- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
Gözünüz aydın iki haftam kaldı ben de geliyorumKızlar iyi geceler doğum iznine çıkan var mı? Ben bu hafta çıktım şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın iki haftam kaldı ben de geliyorumKızlar iyi geceler doğum iznine çıkan var mı? Ben bu hafta çıktım şükür
24 haftalıkken çıkılan idari izni kastediyorsunuz sanırım.Ben de düşünüyorum.Bugün itibariyle 22+1 olduk. 24. Haftaya.girince ben de inşaallah izne ayrılacağım.Gerçi sadece okula gitme zorunluluğu kalkıyor bizler için.Canlı derslere devam.Kızlar iyi geceler doğum iznine çıkan var mı? Ben bu hafta çıktım şükür
Ben 2 aylıkken aldım bir pantolon mecburen sürekli onu giyiyorum .Hamile kıyafetleri çok sıkıcı hiç beğenmedim şimdiye kadar o yüzden havalar ısınsa da bol elbiseler alsam bariDün arkadaşlarım benimle dalga geçiyor testte pozitifi gördün hamile pantolonunu giymeye başladın diye
Ayy cidden benim öyle oldu resmen.
Canlı ders konusu kesin mi ? Ben almak istemiyorum çünkü bu sefer her hafta imzaya çağırılırım.24 haftalıkken çıkılan idari izni kastediyorsunuz sanırım.Ben de düşünüyorum.Bugün itibariyle 22+1 olduk. 24. Haftaya.girince ben de inşaallah izne ayrılacağım.Gerçi sadece okula gitme zorunluluğu kalkıyor bizler için.Canlı derslere devam.
Hayırlıca size de nasip olsunGözünüz aydın iki haftam kaldı ben de geliyorum
Derslerini alabilecek başka öğretmen yoksa canım kesin gibi öyle oluncada dediğin gibi her hafta imzayaCanlı ders konusu kesin mi ? Ben almak istemiyorum çünkü bu sefer her hafta imzaya çağırılırım.
Evet onu söyledim. Bana da ders verdiler ama seçmelileri verdiler. O yüzden eskisine nazaran rahatım.24 haftalıkken çıkılan idari izni kastediyorsunuz sanırım.Ben de düşünüyorum.Bugün itibariyle 22+1 olduk. 24. Haftaya.girince ben de inşaallah izne ayrılacağım.Gerçi sadece okula gitme zorunluluğu kalkıyor bizler için.Canlı derslere devam.
Bizde de var bu markalar AmerikadaQuinny ve baby byörn, chicco burdada var... Alman markasını bilmiyorum ama hepsi burda var
Baby byörnü hiç denediniz mi?
Yani bende okumuştum bebeği taşımak için tecrübeleride o yüzden sordum.
Ben imza atacak mıyım diye sorduğumda yok dediler bana. O zaman iznin anlamı kalmaz ki.Canlı ders konusu kesin mi ? Ben almak istemiyorum çünkü bu sefer her hafta imzaya çağırılırım.
Ama senin ikinci bebegin ya ondandir canimDün arkadaşlarım benimle dalga geçiyor testte pozitifi gördün hamile pantolonunu giymeye başladın diye
Ayy cidden benim öyle oldu resmen.
Kızımda normal bir marka kullanmıştım kanguruyu ama çok yardımcı olmuştu.İlk 6 ay kullanılan araba pusetlerinde deli gibi ağlıyordu. Bende kanguru deneyim demiştim çünkü dışarı çıkamıyordum deli gibi ağlardı.Kanguruyu alınca çok sevmişti içinde olduğu sürece uyurdu kucağımda. O yüzden bu bebişte biraz daha iyi bir marka tercih ettim hem benim belim çok ağrımasın hemde hava alan bişey olsun diye ama kullananlar çok memnun.Quinny ve baby byörn, chicco burdada var... Alman markasını bilmiyorum ama hepsi burda var
Baby byörnü hiç denediniz mi?
Yani bende okumuştum bebeği taşımak için tecrübeleride o yüzden sordum.
Yemeyi aksat suyu aksatma canim allah korusunTeşekkür ederim canım aslında bol bol iciyordum 1 haftta kadar içemedim artık devam etcem bakalım
Bakalım yaşayıp görcez canım en iyi şekilde atlatırız umarımHadi ya benimki resmen kanamisti bir ay yinemi aynısı olacak
Evet havalarda etki ediyor olabilir, benimkide böyle regl ağrısı gibi ama kasıklardaBende 1 kaç saat önce adet olcakmışım gibi ağrı başladı ama kasıklardan çok eklemlerde ağrı (Regl öncesi de böyle olurdu) hava birden soğudu ondan diye düşünüyorum ben gebelikte ilgili değildir heralde benimki
Çok teşekkür ederimCanım eğer ağrı sancı şeklindeydi arkadaşların dediği gibi magnezyum iyi geliyor. Ama içerden kasiklara doğru vuran bir ağrıysa eğer benim de cumartesi akşamından beri vardı dün gittim idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı baya yüksek o yüzden oluyormuş doktorum antibiyotik yazdı. Burada bir kaç arkadaşa da olmuş. İstersen bir tahlil yaptır sence enfeksiyon bebekler için çok zararlı çünkü.
Bilmemek çok zor İyiki deneyimli anneler varBunlar normal arkadaşlar. Hem rahim hem. Bebek büyüyor. Plasenta çabası. Artık bizim ön kasılmalar ve ön doğum sancıları başlıcak tir. Beden bizi doğuma hazırlıyor.... Anne olmak kolay değil
Cok heyecanlıAhahah hayir. Doktor kagida yazdi kagitta bende. Kutuya koydum cumartrsiye kadar vekliycez. Balon aldim arkadasima vericem kagidi icine o koyucak
Aa menengic kahvesi içilebilir mi . Hemen almaya koşuyorumBen kahve ve sigara tiryakisi biri olarak hamileligimden beri agzima bir tane surmedim ama menengic kahvesi iciyorum haftada bir kere filan kafeinsiz diye oda zarari yok dedi doktorum o yuzden onuda
Gözün aydın canim. Ben daha çıkamadım cuma günü alacağım raporu çünkü 24+0 oluyorum cuma günü sana kaçta verdi doktorun raporu bide şeyi merak ediyorum şimdi uzaktan yapacaksın ama 32den sonra da uzaktan devam edecek misinKızlar iyi geceler doğum iznine çıkan var mı? Ben bu hafta çıktım şükür
Ben de aslında bu cuma 24 oluyordum doktorda 24+4 çıktı zaten gebeliğin başından beri ileriden gidiyor doktor raporu verdi. Maalesef 32 den sonra ne olacak bilmiyorum Öğretmen istemişler gelseydi eğer bana hiç vermeyeceklerdi. Okulda şu an 3 kişi izinde tek benim branşta sıkıntı oldu.Gözün aydın canim. Ben daha çıkamadım cuma günü alacağım raporu çünkü 24+0 oluyorum cuma günü sana kaçta verdi doktorun raporu bide şeyi merak ediyorum şimdi uzaktan yapacaksın ama 32den sonra da uzaktan devam edecek misin