2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bnm kızımda fasulye gibiydi bu tam yuvarlaktı o yüzden farklı mı diye merak ediyorum
benim tam tersi kızımda kesem yuvarlaktı bunda fasulye gibi. birtiler bulantılar kese şekli aşerme hespi faso fiso geliyor Bana. çok farklı hamilelikler yaşayıp aynı cinsiyetle doğum yapan çok fazla insan var. Zaten sadece iki ihtimal var biri olmazsa biri. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Amin sağlıkla gelsinler inşallah. Bende iyi sayılırım ama mide bulantılarım ve kusmalarım çok arttı son 10 gündür çok zorluyor beni onun haricinde kalp atışını da duyduk güzel gidiyor hamd olsun.

Geçmiş olsun canım kasık ağrıları normalmiş rahim büyüyor ama damarlar bunu kaldıramayıp aşağıda kaldığı için kasık ağrısı oluyormuş belim benim de çok ağrıyor ama ben çalıştığım için oluyordur diye düşünüyorum bol bol dinlen Allah korusun inşallah kanama falan olmaz

Canım bende öyleyim heryerim sanki kırılıyor öyle halsizim kötüyüm ve bende azıcık ayaga kalkayım agrı hissediyorum bebeğin yeri mi yoksa ben cok kilolu değilim ondan mı yag dokum az diye mi hissefiyorum bilmiyorum

ya gerçekten öyle birde forumlarda okudukça okuyasın geliyor meraktan ç.ok fazla şey öğreniyorsun acaba dış gebelikmi kimyasal mı kalp atışı duyulcakmı fln dahada strese girdim
Canim benim doktorum izindeymis ama ben dayanamadım baska doktora gittim cünki hafiften gaz sancısı ya da karın agrisi gibi bişey oldu korktum.Bugun keseyi gördüm cok sükürSata göre 4+6 ama ultrasonda 5+2 göründü.1 hafta sonra kalp atisi icin gelebilirsin dedi.Senden de güzel haberler bekliyorum

Vallaha ayni durumdayiz canim, satlarimiz da ayni galiba benim 27 eyluldu. Demir eksikligi cok da ondanmis gibime geliyor bu durum insaallah oyle degildir. Pztsi kan verince sali cikar heralde yazarim bakalim durumu. Allah herkesin yardimcisi olsun

Tesekkur ederim canim suan kac haftaliksin kalo atisi ne zaman duydun

Vallaha ayni durumdayiz canim, satlarimiz da ayni galiba benim 27 eyluldu. Demir eksikligi cok da ondanmis gibime geliyor bu durum insaallah oyle degildir. Pztsi kan verince sali cikar heralde yazarim bakalim durumu. Allah herkesin yardimcisi olsun
Amin canım Benimde demirim düşüktü en son pteai bende baktırıcam ama hamilelik hormonlarındandır diye düşünüyorum beb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…