2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ben gecen hafta yasadım canım aynısını doktora gittim hemen bebegin bası asagıdaymıs pndan olmus ama doktor sıkıntı yaratmaz yeri geniş döner dönmezsede sorun değil dedi bana

Ben gecen hafta yasadım canım aynısını doktora gittim hemen bebegin bası asagıdaymıs pndan olmus ama doktor sıkıntı yaratmaz yeri geniş döner dönmezsede sorun değil dedi bana
Ben de doktoruma mesaj attım az önce bol su iç yarına kadar geçmezse gel bir görelim dedi canım. Yani büyük ihtimalle önemli bir şey değildir ama insan riske atamıyor tabi ki.

Canım senin yine güvencen var kız olursa ablasının kıyafetlerini giydiririm erkek olursa öyle alırım diyosun benim ilk bebeğim beşiği arabası puseti kız da olsa kullanılabilecek renkte ama kıyafetlere illaki maviye kayarım gibi geliyor kız olursa benim için kıyafetleri sorun olur herhalde artık sağlıklı sıhhatli gelsinler de kıyafetleri alırken mağazalarla konuşurum diye düşünüyorum değişim konusunda

kızlar hadtane çantamı hazıe erdim ne olur ne olmaz içine 4 hastane seti 3 agız mendili bir ıslak mendil bir alt açma örtüsü bir 3 çıtçıtlı 10 tane bez birde pamuk silme bezi koydum bebege yetermi acaba biberon emzik fşlan koyum mu sişzce

Aynen onlar sağlıkla gelsinde önemli olan o kıyafet olarak 3 4 takımın unisex bak ilk kullanacağın şeyleri öyle olsun sonra cinsiyetine göre yine alırsın

Bu ne acele ☺

Bende geçen gün Burda yazilanlari okudum şubat annelerinden. Doğumdan Bir iki gün öncesine kadar hep erkek demişler sonrada kız demisler. Sok olurdum ben. Eşime dedim bizimkisi kız hadi oğlan doğdu kıyafetleri hep pembe (iki kızımdan dolagi)... Dedim seni hemen çarşıya yolarım bir kaç tane alırsın. Gerisinde beraber alırız dedim. Benimde kafama takıldı yani

kız deme öle ben durumum yok die ordan burdan topladım ama hep erkek topladım dilimi ısıttrıma ha renkli de baktırmış mı ozaman damı erkek demişler

kız deme öle ben durumum yok die ordan burdan topladım ama hep erkek topladım dilimi ısıttrıma ha renkli de baktırmış mı ozaman damı erkek demişler
Ayy hiç sorma bende şok olurdum. Şubat annelerine girdimi de kadın şok olmuştu zaten herseyi hazırmış. Düşünsene. Kia erkek kıyafeti giyindirmen
Sağlıklı olsunlar da hersey olur ama ben sezeryan la olmuş olsa bebeğim (ikisini normal doğurdum bununda normal istiyorum)., dna testi isterdim ben

cok erken mi olmus acaba

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah sağlığınız iyimi

Ayy gerçekten şok olunacak bir durum.benim doktorum hala bacaklarını çok kapatıyo ama kız gibi sanki diyo ilk kızımda hiç tereddüt etmeden kız demişti.detaylıda radyolog kız dedi diye kesin kız gözüyle bakıyorum bende.tabi böyle birşey yaşarsam o radyologun kapısında alırım soluğu

Evet şok olurum. Dna testi isterim. Benim bebisim de göstertmemisti. Geçenlerde kız olduğunu gördük. Şimdi acaba tam tamına gördünmü ola bilir mi diye tereddüteyim

Bizim bebegimiz maalesef 4 gunlukken vefat etti ama hastaligi bayagi ciddiydi yani cok fazla ameliyatlar olmasi gerekiyordu. Ufak bi kalp rahatsizligi degildi detayli ultrasonda ogrendik sonra fetal ekolarmfalan cekildo oyle netlesmisti. Biraz da mecburo 36. Hftada dogum yaptirdilar bana cunku bebegin suyu azaliyordu.
Allahim a cok cok sukur li normal dogumla gelebildi once onu denediler Turkiyede sanmiyorim oyle bi durumda normal dogum denesinler ama burda denedio ve bebegim de cok yardimci oldu ve normql dogdu. Dedigim gibi sizin sorun yokmus zaten ki olabiliyor o durum da. Insaallh saglikla sihhatle gelsin tum yavrular

Kızlar doğumlarimiz yaza geliyor ve ben çok kararsızım. Bulunduğum şehirde hiç akrabam yok. Annemler tam da o zamanlar memlekette olacak. Babam hasta olduğu için gelemeyebilir Ben de en kötü ihtimak Ankara'da kiz kardeşimde mi doğum yapsam diye düşünüyorum.kesin bişey yok ama. Ankara'da kimi önerirsiniz? Genelde Konur hastanesinde doğuruyor bizim akrabalar. Ama fiyatlar uçuk olabilir. En fazla 3.5 verebilirim sezeryana. Öneri bekliyorum sizden

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Neyi vardı tam olarak?
Kardesimde kalb sorunundan vefat etmişti. 28 günlüken. Detaylıda birsey görememislerdi. Ameliyat oldu ama maalesef ykalbi durdu. Meleğimiz bizim

Benim de hemen halletmem gerek benim kız küçük daha kardeşi gelmeden yatağına alissa iyi olur. Kıskanır o yattı diye üzülür diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…