2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar dün acile gittik ve doktor sanki hiç bişey bilmiyormuş gibi davrandı hiç iyi bı doktor değildi lekelenme bu dedi adet kanamasından fazla kanaman olsaydı direk kürtaj yapicaktim dedi başka hicbisey söylemeden gönderdi beni sinirlerim çok bozuldu
Geçmiş olsun canım başka bir doktora danışın muhakkak. Hangi ildesin sen özel hastaneler bugün ikiye kadar açıktır bence bir git görün

Merhabalar doktordan çıktım doktor kese oluşmuş boyutu çok güzel 11 mm dedi her ihtimale karşı Protestan verdim haftaya Cumartesi tekrar çağırdı 😊

Geçmiş olsun canım başka bir doktora danışın muhakkak. Hangi ildesin sen özel hastaneler bugün ikiye kadar açıktır bence bir git görün
Sağol canım Eskişehir deyim eşim yanımda değil ben anlamlara geldim tanımada fazla para almadım o yüzden gidemiyorum

Sağol canım Eskişehir deyim eşim yanımda değil ben anlamlara geldim tanımada fazla para almadım o yüzden gidemiyorum
Bu cok önemli bir durum ama bence ihmal etme borc alabilirsin ablandan bilemedim ki şimdi sağlık güvencen varsa özelde çok fazla odemezsin

Merhaba bende eskisehirliyim oglumu eskisehirde dogurdum odunpazari dogumnevinde benim doktorumun adi muhsin tatogluydu cok iyi bir doktordu eger biraz daha eskisehirdeyseniz muhsin beyi tavsiye ederim hala devletteyse tabi. Ozel dusunuyorsanizda acibademde ramazan bayirli mukemmell bit doktordur

Merhaba bende eskisehirliyim oglumu eskisehirde dogurdum odunpazari dogumnevinde benim doktorumun adi muhsin tatogluydu cok iyi bir doktordu eger biraz daha eskisehirdeyseniz muhsin beyi tavsiye ederim hala devletteyse tabi. Ozel dusunuyorsanizda acibademde ramazan bayirli mukemmell bit doktordur
Çok sağolun ben şehir hastanesine gidiyorum hasan talaya doktorumdan memnunum eğer oda kürtaj vs. Bişey derse o zaman düşünürüm ☺️

Sen bilirsin canım inşallah önemli birşey değildir 🙏
İnşallah dünden beridir ne zaman peçete sürsem hep kan geliyodu ama Allah'a şükür bugün gelmedi sadece kahverengi leke geldi ağrı hala var ama bakicaz artık pzrts doktoruma bı danisicam bakalım o ne diycek

İnşallah dünden beridir ne zaman peçete sürsem hep kan geliyodu ama Allah'a şükür bugün gelmedi sadece kahverengi leke geldi ağrı hala var ama bakicaz artık pzrts doktoruma bı danisicam bakalım o ne diycek
Ayni problem bendede vardi ayin 10nunda basladi 2 3 gun ara ara kanama oldu kahverengi lekelenme seklinde doktorum korkulcak bisi yok yerlesme kanamasidir eger rengi degisir miktar artarsa korkmaya balayabiliriz hemen tedaviye baslariz dedi sukur bende de dunden beri gelmiyor.pazartesi kontrolum var insallah sagliklidir gorebiliriz.

Kızlar bende yeni girdim eve randevum vardı bugün sat 9 ekim hesabıma göre 5+1 olması gerekirken ultrasonda 6+5 çıktı. Kesede gözüktü bebekte gözüktü kalp atışı için haftaya çağırdı

Eklentiler

• IMG_20201114_133712.jpg
    IMG_20201114_133712.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 39
Merhabalar bende birley sorabilir miyim son adet tarihim 11 Ekim inşallah hamilelik var şimdi ben kaç hafta kaç günlük hamile oluyorum nasıl hesaplıyoruz onu? Adetim gecikmeden öğrendim 7 Kasım 113, 9 kasım 372,11 Kasım 1009 çıktı beta değerlerim normal mi

X