2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet şok olurum. Dna testi isterim. Benim bebisim de göstertmemisti. Geçenlerde kız olduğunu gördük. Şimdi acaba tam tamına gördünmü ola bilir mi diye tereddüteyim
Tam narkozlu sezeryan doğum olduktan sonra evet tereddüt ederdim acaba çocuğumu karıştırdılar diye diğer doğum şekillerinde illaki çocuğun cinsiyetini o an öğrenirim.nasip artık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun herşeyden önce bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun

Benim de hemen halletmem gerek benim kız küçük daha kardeşi gelmeden yatağına alissa iyi olur. Kıskanır o yattı diye üzülür diye korkuyorum.
Benimki büyük ya 4 yaşında o yüzden şimdiden diyorum sana yeni yatak alacağız bu bebisin olacak diye. Sanmıyorum kiskanacagini. Çünkü alistiriyorum. Seninki kaç yaşında?
Bebek arabamız kırılmıştı bugün yeni aldım. Onu hallettim. Kıyafetleri hallettim. Dolab lari düzeltip onları düzene sokmam gerek. Hepsi bir anda olmicak seyler

Aynen normal olsa inanırım. Ama sezeryan la olsa dna testi isterim. Allah korusun ben soka girerim. Her şeyden önce sağlığı gelir. Ama bizler cinsiyetini neden öğreniyoruz, hazırlık yapmak icin

Guzel Kardeşim allah yardımcın olsun inşallah rabbim bidaha yaşarmasın hiç bi anne üzülmez inşallah hepimizin kucakladı dolar insalah kuzum

Aynen öyle canım.hala şu zamanda bile bilemiyorlar ya ne diyeyim

Bn 30 31 de hazrlamayi dysunuyrdum okudugum kadariyla herkes öyle ypmis

gız benim arkadaş erken doğum etti benim ki tüp bebek ya allahım korusun erken gelir die hazırlım dedim. allahım nasip ederse gününde olsun inşallah tabi
Ben ilk dogumumu cok erken yaptım. Acil hastaneye yattım. Allah göstermesin kimseye . Hazırladığın çantanın bir anlami kalmıyor Bir de canim biberon emzik çantaya koymana gerek yok. Cunku ilk aylar emzik biberon kullanımı meme reddi yapıyor. Kizim ilk doğduğunda sariligi vardi . Emziriyordum kalani sagip kaşıkla ya da siringayla veriyorduk, sonra biraz da mamayi kaşıkla veriyorduk . Emzigi de 2 aydan falan sonra deneyin diyorlar . Emmeye iyice bir alışsın sonra

Seninki anlayabilecek yaşta canım. Benimki 2 yaşını yeni geçti. Anlamaz o yüzden yeni düzene alışması lazım bir an önce. Haftaya halledeceğim inşallah bende. Dolabimiz gelsin kızımdan kalanları o zaman çıkartacağım. Daha alışverişe hiç başlamadım ben. İlkinde de 26. Haftaya giriyorduk öyle aldım herşeyini arabamız falan var zaten büyük eşya almayacağız. Biraz kıyafet , kişisel bakım ürünleri falan alacağım sadece..

En ideali 30. Haftada hazır olmasıymış doğum çantasının . Bende suan eşim sehir dışında geldiğinde 29. Haftamda olcam insallah gider alırız getiririm yıkar ütüler hazırlarım

Doğana kadar hep şüpheyle duracaz galiba bana hep erkek dediler oğlum oğlum diye çok alıştım kızım olursa çok büyük sürpriz olur

4 ay önce bir yakınım doğum yaptı bana abla yanında bir küçük şişe 0-6 ay bebek maması ve biberon bulundur dedi ilk etapta sütün gelmezse hastaneden istiyorlar dedi

Benim bebek arabası iki çocuk büyütü sonra çöp oldu zaten memnunda değildim. Evet seninki küçükmüş çok dikkatli olman gerek her konuda
Bir odası kaldı esasında. İki ücde kıyafet aldım oldu bitti maşallah.

4
Doğana kadar hep şüpheyle duracaz galiba bana hep erkek dediler oğlum oğlum diye çok alıştım kızım olursa çok büyük sürpriz olur
Ne sürprizi. Kendime gelemem ben. Bende kızım kızım diye seviyorum.
B6äu benim mi derim. Normal olursa odada başka bebek olmadığından inanırım. Sezeryan da inanmam

Aynen onlar sağlıkla gelsinde önemli olan o kıyafet olarak 3 4 takımın unisex bak ilk kullanacağın şeyleri öyle olsun sonra cinsiyetine göre yine alırsın
Bir tane yeşil beyaz hastane çıkışı aldım daha çok bişey almadım sarı turuncu gibi renklerde falan almayı düşünüyorum battaniyeyi de krem aldım ama gözüm hep mavilerde erkek dedi doktor diye

Eşime tembihleyeyim sezaryen derlerse yanımda doğuma girsin bari

4 ay önce bir yakınım doğum yaptı bana abla yanında bir küçük şişe 0-6 ay bebek maması ve biberon bulundur dedi ilk etapta sütün gelmezse hastaneden istiyorlar dedi
Hastaneden veriyorlar biberon ve mama Burda. Hata bebek kıyafeti bile var hastaneden çıkana kadar kullana biliyorsun

Bir tane yeşil beyaz hastane çıkışı aldım daha çok bişey almadım sarı turuncu gibi renklerde falan almayı düşünüyorum battaniyeyi de krem aldım ama gözüm hep mavilerde erkek dedi doktor diye
Bende ilk çocuğunda daha cinsiyeti belli değilken tr ye gitmiştim. Beyaz yeşil takım almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…