- 15 Ekim 2020
- 860
- 556
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah rabbim seninde gönlüne göre versinAğrıdayım ben canım inşallah duyarsın rabbim gönlüne göre versin
Amin canım inşallah rabbim seninde gönlüne göre versinAğrıdayım ben canım inşallah duyarsın rabbim gönlüne göre versin
Sorun olmazsa hangi hastanede çalışıyorsun?Cnm geçmiş olsun.bende eskişehirdeyim,normalde hemşire olarak çalışıyorum şuanda pandemiden dolayi izinliyim ama yardimci olabileceğim birsey olursa özelden de yazabilirsin.umarim hersey yolundadır.
Yaaaaaa gözün aydın cok sevindimMasallah ne güzel bi haber bu ,kesen de görünmüs Cok sükür en azından dıs gebelik ihtimali ortadan kalkmis .haftaya cumartesi kalp atişlarini duyariz umarım birlikte.Canım kese görüldü 11 mm dedi haftaya cumartesi bekliyorum de progeston hap verdi her ihtimale karşı
Bulantilarim olsada o kdar siddetli degil ama yorgunlugum hatsafadaAyy bu gün bende öyleyim uykulu yorgun. Bir de mutfağa girdim yemek yaparken çok midem bulandı ilk defa. Mutfaktan çıktım hala midem bulaniyor
Kese gördün mü yolk kesesi gördün mü kalp atışıHayırlı olsun kuzum sağlıkla kalp atışını duy inşallah .Beta değerin normal mi canım benim ultrasondan 3 gün önce 2830 çıkmıştı bana 5 haftalık dedi doktorum acaba bendemi bir gariplik var
Benimde bulantılarım arada oluyorBulantilarim olsada o kdar siddetli degil ama yorgunlugum hatsafada
3314 beta çıktı bana da 5 haftalık dedi sat göre 6 haftalık olmama rağmenHayırlı olsun kuzum sağlıkla kalp atışını duy inşallah .Beta değerin normal mi canım benim ultrasondan 3 gün önce 2830 çıkmıştı bana 5 haftalık dedi doktorum acaba bendemi bir gariplik var
Kese gördüm yolk kesesi görmedim kalp atışıda duymadım sata göre 6+2 olarak gittim 5 haftalık dedi canımKese gördün mü yolk kesesi gördün mü kalp atışı
Günlük 2 kat artıyordu değil mi yanlış bilmiyorsam3314 beta çıktı bana da 5 haftalık dedi sat göre 6 haftalık olmama rağmen
Bugün çok kötüyüm midem bulanıyor yanıyor napsam bilmiyorum süt içtim ama yinede aynı soda içsem zararlı mı acabaebe bulantı olması çok iyi dedi gebelik güzel ilerler dediBenimde bulantılarım arada oluyor
Bilmiyorum ki inşallah normaldir 4+5te 6700 beta yada civarı olan göremedim endiselendimKişiden kişiye değişirmiş o hız. Bugün gittik kese göründü şükür. Detaylı kan tahlili istedi 15 gün sonra görüşelim dedi.
Günlük yüzde 60 artması yeterli noluyomusGünlük 2 kat artıyordu değil mi yanlış bilmiyorsam
Anam kim ne diyecek bilmiyor kimide bulantı varsa gebelik iyi oluyormuş kimi bulantı olmazsa iyi neye inacagimiz şaşırdıkBugün çok kötüyüm midem bulanıyor yanıyor napsam bilmiyorum süt içtim ama yinede aynı soda içsem zararlı mı acabaebe bulantı olması çok iyi dedi gebelik güzel ilerler dedi
Benimki fazla gibi geldi ondan korkuyorumGünlük yüzde 60 artması yeterli noluyomus
Benimde yoktu fazla 2 gündür kötüyüm ilk olduğu için bende Bilmiyorum ebe öyle söyledi .Anam kim ne diyecek bilmiyor kimide bulantı varsa gebelik iyi oluyormuş kimi bulantı olmazsa iyi neye inacagimiz şaşırdık
Bende bazen çok kotiyim bazen eh ama hep bir içimde ufak mikser çalışıyor gibi hep ayakta midemmBenimde yoktu fazla 2 gündür kötüyüm ilk olduğu için bende Bilmiyorum ebe öyle söyledi .
Karanfil çok iyi gelir cnmSelam kızlar. Gebelikte diş ağrısı çeken var mı aranızda.evde doğal ne yapabilirim. Hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten dayanılacak gibi değil ama orda çekilecek röntgenin bebeğe zararı olmaz mı .
Cnm hayırlı olsun sağlıkla al kucağına değerlerin gayet güzel muhtemelen 4 - 5haftalıksınCevap yazacak yok mu