- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 29
Benim doktorum kese göründı tahlilleri benden o zaman istedi bende sağlık ocagında yaptımArkadaslar hamileligi saglik ocagina ne zaman bildirdiniz? Bildirdiginizde hemen kan alip tsh vs mi baktilar? Ben 7.haftadayim hala bildirmedim, 1 ay once tam hamile kaldigim siralarda tsh'im 3.5 cikmis, doktorum gordu ama bisey de demedi.
Acaba gec mi kaldim?
Hayırli olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım benimde 8 temmuz dogum tarihiMerhabalar herkese iyi geceler bende hayırlısıyla temmuz başı bebeğimi kucağıma alıcam. Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağina bebişlerini almayı nasip etsinbizim doğum tarihimiz 7 temmuz 2021 suan 6 haftalik hamileyim pazartesi nasipse ultrasonda gormeye gidicez :)
Hayırli olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım benimde 8 temmuz dogum tarihi
Amin inşallah ben 10 gün gecikmeyle gittim direk karından baktı ultrasonla 4 +2 di kese görüldü 5.11 mm di beta ya hic bakmadı doktorum iki gün sonra lekelenme oldu gittim progestan verdi tekrar muane etti sıkıntı yok dedi çok şükür dünde tam 6 +1 de kalp atışını duyduk ben gecen sene kasım 23 de hamile kaldım fakat 6 haftasında kalbi durdu simdilik iyiyiz saglıklı dedi doktor 20 gün sonra gel dediaminn. Rabbim sizede kucaginiza almayi nasip etsin saglikla. Bebislerimizin dogum tarihleri ayni olucak gibi . Ben eylulde dusuk yasamistim . 10 kasim da tekrar biraz kanamam oldu doktoruma gittim yerlesme kanamasidir korkma dedi. kese bizde gozukmedi hcg de 628 cikti bakalim pazartesi insallah gidicez bir sıkıntı yoksa gorucez. Sizin kese gozukmusmuydu bana benim hcg sanki dusukmus gibi geldi bilmiyorum ..pazartesi gelmiyor bana heycandan.
Günaydın iyiyim çok şükür canım sen nasılsınKızlar gunaydin nasilsiniz
Amin inşallah ben 10 gün gecikmeyle gittim direk karından baktı ultrasonla 4 +2 di kese görüldü 5.11 mm di beta ya hic bakmadı doktorum iki gün sonra lekelenme oldu gittim progestan verdi tekrar muane etti sıkıntı yok dedi çok şükür dünde tam 6 +1 de kalp atışını duyduk ben gecen sene kasım 23 de hamile kaldım fakat 6 haftasında kalbi durdu simdilik iyiyiz saglıklı dedi doktor 20 gün sonra gel dedi
Merhabalar
Keseyi göreniniz var mı?
Bnde iim cnm cok şükürGünaydın iyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Canım bende yeni öğrendim bidaha bebek istersem denicemspermelerin daha hareketli olmasını sağlıyormuş. Onun için tükettik. Teşekkür ederim.
Günaydın canım iyi sayılırım bulantılarım olmasa sen nasılsın nasıl gidiyorKızlar gunaydin nasilsiniz
Hangi şehirdesiniz siz ne güzel karından bakmışlar inşallah sağsalim kucağınada alırsın canım ben daha kalp atışını duymadım keseyi gördüm 5 haftalık kesenin şekli güzel herhangi bir sıkıntı yok dedi inşallah bende kalp atışlarını duyarımAmin inşallah ben 10 gün gecikmeyle gittim direk karından baktı ultrasonla 4 +2 di kese görüldü 5.11 mm di beta ya hic bakmadı doktorum iki gün sonra lekelenme oldu gittim progestan verdi tekrar muane etti sıkıntı yok dedi çok şükür dünde tam 6 +1 de kalp atışını duyduk ben gecen sene kasım 23 de hamile kaldım fakat 6 haftasında kalbi durdu simdilik iyiyiz saglıklı dedi doktor 20 gün sonra gel dedi
Ara ara bnde oluyo bulantim cnm yaa iii gidiyo bi sıkıntı yok cok sukur nasip olursa persembe gunu tekrar doktora gitcemGünaydın canım iyi sayılırım bulantılarım olmasa sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım senin kendi doktorun yok mu ona gitsen bugündeKızlar dün acile gittik ve doktor sanki hiç bişey bilmiyormuş gibi davrandı hiç iyi bı doktor değildi lekelenme bu dedi adet kanamasından fazla kanaman olsaydı direk kürtaj yapicaktim dedi başka hicbisey söylemeden gönderdi beni sinirlerim çok bozuldu
Kız ne ilk idrarı o 0-50 arası değer için diyolar şimdi yap siyaha yakın kırmızıcıkar emin ol bende yaptım saklamak içinGünaydın kızlarHayatimda hiç idrar testi yapmadım çünkü hiç güvenmiyorum direk kan vermiştim hep. Ama bugün eşime aldırdım sırf saklamak icin sizce yarın sabah kalkar kalkmaz birikmiş idrarla mi yapayım yoksa bugün de tam çıkar mı en son 6700du Çarşamba betam 5+1deyim bugün. Kipkırmızı çıksın istiyorum saklayacağım
Tamam gün içinde ilk tuvalette yapacağımKız ne ilk idrarı o 0-50 arası değer için diyolar şimdi yap siyaha yakın kırmızıcıkar emin ol bende yaptım saklamak için