2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Yarın randevum var 12 de inşallah keseyide kalp atışında duyarız, belirsizlik çok kötü birsey. 5+1 olacağım son adet tarihime göre yarın ama benimki erken döllendi sanırım çünkü 4+1 iken kan değerim 1000 üzerinde çıktı. Sizce yarın gorurmuyum keseyide bebegide

Yarın randevum var 12 de inşallah keseyide kalp atışında duyarız, belirsizlik çok kötü birsey. 5+1 olacağım son adet tarihime göre yarın ama benimki erken döllendi sanırım çünkü 4+1 iken kan değerim 1000 üzerinde çıktı. Sizce yarın gorurmuyum keseyide bebegide
Keseyi görürsün canım yolk sacta olusmustur muhtemelen ama bebegi görmeyebilirsiniz kalp atısınıda sanmam 5+1 erken cünkü

Slm hnmlar.bende perşembe günune randevu aldim dr a.eşimide benide bir heyecan sardi hayirlısi olur inşallah.sizler nasilsiniz hic ugrayamadim 2-3gundür.bebişimin 1.yas gunu yaklasiyor kebdimce bisey yapmaya calisiyorum onlarla mesgul oldum

Arkadaslar hamileligi saglik ocagina ne zaman bildirdiniz? Bildirdiginizde hemen kan alip tsh vs mi baktilar? Ben 7.haftadayim hala bildirmedim, 1 ay once tam hamile kaldigim siralarda tsh'im 3.5 cikmis, doktorum gordu ama bisey de demedi.
Acaba gec mi kaldim?

Son düzenleme:
Canim benim doktorum izindeymis ama ben dayanamadım baska doktora gittim cünki hafiften gaz sancısı ya da karın agrisi gibi bişey oldu korktum.Bugun keseyi gördüm cok sükür😇Sata göre 4+6 ama ultrasonda 5+2 göründü.1 hafta sonra kalp atisi icin gelebilirsin dedi.Senden de güzel haberler bekliyorum🎈🎈
Çok sevindim canım inş sağlıklı ilerler haftaya kalp atışlarını duyarsın benimde yarın randevum lekelenmem ve ağrılarım devam ediyor inşallah bir sorun yoktur

çok sevindim , birşey sorucam bende hala pek bi semptom yok, sadece çok hafif meme hassasiyeti var, sizde durum nedri bu konuda? endişeleniyotum belirti olmadıkça:KK61:
Belirti ilk haftalarda herkeste olmuyor ki onun için kanama lekelenme vs olmadığı sürece korkmaya gerek yok ilk haftalar

Çok sevindim canım inş sağlıklı ilerler haftaya kalp atışlarını duyarsın benimde yarın randevum lekelenmem ve ağrılarım devam ediyor inşallah bir sorun yoktur
İnsallah bi sorun yoktur iyi düsünelim iyi olsun.Bazı lekelenmelerde doktor dinlenmeni önerip ilac veriyor kanama evet endişe verici ama sonu kötü olacak diye bir şey yok.Beta artışın cok iyi aslında.Hayırlısıyla güzel gecer insallah doktor kontrolün bilgilendir bizleri de🌼

Arkadaslar hamileligi saglik ocagina ne zaman bildirdiniz? Bildirdiginizde hemen kan alip tsh vs mi baktilar? Ben 7.haftadayim hala bildirmedim, 1 ay once tam hamile kaldigim siralarda tsh'im 3.5 cikmis, doktorum gordu ama bisey de demedi.
Acaba gec mi kaldim?
Ben tlfla görüştüm aile hekimiyle gitmedim hic.gelme çok fenâ ortalik dedi gerekli tetkik ve tahliller kontrole gittiğinde yapilır zaten dedi.tetanoz aşısi için not aldi ama ben yaptirmiycam dedim.ilk gebeligimde dd yaptirmamistim dr umda yaptırma demisti.tsh için dr una gittiğinde baktırırsin bence bir sorun olmaz

İnsallah bi sorun yoktur iyi düsünelim iyi olsun.Bazı lekelenmelerde doktor dinlenmeni önerip ilac veriyor kanama evet endişe verici ama sonu kötü olacak diye bir şey yok.Beta artışın cok iyi aslında.Hayırlısıyla güzel gecer insallah doktor kontrolün bilgilendir bizleri de🌼
İnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim 😊

çok sevindim , birşey sorucam bende hala pek bi semptom yok, sadece çok hafif meme hassasiyeti var, sizde durum nedri bu konuda? endişeleniyotum belirti olmadıkça:KK61:
Bende de meme hassasiyeti arada bulantı oluyor canım bende de öyle ortaya çıkan bir belirti yok, üzülme lütfen, illa bir belirti olacak diye birşey yok ki sende rahat geçirenlerdensin belki

Merhabalar herkese iyi geceler bende hayırlısıyla temmuz başı bebeğimi kucağıma alıcam. Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağina bebişlerini almayı nasip etsin 🙏 bizim doğum tarihimiz 7 temmuz 2021 suan 6 haftalik hamileyim pazartesi nasipse ultrasonda gormeye gidicez :)

Bende bu ay eşime keçi boynuzu özü yedirdim. Kahve içip bitter çikolata yedik. Sonrada uzanıp ayaklarımı kaldırdım sanırım bunkardan biri işe yaradı.
Tebrikler :) siz yazalı çok olmuş genel okurken gördüm.. kahve çikolata olayı nedir acaba?

Acaba gec mi kaldim?
Bana 8. Haftaya kadar bildirmem gerektigini söylediler bildirmedigimiz halde cezasi var dediler ama heryerde aynımı surec bilmiyorum

Kalp atışı için erken canım sanırım duyamazsın üzülme ama keseyim görebilirsin belki .sağlıkla gelsinler insallah

X