2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benimde dün geceden beri sürekli alt karnıma sancı giriyo sırtım kaburgalarım ağrıyo halbuki yeni magnezyum vermişti doktorum magnezyym kullandıktan sonra başladı bende ağrılar bide sanırım bağırsaklarım bozuldu sancı giriyo kabızlığım büyük derecede geçti ishal sayılmam ama kıyısındayım sağlık ocağına gidip tahlil yaptıracaktım ama sağlık ocağına kilit vurup bant çekmişler not falanda yoktu yarın açılsa bile gitmem oraya beklicem geçmezse hastahaneye gidicem artık☹️

Hep bebişlere mi kıyafet alıyorsunuz? Ben kendime giyecek bir şey bulamıyorum güzel hamile kıyafetleri alanlar da fotoğraf eklerse çok sevinirim .
Ben kapalıyım normalde hep bol alırım suan birtek kabanımın ilk 4 dügmesinden sonrasü göbege denk geliyor kapanmıyor oda zaten bu ay bitince giyilmez diye suan almicam kilo verirsem dogumdan sonra diye düşündüm 🤗😊

Hiç denemedim olabilir belki yarın alıp deneyeyim hamilelikte yediğim içtiğim herşey gaz yapıyor midemi bulandırıyor önceden severek yediğim şeyleri yiyemiyorum artık doktor süt yoğurt peynir mutlaka yemelisin dedi peynir seviyorum yoğurdu zorla yiyorum ama sütü ağzıma süremiyorum inşallah dediğin gibi laktozsuz rahatsız etmez teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti
Evet canım hamilelik maalesef öyle birşey işte sevdiğin şeyleri sevmiyorsun hiç yemem dediğin şeyler ise bir anda canın çekiyo.yoğurdu da eğer şekerin falan yoksa az biraz içine reçel koyarak meyveli yoğurt gibi yiyebilirsin.

Arkadaşla merhaba
Şu anda 24. Haftamın içindeyim ama zaman zaman kasık ağrılarım oluyor. Doktora sormayı unuttum. Var mı ağrısı olanlar? Normal mi?
Bende 1 kaç saat önce adet olcakmışım gibi ağrı başladı ama kasıklardan çok eklemlerde ağrı (Regl öncesi de böyle olurdu) hava birden soğudu ondan diye düşünüyorum ben gebelikte ilgili değildir heralde benimki

Arkadaşla merhaba
Şu anda 24. Haftamın içindeyim ama zaman zaman kasık ağrılarım oluyor. Doktora sormayı unuttum. Var mı ağrısı olanlar? Normal mi?

Bende 1 kaç saat önce adet olcakmışım gibi ağrı başladı ama kasıklardan çok eklemlerde ağrı (Regl öncesi de böyle olurdu) hava birden soğudu ondan diye düşünüyorum ben gebelikte ilgili değildir heralde benimki

Bunlar normal arkadaşlar. Hem rahim hem. Bebek büyüyor. Plasenta çabası. Artık bizim ön kasılmalar ve ön doğum sancıları başlıcak tir. Beden bizi doğuma hazırlıyor.... Anne olmak kolay değil 🥰🥰🥰

Arkadaşla merhaba
Canım eğer ağrı sancı şeklindeydi arkadaşların dediği gibi magnezyum iyi geliyor. Ama içerden kasiklara doğru vuran bir ağrıysa eğer benim de cumartesi akşamından beri vardı dün gittim idrar tahlili verdim enfeksiyon çıktı baya yüksek o yüzden oluyormuş doktorum antibiyotik yazdı. Burada bir kaç arkadaşa da olmuş. İstersen bir tahlil yaptır sence enfeksiyon bebekler için çok zararlı çünkü.

Bunlar normal arkadaşlar. Hem rahim hem. Bebek büyüyor. Plasenta çabası. Artık bizim ön kasılmalar ve ön doğum sancıları başlıcak tir. Beden bizi doğuma hazırlıyor.... Anne olmak kolay değil 🥰🥰🥰
Tecrübe olunca insan nasıl da rahatlatıyor 😂

Hayır İngiltere’de yaşıyorum.Bilmiyordum bunların Alman markası olduğunu sağlam ürün almışım demek ki sevindim😀
Quinny ve baby byörn, chicco burdada var... Alman markasını bilmiyorum ama hepsi burda var

Baby byörnü hiç denediniz mi?
Yani bende okumuştum bebeği taşımak için tecrübeleride o yüzden sordum.

Ya bazen bende diyorum birinci ve ikinci hamileligimde böyle değildi diye ama insan biraz daha rahat oluyor tabiki. Ne zaman normal ne zmn tehlikeli anlıya biliyorsun 🙈
Ne güzel 🤗 biz her belirti de Bi anlam arıyoruz bilmeyince böyle oluyor 😔

Ne güzel 🤗 biz her belirti de Bi anlam arıyoruz bilmeyince böyle oluyor 😔
Bende arkadaşlardan bazen birseyler öğreniyorum.
Burda işte ne güzel fikirlerimizi, aldıklarımizi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz.

Geçen gün mesela nub teorisini öğrendim. Huc bilmediğim birseydi

Ben daha hic kiyafet almadim biran once hamile kiyafetlerine gecmek istiyorum sadece kotlarimi giyemiyorum artik sıkıyor beni bende merak ediyorum hamile kiyafetlerini insallah ekleyen olurda goruruz😊
Dün arkadaşlarım benimle dalga geçiyor testte pozitifi gördün hamile pantolonunu giymeye başladın diye 😂😂😂😂
Ayy cidden benim öyle oldu resmen.

X