2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Peki 28.haftya kadar ilac vs verildi mi? yoksa diyet mi? 4 kere mi alncak kan bu kez? Sagolun.
Bebege zarari olur mu diye huzrsz oldum. Tesekkur ederim
canım ben kililoyum tüp bebek olduğu için günde üç doz progestan fitil kulandım geceleri bir surahi su içiyordum uyuyamıyordum. doktor belki gilzi şeker vardır diyip 14 haftada şeker taramsı istedi 2 bardak glikozu diktim 4 kere kan verdim birer saat arayla ama bişi çıkmadı senin standart taramaysa bir aç karına bir de glikozdan bir saat sonra vericen o kadar

Göğüs kremi hiç kullanmadim ben ama lansinoh için çok iyi şeyler duyuyorum. Bebek bakım ürünleri içinde mustelayı tek geçerim.
bacı ben doğal mantığından değilde ucuzluk bakımından zeytin yağı ve bal mumu kremi var evde yapmayı düşünüyorum. sence zararı olurmuki çok işe yarıyor normal yanıklarda bile kulanılan bir merhem oluyor netten bir bakın isterseniz en azından bir yaparnız 1 sene gider soducrem den başka birşey düşünmezken onu depo edim derken bunu buldum

bacı ben doğal mantığından değilde ucuzluk bakımından zeytin yağı ve bal mumu kremi var evde yapmayı düşünüyorum. sence zararı olurmuki çok işe yarıyor normal yanıklarda bile kulanılan bir merhem oluyor netten bir bakın isterseniz en azından bir yaparnız 1 sene gider soducrem den başka birşey düşünmezken onu depo edim derken bunu buldum
Login • Instagram önermiyor doktorlar zeytinyağını canım, bak paylaştığım linkdeki pediatri doktoru zararlarını yazmış zeytinyağının. Yine tercih senin ama bana sorarsan kullanma derim. Tabikide çok çok faydaları var ama bebeklere önerilmiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2021-03-23-11-05-58-727_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-03-23-11-05-58-727_com.instagram.android.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 37
Bi hamile bebek hemşiresi dogumdan 2 hafta önce zeytinyagı sürmeye başlamış ucuna çatlamamış hic yara olmamış kremde kullanmış ama galiba lansinoh du diye hatırlıyorum cogu anne ondan memnun küçücük birsey ama baya gidiyor benim arkadaşım oglu 8 aylıktı yengem yeni dogum yaptı onu önerdi hatta yanında vardı verdi adını unutmayalım diye kalmıştı baya ilk aylarda kullanılıyor zaten cok iyi bi krem bebegede zararı yok

Ben 35 haftadan itibaren gögüs ucuma e vitamini sürdüm (evikap) doğumdan sonra avent gögüs kalkanı kullandım hiç yara acıma vs olmadı
Bulunduğum şehirde doğal zeytinyağ bulmak zor muhtemelen lansinoh alırım bir de gümüş kapak

Gümüş kapakta da silverette yi öneriyorlar aklında bulunsun canım. Bazen tek tek daha uyguna geliyor setten mutlaka kıyasla canım. Sette saçma sapan bi çanta var diye fiyatı geçiriyorlar.
Not ettim canım bir araştırayım o markayı

Yok ya 4 çok güvendiğim kişi Fatma hanıma asla dedi. Biri de hastaneden biriydi elifden vazgeçme dediler geri ona gideceğim bu ay.
Neden o kadar kesin bir şekilde asla dediler ki. Acıbadem de çok içe sinen bir kadın doktor yok bence kayseri de ya iyi bir transfer yapmalılar

Göğüs kremi hiç kullanmadim ben ama lansinoh için çok iyi şeyler duyuyorum. Bebek bakım ürünleri içinde mustelayı tek geçerim.
Ben de burda hep lansinoh okudum canım bu iki markayı alacağım

Günaydın kızlar az önce aşı oldum geldim. Bizim sağlık ocağı anca aradı sağolsun :) Doktoruma da daha yeni sorabilmiştim yaptır dedi o arada sağlık ocağından aradılar. 23+2de ilk dozumuzu olmuş olduk. Ağrı yapmaması için ne öneriyorsunuz ?

Lansinoh kullandım canım hatta sonra kalanı da normal yaralarımda bile kullandım hemen iyileştiriyor. Ben bir de abentin göğüs kalkanını almıştım o iyi oluyor. Çünkü göğüs ucun yarayken atlete yapışınca canını alıyor. Bende göğüs kalkanı olmasa belki gümüş kapak alırdım ama sende şuan ikiside yoksa fiyatını kıyasla istersen direkt kapak al. Eczacı arkadaşlarım oğlumda mustela önermişti sakın nivea dalin sebamed falan alma kimyasal oranı çok yüksek dediler. Oğluma 2 yaşına kadar mustela kullandım bunda da mustela aldım hep şubat indşriminde. Mustelanın konak önleyici köpük yeni doğan şampuanı var onu öneririm bebek hiç konak olmuyor. Benim de bir tek bakım losyonu kaldı onu o zaman almayı unutmuşum şimdi bi indirimde yakalarsam alacağım inş.

merhaba. ben şuan lossinoh kullanıyorum. karın kalça göğüs ucu vs.

aventin göğüs ucu kalkanı diğelerine nazadan daha uygun fiyatlı.
silverette gümüş kapak gibi şeyler fiyat olarakta çok pahalı. ikisi bir birbirinin yerini tutar mı?
şuan göğsümüzün yara olup olmadığımızı bilmiyoruz. almamız için erken.

Günaydın kızlar az önce aşı oldum geldim. Bizim sağlık ocağı anca aradı sağolsun :) Doktoruma da daha yeni sorabilmiştim yaptır dedi o arada sağlık ocağından aradılar. 23+2de ilk dozumuzu olmuş olduk. Ağrı yapmaması için ne öneriyorsunuz ?
Günaydın canım geçmiş olsun ben de geçen hafta ilk dozunu oldum. İlk iki gün birşey hissetmedim ama sonrasında kolumu bile kaldiramadim sol kol iptal gezdim:) şükür şimdi şimdi hafifliyor bir hafta oldu. Senin de geçer bir kaç gün çekersin belki. Burda buz köy dediler ama ben urkuyorum soğuktan o yüzden kendi haline bıraktım ve geçti

Kızlar eşimle bir internet sayfasından bebek odasini beğendik. Uzun süredir de bakıyorduk. Kayınvalidem anne yani sepet beşik aldı kurduk duruyor çocuk odamızda. Şuan oda boş ama hemen sipariş verip almak kurmak istemiyorum çok erken geliyor. Eşim de dolar arttı daha da artacak fiyatlar alalım dursun diyor. Çok ikilemde kaldım erken mi sizce kursak etsek. Zaten bana zaman geçmiyor. Sepet beşiği gördükçe bile icim içime sigmiyor heyecandan. Bir de gardrop falan gelirse ne yaparım. Bir de herşey yolunda gidecek mi heves etmek bana hep kötü gelmiştir batıl inanç da olabilir bilemiyorum sizden fikir almak istedim

Selam canim ben senden de beter sekerli yiyorum o yazan her seyi de yiyorum 14 kilo da aldim ama seker cikmadi :)
Kesin cikicak diye dusunme bence anne tarafinda varsa cikiyo seker gibime geliyor
Bende çok şekerli şeyler yiyorum bu zamana kadar da 8 kilo aldım ablamda ve anne tarafımda çok kişide şeker var ama bende çıkmadı çok şükür inşallah kimsede çıkmaz herkes gönül rahatlığıyla bekler bebişlerini

Kızlar eşimle bir internet sayfasından bebek odasini beğendik. Uzun süredir de bakıyorduk. Kayınvalidem anne yani sepet beşik aldı kurduk duruyor çocuk odamızda. Şuan oda boş ama hemen sipariş verip almak kurmak istemiyorum çok erken geliyor. Eşim de dolar arttı daha da artacak fiyatlar alalım dursun diyor. Çok ikilemde kaldım erken mi sizce kursak etsek. Zaten bana zaman geçmiyor. Sepet beşiği gördükçe bile icim içime sigmiyor heyecandan. Bir de gardrop falan gelirse ne yaparım. Bir de herşey yolunda gidecek mi heves etmek bana hep kötü gelmiştir batıl inanç da olabilir bilemiyorum sizden fikir almak istedim
Alip dükkanda biraz bekletebilirsiniz öyle oluyor bazi yerlerde .

Bende dediğin gibi hep erken olduğunu düşünüyodum ya bişey ters giderse bişey olursa diye korkuyorum hala geçen gün fiyat bilgisi alalım diye çıktık beşiğini arabasını pusetini aldık çünkü her geçen gün zam geliyor satıcılar bile yarın gelirseniz bu fiyata alabileceğinizin garantisini veremiyoruz diyorlar bugün 800 se yarın bir mail gelip 1000 liraya çıkabiliyor diyorlar hergün etiket değişiyor diyorlar yine de tabi sen bilirsin ama herşey dolara bağlı olarak sürekli değişiyor

Sende bir yandan haklısın esinde haklı. Zor bir karar.
Alsan bir türlü almasan bir türlü. Sen sanırım montessori odası alacaktım.

Nasil fiyatı uygun mu?

Ara ara buz koyun faydası oluyor

Bende hic agri yapmamisti canim ama soguk uygulama iyi geliyormus

X