bas donmesi basladi ki. Esim ayri korktu ben ayri. O neydi öyle allah askina. 1 saat boyunca fena şekilde döndü sonra uyudum zaten. Sabah akşam vermis doktor. Bu hep böyle yapacak mi simdi sabahkini içmeye korkuyorum ya
Canım benim doktorumda dün verdi başladım kullanmaya ama kanal yoldan alıyorum ağızdan alırsan seni sersem yapar vajinal yoldan al demiştiGünaydın. Progestan kullananlar bi bakabilir mi?
Dun akşam ilk defa ictim 9.30 gibi tam 11.30da bir bas donmesi basladi ki. Esim ayri korktu ben ayri. O neydi öyle allah askina. 1 saat boyunca fena şekilde döndü sonra uyudum zaten. Sabah akşam vermis doktor. Bu hep böyle yapacak mi simdi sabahkini içmeye korkuyorum ya
Bende canım halsizlik arttı bulantıda ilaç içicekksn oluyor sanki o ilacı direk atıcam gibi bide sabah cok erken yersem direk öğürüyorum ama hepsine sükür bebeğim sağlıkla ilerlesindeGünaydın kuzum, iyiyim ama bulantılarım çok arttı olup olmadık anlarda birden çıkarmaya basladim biraz da halsizim, sen nasilsin:)
Günaydın canımmGünaydın kizlar
Günaydıııın ☺Günaydın kizlar
Günaydın canımGünaydın kizlar
Bnm iki gün önce kahverengi akıntım oldu bnde korktum ama yerleşme kanamasıdır kiminde hiç olmaz kiminde çok kiminde az olur taze kan olmadığı ve şiddetli ağrın olmadığı sürece korkmaAynısı benim de öyle bulantım azaldı. Arada dalga dalga olup geciyor. Acıkınca gözüm dönüyor. Goguslerde hassasiyet hat safhada serbest bırakamıyorum sürekli sutyenleyim. Kasıj ağrım da devam ediyor sanırım benim kistlerden daha bir ağrılı geçiyor,geçecek.. lekelenmem de devam. Şunu merak ediyorum mesela ben peçete koyuyorum kahverengimsi leke oluyor. Mesela sizde hiç olmuyor mu iç çamaşırında leke, öyle tertemiz pir pak duruyor mu