- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Tam narkozlu sezeryan doğum olduktan sonra evet tereddüt ederdim acaba çocuğumu karıştırdılar diyeEvet şok olurum. Dna testi isterim. Benim bebisim de göstertmemisti. Geçenlerde kız olduğunu gördük. Şimdi acaba tam tamına gördünmü ola bilir mi diye tereddüteyim
Benimki büyük ya 4 yaşında o yüzden şimdiden diyorum sana yeni yatak alacağız bu bebisin olacak diye. Sanmıyorum kiskanacagini. Çünkü alistiriyorum. Seninki kaç yaşında?Benim de hemen halletmem gerek benim kız küçük daha kardeşi gelmeden yatağına alissa iyi olur. Kıskanır o yattı diye üzülür diye korkuyorum.
Aynen normal olsa inanırım. Ama sezeryan la olsa dna testi isterim. Allah korusun ben soka girerim. Her şeyden önce sağlığı gelir. Ama bizler cinsiyetini neden öğreniyoruz, hazırlık yapmak icinTam narkozlu sezeryan doğum olduktan sonra evet tereddüt ederdim acaba çocuğumu karıştırdılar diyediğer doğum şekillerinde illaki çocuğun cinsiyetini o an öğrenirim.nasip artık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun herşeyden önce bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsun
Daha erken degil mi canimkızlar hadtane çantamı hazıe erdim ne olur ne olmaz içine 4 hastane seti 3 agız mendili bir ıslak mendil bir alt açma örtüsü bir 3 çıtçıtlı 10 tane bez birde pamuk silme bezi koydum bebege yetermi acaba biberon emzik fşlan koyum mu sişzce
Inşallah kuzum inşallahO zaten her hamilelikte olabiliyor hatta1 haftaya kadar bile gerilik olabiliyor için rahat olsun canım bence
Guzel Kardeşim allah yardımcın olsun inşallah rabbim bidaha yaşarmasın hiç bi anne üzülmez inşallah hepimizin kucakladı dolar insalah kuzumBizim bebegimiz maalesef 4 gunlukken vefat etti ama hastaligi bayagi ciddiydi yani cok fazla ameliyatlar olmasi gerekiyordu. Ufak bi kalp rahatsizligi degildi detayli ultrasonda ogrendik sonra fetal ekolarmfalan cekildo oyle netlesmisti. Biraz da mecburo 36. Hftada dogum yaptirdilar bana cunku bebegin suyu azaliyordu.
Allahim a cok cok sukur li normal dogumla gelebildi once onu denediler Turkiyede sanmiyorim oyle bi durumda normal dogum denesinler ama burda denedio ve bebegim de cok yardimci oldu ve normql dogdu. Dedigim gibi sizin sorun yokmus zaten ki olabiliyor o durum da. Insaallh saglikla sihhatle gelsin tum yavrular
Aynen öyle canım.hala şu zamanda bile bilemiyorlar ya ne diyeyimBenimki büyük ya 4 yaşında o yüzden şimdiden diyorum sana yeni yatak alacağız bu bebisin olacak diye. Sanmıyorum kiskanacagini. Çünkü alistiriyorum. Seninki kaç yaşında?
Bebek arabamız kırılmıştı bugün yeni aldım. Onu hallettim. Kıyafetleri hallettim. Dolab lari düzeltip onları düzene sokmam gerek. Hepsi bir anda olmicak seyler
Aynen normal olsa inanırım. Ama sezeryan la olsa dna testi isterim. Allah korusun ben soka girerim. Her şeyden önce sağlığı gelir. Ama bizler cinsiyetini neden öğreniyoruz, hazırlık yapmak icin
Bn 30 31 de hazrlamayi dysunuyrdum okudugum kadariyla herkes öyle ypmiskızlar hadtane çantamı hazıe erdim ne olur ne olmaz içine 4 hastane seti 3 agız mendili bir ıslak mendil bir alt açma örtüsü bir 3 çıtçıtlı 10 tane bez birde pamuk silme bezi koydum bebege yetermi acaba biberon emzik fşlan koyum mu sişzce
Ben ilk dogumumu cok erken yaptım. Acil hastaneye yattım. Allah göstermesin kimseye . Hazırladığın çantanın bir anlami kalmıyorgız benim arkadaş erken doğum etti benim ki tüp bebek ya allahım korusun erken gelir die hazırlım dedim. allahım nasip ederse gününde olsun inşallah tabi
Aynen canım nolur nolmaz işte insan korkuyorBen de doktoruma mesaj attım az önce bol su iç yarına kadar geçmezse gel bir görelim dedi canım. Yani büyük ihtimalle önemli bir şey değildir ama insan riske atamıyor tabi ki.
Seninki anlayabilecek yaşta canım. Benimki 2 yaşını yeni geçti. Anlamaz o yüzden yeni düzene alışması lazım bir an önce. Haftaya halledeceğim inşallah bende. Dolabimiz gelsin kızımdan kalanları o zaman çıkartacağım. Daha alışverişe hiç başlamadım ben. İlkinde de 26. Haftaya giriyorduk öyle aldım herşeyiniBenimki büyük ya 4 yaşında o yüzden şimdiden diyorum sana yeni yatak alacağız bu bebisin olacak diye. Sanmıyorum kiskanacagini. Çünkü alistiriyorum. Seninki kaç yaşında?
Bebek arabamız kırılmıştı bugün yeni aldım. Onu hallettim. Kıyafetleri hallettim. Dolab lari düzeltip onları düzene sokmam gerek. Hepsi bir anda olmicak seyler
Aynen normal olsa inanırım. Ama sezeryan la olsa dna testi isterim. Allah korusun ben soka girerim. Her şeyden önce sağlığı gelir. Ama bizler cinsiyetini neden öğreniyoruz, hazırlık yapmak icin
Bende geçen gün Burda yazilanlari okudum şubat annelerinden. Doğumdan Bir iki gün öncesine kadar hep erkek demişler sonrada kız demisler. Sok olurdum ben. Eşime dedim bizimkisi kız hadi oğlan doğdu kıyafetleri hep pembe (iki kızımdan dolagi)... Dedim seni hemen çarşıya yolarım bir kaç tane alırsın. Gerisinde beraber alırız dedim. Benimde kafama takıldı yani
4 ay önce bir yakınım doğum yaptı bana abla yanında bir küçük şişe 0-6 ay bebek maması ve biberon bulundur dedi ilk etapta sütün gelmezse hastaneden istiyorlar dediBu ne acele ☺
Yanlış yorum yazdım diğer arkadaşa yazacaktımBu ne acele ☺
4 ay önce bir yakınım doğum yaptı bana abla yanında bir küçük şişe 0-6 ay bebek maması ve biberon bulundur dedi ilk etapta sütün gelmezse hastaneden istiyorlar dedikızlar hadtane çantamı hazıe erdim ne olur ne olmaz içine 4 hastane seti 3 agız mendili bir ıslak mendil bir alt açma örtüsü bir 3 çıtçıtlı 10 tane bez birde pamuk silme bezi koydum bebege yetermi acaba biberon emzik fşlan koyum mu sişzce
Benim bebek arabası iki çocuk büyütü sonra çöp oldu zaten memnunda değildim. Evet seninki küçükmüş çok dikkatli olman gerek her konudaSeninki anlayabilecek yaşta canım. Benimki 2 yaşını yeni geçti. Anlamaz o yüzden yeni düzene alışması lazım bir an önce. Haftaya halledeceğim inşallah bende. Dolabimiz gelsin kızımdan kalanları o zaman çıkartacağım. Daha alışverişe hiç başlamadım ben. İlkinde de 26. Haftaya giriyorduk öyle aldım herşeyiniarabamız falan var zaten büyük eşya almayacağız. Biraz kıyafet , kişisel bakım ürünleri falan alacağım sadece..
Ne sürprizi. Kendime gelemem ben. Bende kızım kızım diye seviyorum.4
Doğana kadar hep şüpheyle duracaz galiba bana hep erkek dediler oğlum oğlum diye çok alıştım kızım olursa çok büyük sürpriz olur
Bir tane yeşil beyaz hastane çıkışı aldım daha çok bişey almadım sarı turuncu gibi renklerde falan almayı düşünüyorum battaniyeyi de krem aldım ama gözüm hep mavilerde erkek dedi doktor diyeAynen onlar sağlıkla gelsinde önemli olan o kıyafet olarak 3 4 takımın unisex bak ilk kullanacağın şeyleri öyle olsun sonra cinsiyetine göre yine alırsın
Eşime tembihleyeyim sezaryen derlerse yanımda doğuma girsin bariBenim bebek arabası iki çocuk büyütü sonra çöp oldu zaten memnunda değildim. Evet seninki küçükmüş çok dikkatli olman gerek her konuda
Bir odası kaldı esasında. İki ücde kıyafet aldım oldu bitti maşallah.
Ne sürprizi. Kendime gelemem ben. Bende kızım kızım diye seviyorum.
B6äu benim mi derim. Normal olursa odada başka bebek olmadığından inanırım. Sezeryan da inanmam
Hastaneden veriyorlar biberon ve mama Burda. Hata bebek kıyafeti bile var hastaneden çıkana kadar kullana biliyorsun4 ay önce bir yakınım doğum yaptı bana abla yanında bir küçük şişe 0-6 ay bebek maması ve biberon bulundur dedi ilk etapta sütün gelmezse hastaneden istiyorlar dedi
Bende ilk çocuğunda daha cinsiyeti belli değilken tr ye gitmiştim. Beyaz yeşil takım almıştımBir tane yeşil beyaz hastane çıkışı aldım daha çok bişey almadım sarı turuncu gibi renklerde falan almayı düşünüyorum battaniyeyi de krem aldım ama gözüm hep mavilerde erkek dedi doktor diye
Ben 4 kere gördüm bacak arasını pipisi vardı kordon değildir erkek de dedi 3 doktor erkektir herhaldeDoğana kadar hep şüpheyle duracaz galiba bana hep erkek dediler oğlum oğlum diye çok alıştım kızım olursa çok büyük sürpriz olur