2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bişey sormak istiyorum, ben batmandayim eşimin görevinden dolayı. Bugün burada özel bir hastaneye gittik 65 TL muayene ücreti güzel hoş ilgilendiler doktor kan istedi vezneye indik tahlil ücretini ödemek için 265 TL tahlil ücreti istediler yani muayene ücreti 65 iken sadece kan tahlili için bukadar ücret çok degilmi sizcede? Ben vermedim kan hafta için devlet Hastanesi'nde kan versem cumartesi yine özele doktoruma göstersem sonuçları sıkıntı olurmu ? İstediği kan listesi elimde zaten.

Bişey sormak istiyorum, ben batmandayim eşimin görevinden dolayı. Bugün burada özel bir hastaneye gittik 65 TL muayene ücreti güzel hoş ilgilendiler doktor kan istedi vezneye indik tahlil ücretini ödemek için 265 TL tahlil ücreti istediler yani muayene ücreti 65 iken sadece kan tahlili için bukadar ücret çok degilmi sizcede? Ben vermedim kan hafta için devlet Hastanesi'nde kan versem cumartesi yine özele doktoruma göstersem sonuçları sıkıntı olurmu ? İstediği kan listesi elimde zaten.
Her bir değer 30-40 lira oluyor canım eğer fazla değer varsa listede böyle çıkması normal ben sadece beta HCG ve progesteron için 70lira ödemiştim. Ama bence devlette de yaptırabilirsin. Hatta bir tanıdık varsa labaratuvardakiler yardımcı olabiliyorlar

Genelde aynı testleri istiyorlar zaten devlette yaptirabilirsin o kadar para vermeye gerek yok bence de

Nor
kızlar benim 3 gündür bulantılarım azaldı. Aç olunca kötü oluyorum ama onun harici bulantı yok acaba normal mi. Kızımda hiç durmaksızın kusmam ve bulantım vardı. Sürekli göğüslerimi konturol ediyorum hala acıyorlar mı diye. Gögüs ve kasık ağrım aynen devam ama bulantı yok
Normaldir inşallah. Benim de azaldı. Ara ara hafif bulantı oluyo. Kızımda hergun kusuyodum. Inşallah yolundadır hersey

Merhaba bende hamileyim😊 30 eylül sat / tahmini doğum 9 Eylül gözüküyor/ yaş 30/ istanbul/ 2. Çocuk olacak nasipse🙏🏼 Pazartesi kalp atışlarını duymak için gideceğiz🙏🏼🙏🏼
Sağlıkla tamamlansın canım gözünüzaydın 🤗 ama tahmini doğum geç değil mi bu durumda bi yanlışlık var gibi :)

Canim dogal maden suyu zararli degil gunde 1 tane yararli diye okudum bi hamile ark vardi o da iciyodu oyle hatirliyorum doktora sormadim ama ben iciyorum
Ayva bulantiya iyi geliyomus
Ben de yiyorum arada aksamlari iyi oluyo
Ayva tavsiye ederim benim mide yanmasına da bulantisina da iyi geliyo
Teşekkür ederim kızlar ayvayı denicem inşallah iyi gelir , sodayı içiyorum hem şişkinliğe iyi geliyor hemde midemi rahatlattı 😊😊

Canim dogal maden suyu zararli degil gunde 1 tane yararli diye okudum bi hamile ark vardi o da iciyodu oyle hatirliyorum doktora sormadim ama ben iciyorum
Ayva bulantiya iyi geliyomus
Ben de yiyorum arada aksamlari iyi oluyo
Hamilelikte gazlı soda değik de maden suyu faydalı magnezyum olduğu için içinde kramplar çoğalınca günde 2 ye çıkarmıştı doktorum

Hiçbirşey olmaz. Bende özele gidiyorum muayene 250 tl doktorum tahlilleri boşuna burda yaptırma sağlık ocağı da bakar aynı şeylere orda yaptır gelirken getr dedi

X