Ben gecen hafta yasadım canım aynısını doktora gittim hemen bebegin bası asagıdaymıs pndan olmus ama doktor sıkıntı yaratmaz yeri geniş döner dönmezsede sorun değil dedi banaMerhaba kızlar. Dün akşamdan beri biraz sancım var. Yani tam sancı değil de sanki rahim ağzıma bi baskı var gibi, vajinama doğru zonklama şeklinde hissediyorum. Dün gece uyuyunca geçseydi bugün aklıma takılmazdı ama yine devam ediyor. Zonkluyor sanki aşağı kısımlar. Acaba kendimi çok mu yordum ayakta kaldım da rahim ağzım mı kısaldı o yüzden mi orada baskı hissediyorum. Ya da bebeğin ayakları aşağı geldi de baskı mı yapıyor acaba bilemedim. Devam ederse yarın doktoruma bir görünürüm. Randevu yok yarın için ama arar konuşurum gel derse giderim. Böyle bir baskı yaşayıp doktoruna danışan oldu mu acaba neyden kaynaklanıyor diye ?
Ben de doktoruma mesaj attım az önce bol su iç yarına kadar geçmezse gel bir görelim dedi canım. Yani büyük ihtimalle önemli bir şey değildir ama insan riske atamıyor tabi ki.Ben gecen hafta yasadım canım aynısını doktora gittim hemen bebegin bası asagıdaymıs pndan olmus ama doktor sıkıntı yaratmaz yeri geniş döner dönmezsede sorun değil dedi bana
Canım senin yine güvencen var kız olursa ablasının kıyafetlerini giydiririm erkek olursa öyle alırım diyosun benim ilk bebeğim beşiği arabası puseti kız da olsa kullanılabilecek renkte ama kıyafetlere illaki maviye kayarım gibi geliyor kız olursa benim için kıyafetleri sorun olur herhalde artık sağlıklı sıhhatli gelsinler de kıyafetleri alırken mağazalarla konuşurum diye düşünüyorum değişim konusundaYa unisex kıyafetler de oluyo ama insanın gözü dediğin gibi kız olsa cicilibicili pembeli kurdeleli şeyleri arıyo erkek olsa papyonlu mavili cepkenli şeyleri arıyo oluyo.şimdi bana kız dediler ilk kızımın bütün kıyafetleri duruyo onları giydiririm diye hiç kıyafet bakmıyorum ama doğumda oğlum olduğunu görsem o saatten sonra illaki alışveriş yapmak zorunda kalcam.hani bebektir ilk zmnlar ablasının kıyafetini giysin yenisi alınıncaya kadar diye düşünürüm ama içime sinmez yinede
Aynen onlar sağlıkla gelsinde önemli olan o kıyafet olarak 3 4 takımın unisex bak ilk kullanacağın şeyleri öyle olsun sonra cinsiyetine göre yine alırsınCanım senin yine güvencen var kız olursa ablasının kıyafetlerini giydiririm erkek olursa öyle alırım diyosun benim ilk bebeğim beşiği arabası puseti kız da olsa kullanılabilecek renkte ama kıyafetlere illaki maviye kayarım gibi geliyor kız olursa benim için kıyafetleri sorun olur herhalde artık sağlıklı sıhhatli gelsinler de kıyafetleri alırken mağazalarla konuşurum diye düşünüyorum değişim konusunda
Bu ne acele ☺kızlar hadtane çantamı hazıe erdim ne olur ne olmaz içine 4 hastane seti 3 agız mendili bir ıslak mendil bir alt açma örtüsü bir 3 çıtçıtlı 10 tane bez birde pamuk silme bezi koydum bebege yetermi acaba biberon emzik fşlan koyum mu sişzce
Bende geçen gün Burda yazilanlari okudum şubat annelerinden. Doğumdan Bir iki gün öncesine kadar hep erkek demişler sonrada kız demisler. Sok olurdum ben. Eşime dedim bizimkisi kız hadi oğlan doğdu kıyafetleri hep pembe (iki kızımdan dolagi)... Dedim seni hemen çarşıya yolarım bir kaç tane alırsın. Gerisinde beraber alırız dedim. Benimde kafama takıldı yaniCanım senin yine güvencen var kız olursa ablasının kıyafetlerini giydiririm erkek olursa öyle alırım diyosun benim ilk bebeğim beşiği arabası puseti kız da olsa kullanılabilecek renkte ama kıyafetlere illaki maviye kayarım gibi geliyor kız olursa benim için kıyafetleri sorun olur herhalde artık sağlıklı sıhhatli gelsinler de kıyafetleri alırken mağazalarla konuşurum diye düşünüyorum değişim konusunda
gız benim arkadaş erken doğum etti benim ki tüp bebek ya allahım korusun erken gelir die hazırlım dedim. allahım nasip ederse gününde olsun inşallah tabiBu ne acele ☺
kız deme öle ben durumum yok die ordan burdan topladım ama hep erkek topladım dilimi ısıttrıma ha renkli de baktırmış mı ozaman damı erkek demişlerBende geçen gün Burda yazilanlari okudum şubat annelerinden. Doğumdan Bir iki gün öncesine kadar hep erkek demişler sonrada kız demisler. Sok olurdum ben. Eşime dedim bizimkisi kız hadi oğlan doğdu kıyafetleri hep pembe (iki kızımdan dolagi)... Dedim seni hemen çarşıya yolarım bir kaç tane alırsın. Gerisinde beraber alırız dedim. Benimde kafama takıldı yani
Ayy hiç sorma bende şok olurdum. Şubat annelerine girdimi de kadın şok olmuştu zaten herseyi hazırmış. Düşünsene. Kia erkek kıyafeti giyindirmenkız deme öle ben durumum yok die ordan burdan topladım ama hep erkek topladım dilimi ısıttrıma ha renkli de baktırmış mı ozaman damı erkek demişler
kızlar hadtane çantamı hazıe erdim ne olur ne olmaz içine 4 hastane seti 3 agız mendili bir ıslak mendil bir alt açma örtüsü bir 3 çıtçıtlı 10 tane bez birde pamuk silme bezi koydum bebege yetermi acaba biberon emzik fşlan koyum mu sişzce
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah sağlığınız iyimiMerhaba güzel taze anneler uzun zamandır girmiyordum sayfayı görünce duygularım depreşti yazmak istedim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşallah 13 temmuz 2020 doğumlu bi erkek annesiyim normalde 10 15 ağustos arası beklenen doğumum olacaktı erken döllenme den sebep satım değiştirilip 2 ağustosa çekildi tahmini doğum ama oğlum sağolsun annesi gibi sabırsız olup değiştirilen tarihe göre 37+1 satıma göre 36.haftada mecburi sezeryan oldum zorlu süreç sonrası kavuştuk bebeğimle hamileyken onu kucağıma alabilmek için hep derdim erkenden gelsin doğsun kavuşayım diye ağızdan çıkan her söz kabul oluyormuş bunu yaşayınca anladım o yüzden size nazicane tavsiyem benim gibi söylemeyin her bebek zamanı nı doldursun vaktin de gelsin içerdi bi günün bile kıymetli olduğunu söylerler di gerçekten çok doğruymuş
Ayy gerçekten şok olunacak bir durum.benim doktorum hala bacaklarını çok kapatıyo ama kız gibi sanki diyo ilk kızımda hiç tereddüt etmeden kız demişti.detaylıda radyolog kız dedi diye kesin kız gözüyle bakıyorum bende.tabi böyle birşey yaşarsam o radyologun kapısında alırım soluğuAyy hiç sorma bende şok olurdum. Şubat annelerine girdimi de kadın şok olmuştu zaten herseyi hazırmış. Düşünsene. Kia erkek kıyafeti giyindirmen
Sağlıklı olsunlar da hersey olur ama ben sezeryan la olmuş olsa bebeğim (ikisini normal doğurdum bununda normal istiyorum)., dna testi isterdim ben
Tup bebekte oyle bir risk mi vargız benim arkadaş erken doğum etti benim ki tüp bebek ya allahım korusun erken gelir die hazırlım dedim. allahım nasip ederse gününde olsun inşallah tabi
Ayy gerçekten şok olunacak bir durum.benim doktorum hala bacaklarını çok kapatıyo ama kız gibi sanki diyo ilk kızımda hiç tereddüt etmeden kız demişti.detaylıda radyolog kız dedi diye kesin kız gözüyle bakıyorum bende.tabi böyle birşey yaşarsam o radyologun kapısında alırım soluğu
Bizim bebegimiz maalesef 4 gunlukken vefat etti ama hastaligi bayagi ciddiydi yani cok fazla ameliyatlar olmasi gerekiyordu. Ufak bi kalp rahatsizligi degildi detayli ultrasonda ogrendik sonra fetal ekolarmfalan cekildo oyle netlesmisti. Biraz da mecburo 36. Hftada dogum yaptirdilar bana cunku bebegin suyu azaliyordu.Baktılar kuzum 2lide sorun çıkmadı detaylida sorun yok 30.haftadan sonra sk gitmeye çalscam doktoruma da o da akai fbi hastaneden ayriliomus klinik.acms artk kaç olrsa olsn fiyatı herşey çocuğum için 30 dan sonra gelişimine dikkat edilmesi lazımmı besleyemezse aliolarms erken senin bebegin nasıl peki dogumu nasıl.oldu kuzum kaçıncı haftada oldu kuzun inşallah o da iyidir bütün.cocuklarimiz iyi.olsun rabbim korusun minicik.onlar bedenleri hastalanmasın
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Neyi vardı tam olarak?Bizim bebegimiz maalesef 4 gunlukken vefat etti ama hastaligi bayagi ciddiydi yani cok fazla ameliyatlar olmasi gerekiyordu. Ufak bi kalp rahatsizligi degildi detayli ultrasonda ogrendik sonra fetal ekolarmfalan cekildo oyle netlesmisti. Biraz da mecburo 36. Hftada dogum yaptirdilar bana cunku bebegin suyu azaliyordu.
Allahim a cok cok sukur li normal dogumla gelebildi once onu denediler Turkiyede sanmiyorim oyle bi durumda normal dogum denesinler ama burda denedio ve bebegim de cok yardimci oldu ve normql dogdu. Dedigim gibi sizin sorun yokmus zaten ki olabiliyor o durum da. Insaallh saglikla sihhatle gelsin tum yavrular
Benim de hemen halletmem gerek benim kız küçük daha kardeşi gelmeden yatağına alissa iyi olur. Kıskanır o yattı diye üzülür diye korkuyorum.Aynen cnm. Bizde aynıyız. İki kızım bir dolab kullanıyor. Zaten onuda takım almamıştım ileride güzel bir oda yaparım diyre. Yetmiyor bir dolab küçük geliyor. Mecbur almam gerek. Beşik lazım küçük bebisime, 4 yasa kadar yattı çok şükür. 2, 5 yaşına kadarda büyük kızım yattı.İnsallah şimdide küçük kizim yatacak. Sağlam çıktı, çok şükür. Eski dolabıda çocukların ona kıyafetlerini koymayi düsünpyorum.