2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar iyi geceler doğum iznine çıkan var mı? Ben bu hafta çıktım şükür 🙏 😌
24 haftalıkken çıkılan idari izni kastediyorsunuz sanırım.Ben de düşünüyorum.Bugün itibariyle 22+1 olduk. 24. Haftaya.girince ben de inşaallah izne ayrılacağım.Gerçi sadece okula gitme zorunluluğu kalkıyor bizler için.Canlı derslere devam.

Dün arkadaşlarım benimle dalga geçiyor testte pozitifi gördün hamile pantolonunu giymeye başladın diye 😂😂😂😂
Ayy cidden benim öyle oldu resmen.
Ben 2 aylıkken aldım bir pantolon mecburen sürekli onu giyiyorum .Hamile kıyafetleri çok sıkıcı hiç beğenmedim şimdiye kadar o yüzden havalar ısınsa da bol elbiseler alsam bari

24 haftalıkken çıkılan idari izni kastediyorsunuz sanırım.Ben de düşünüyorum.Bugün itibariyle 22+1 olduk. 24. Haftaya.girince ben de inşaallah izne ayrılacağım.Gerçi sadece okula gitme zorunluluğu kalkıyor bizler için.Canlı derslere devam.
Canlı ders konusu kesin mi ? Ben almak istemiyorum çünkü bu sefer her hafta imzaya çağırılırım.

Evet onu söyledim. Bana da ders verdiler ama seçmelileri verdiler. O yüzden eskisine nazaran rahatım. 😀

Quinny ve baby byörn, chicco burdada var... Alman markasını bilmiyorum ama hepsi burda var

Baby byörnü hiç denediniz mi?
Yani bende okumuştum bebeği taşımak için tecrübeleride o yüzden sordum.
Kızımda normal bir marka kullanmıştım kanguruyu ama çok yardımcı olmuştu.İlk 6 ay kullanılan araba pusetlerinde deli gibi ağlıyordu. Bende kanguru deneyim demiştim çünkü dışarı çıkamıyordum deli gibi ağlardı.Kanguruyu alınca çok sevmişti içinde olduğu sürece uyurdu kucağımda. O yüzden bu bebişte biraz daha iyi bir marka tercih ettim hem benim belim çok ağrımasın hemde hava alan bişey olsun diye ama kullananlar çok memnun.

Bende 1 kaç saat önce adet olcakmışım gibi ağrı başladı ama kasıklardan çok eklemlerde ağrı (Regl öncesi de böyle olurdu) hava birden soğudu ondan diye düşünüyorum ben gebelikte ilgili değildir heralde benimki
Evet havalarda etki ediyor olabilir, benimkide böyle regl ağrısı gibi ama kasıklarda

Canım eğer ağrı sancı şeklindeydi arkadaşların dediği gibi magnezyum iyi geliyor. Ama içerden kasiklara doğru vuran bir ağrıysa eğer benim de cumartesi akşamından beri vardı dün gittim idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı baya yüksek o yüzden oluyormuş doktorum antibiyotik yazdı. Burada bir kaç arkadaşa da olmuş. İstersen bir tahlil yaptır sence enfeksiyon bebekler için çok zararlı çünkü.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Kızlar iyi geceler doğum iznine çıkan var mı? Ben bu hafta çıktım şükür 🙏 😌
Gözün aydın canim. Ben daha çıkamadım cuma günü alacağım raporu çünkü 24+0 oluyorum cuma günü sana kaçta verdi doktorun raporu bide şeyi merak ediyorum şimdi uzaktan yapacaksın ama 32den sonra da uzaktan devam edecek misin

Gözün aydın canim. Ben daha çıkamadım cuma günü alacağım raporu çünkü 24+0 oluyorum cuma günü sana kaçta verdi doktorun raporu bide şeyi merak ediyorum şimdi uzaktan yapacaksın ama 32den sonra da uzaktan devam edecek misin
Ben de aslında bu cuma 24 oluyordum doktorda 24+4 çıktı zaten gebeliğin başından beri ileriden gidiyor doktor raporu verdi. Maalesef 32 den sonra ne olacak bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ Öğretmen istemişler gelseydi eğer bana hiç vermeyeceklerdi. Okulda şu an 3 kişi izinde tek benim branşta sıkıntı oldu.

X