Baktılar kuzum 2lide sorun çıkmadı detaylida sorun yok 30.haftadan sonra sk gitmeye çalscam doktoruma da o da akai fbi hastaneden ayriliomus klinik.acms artk kaç olrsa olsn fiyatı herşey çocuğum için 30 dan sonra gelişimine dikkat edilmesi lazımmı besleyemezse aliolarms erken senin bebegin nasıl peki dogumu nasıl.oldu kuzum kaçıncı haftada oldu kuzun inşallah o da iyidir bütün.cocuklarimiz iyi.olsun rabbim korusun minicik.onlar bedenleri hastalanmasınBenim ilk gebeligimde vardi ayni durum. Bebegimizde kalp hastaligi vardi bizim, bu durumda kalbe ve bobrekletr bakiliri ikisinde sorun yoksa sorun yoktur insaallah. Soylemis heralde doktorunuz zaten organlarda bir sey yok diye.
Dünden beri kafamdan aşağı kaynar. sular doklms gbi et yemedm balıkta kusma vae benim yüzünden mi gelisemedi die icim.icimi yedi ona zarae vermek istemiyorum en iyi şekilde beslemek istiyorum canım o benim yaCanım benim durumumda senle aynı ama gelişimi iyi olduğu için bi sıkıntı yok dedi.genetik olabiliyomuş bu durum belki ilk gebeliğimde de aynıydı ama detaylıya gitmediğim için varsada bilmiyorum doktor farkettiysede söylemedi belkide.zaten radyologta öyle dedi doktorlar görse bile bir sıkıntı görmüyorlarsa söylemiyorlar dedi
Evet aynen inanki. Bunalti geldi artik. Pazartrsi tekrsr teste gidecemHerhangi birşey yok ama hala pozitif yani nasıl bir illetsehayır yani çok bunaldın ya kuzum ondan dedim
Evet ya ben de öyleydim. Kizim ilk dogdu ilk 4 gun uyumadım. Oturup bebegi izliyordum deli gibi . Sonra da kizim uyutmadi zaten beni ☺Evet sensorlu. Çok memnundum iki kızım dada. Saniyesini ayarlıyordum ve o saniyede bebis nefes almasa ötüyordu. Bizde iki kere ötmüstü alarm. İçim rahat rahat uyuyordum. Bende bilmiyordum, hep endişe içinde yatıyordum, acaba nefes almasa ben uyanmasam diye.
Yok canım bizlik bir durum değilki.Rabbim öyle yaratmış ne diyebilirizki.sağlıklı ve iyi olduğunu biliyoruz ya o yeter bize.radyolog banada öyle söyleyince bebek iyimi dedim direk o da evet haftasıyla uyumlu organlarıda iyi kilosuda muhtemelen doktorunda farketmiştir ama bir sıkıntı görmediği için birşey dememiştir şuan bende bir sıkıntı görmedim olabiliyor böyle şeyler dedi bende o iyiyse benim içinde bir problem yok Rabbim öyle yarattıysa ne yapabilirizki dedim.sonuçta bebek doğduğunda göbek kordonu onla kalmıyoki.hatta perşembe doktorumda randevum vardı onada söyledim evet öyle ama sıkıntı yok karşılaşıyoruz böyle durumlarla dedi bende üstünde durmadım.sende sıkma canını sakın.Rabbim sağlıkla versin kucağımıza inşallah canımDünden beri kafamdan aşağı kaynar. sular doklms gbi et yemedm balıkta kusma vae benim yüzünden mi gelisemedi die icim.icimi yedi ona zarae vermek istemiyorum en iyi şekilde beslemek istiyorum canım o benim ya
İnşallah bu sefer negatife dönerEvet aynen inanki. Bunalti geldi artik. Pazartrsi tekrsr teste gidecemallah nasip ederse , sali randevuma kesim gidecem yani.positifligimde artik ilgilendirmiyor. Bebegime bakilmasi gerek. zatem vücutta virüsün bulasici riski 14 gün. Bizim 22 gün oldu
Insallah güzel.kardesm.insallah hepsi rabbime emanetYok canım bizlik bir durum değilki.Rabbim öyle yaratmış ne diyebilirizki.sağlıklı ve iyi olduğunu biliyoruz ya o yeter bize.radyolog banada öyle söyleyince bebek iyimi dedim direk o da evet haftasıyla uyumlu organlarıda iyi kilosuda muhtemelen doktorunda farketmiştir ama bir sıkıntı görmediği için birşey dememiştir şuan bende bir sıkıntı görmedim olabiliyor böyle şeyler dedi bende o iyiyse benim içinde bir problem yok Rabbim öyle yarattıysa ne yapabilirizki dedim.sonuçta bebek doğduğunda göbek kordonu onla kalmıyoki.hatta perşembe doktorumda randevum vardı onada söyledim evet öyle ama sıkıntı yok karşılaşıyoruz böyle durumlarla dedi bende üstünde durmadım.sende sıkma canını sakın.Rabbim sağlıkla versin kucağımıza inşallah canım
Amin inşallah canım güzel yüreğini ferah tut sen.tut ki bebeğinde iyi olsunInsallah güzel.kardesm.insallah hepsi rabbime emanet
Insallah kuzum inşallah o iyi olsundaAmin inşallah canım güzel yüreğini ferah tut sen.tut ki bebeğinde iyi olsun
Her ay kontrole gitmiş miydi?
Canım bu tarz durumu bende cok duydum ama saglıkla doğuyor bebekler sıkıntı etme, bebegin su an haftasıyla uyumlu gidiyor muDünden beri kafamdan aşağı kaynar. sular doklms gbi et yemedm balıkta kusma vae benim yüzünden mi gelisemedi die icim.icimi yedi ona zarae vermek istemiyorum en iyi şekilde beslemek istiyorum canım o benim ya
Benimkine daha 2 buçuk aylıkken doktor %51 erkek dedi ikili taramada perinatolog %65 erkek dedi daha sonra her muayenede doktor erkek dedi hatta ben de gördüm detaylıda da perinatolog yine erkek dedi ama böyle olunca ben de tereddüt ettim hep oğlum diye seviyorum ama kız doğarsa büyük bir sürpriz olacak bizeOyy kuzumabenim doktorumda her seferinde kız gibi diyo kesinmi diyorum bacaklarını kapatıyo öyle gibi diyo kesin konuşmuyo hatta bi kere erkek gibi demişti.ilk hamileliğimde direk kız demişti hiç tereddüt etmemişti.detaylıdaki radyolog kız dedi ama bende ona gittiğimden beri değişmez heralde diye düşünüyorum.