2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar bende yeni girdim eve randevum vardı bugün sat 9 ekim hesabıma göre 5+1 olması gerekirken ultrasonda 6+5 çıktı. Kesede gözüktü bebekte gözüktü kalp atışı için haftaya çağırdı
Benim de sat 9ekim canım ben de 5+1 deyim bugün Çarşamba 4+5tim kesem 0.94cmdi inşallah kalp atışlarını da duyarız

Sağol canım Eskişehir deyim eşim yanımda değil ben anlamlara geldim tanımada fazla para almadım o yüzden gidemiyorum
Cnm geçmiş olsun.bende eskişehirdeyim,normalde hemşire olarak çalışıyorum şuanda pandemiden dolayi izinliyim ama yardimci olabileceğim birsey olursa özelden de yazabilirsin.umarim hersey yolundadır.
Kızlar bende yeni girdim eve randevum vardı bugün sat 9 ekim hesabıma göre 5+1 olması gerekirken ultrasonda 6+5 çıktı. Kesede gözüktü bebekte gözüktü kalp atışı için haftaya çağırdı
Hadi gözünaydin maşallah❤

Selam kızlar. Gebelikte diş ağrısı çeken var mı aranızda.evde doğal ne yapabilirim. Hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten dayanılacak gibi değil ama orda çekilecek röntgenin bebeğe zararı olmaz mı .

Canım kese görüldü 11 mm dedi haftaya cumartesi bekliyorum de progeston hap verdi her ihtimale karşı

Doğal olarak karanfil koyabilirsin,ama ciş çekimi vs yapılacaksa ilk 3 ayda yapmayı pek tercih etmiyorlar.geçmis olsun.bu arada tabi dr a gitmekte fayda var.iltihaplanma varsa antibiotik yazabilir.

Gecmiş olsun.insallah önemli bisey değildir.sen yinede temkinli ol yorma sakın kendini

Cevap yazacak yok mu

Cevap yazacak yok mu
Son adet tarihinden sayiliyormus canım aslında sana doğru cevabı doktor ultrasondan sonra verir döllenmesi ne göre beta için birşey diyemecegim yine ona da doktor karar verir sağlıklı mı diye ama 48 saatte bir 2 katı artmali bence gayet normal

Minnoş erken yumurtlamayla olmus demek ki gözün aydın canım inşallah kalp atısınıda saglıkla duyarsın

Kızlar bende 5+3 günlük hamileyim.Vajinal ultrasondan kesiyo gördük çok şükür.betahcg değerim 1500 lerdeydi .Perşembe günü tekrar kontrole gidecez .Kalp atışını duymak için. Ilk gebeligimçok heyecanliyim

hayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ağrıdayım ben canım inşallah duyarsın rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…