2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim ilk gebeligimde vardi ayni durum. Bebegimizde kalp hastaligi vardi bizim, bu durumda kalbe ve bobrekletr bakiliri ikisinde sorun yoksa sorun yoktur insaallah. Soylemis heralde doktorunuz zaten organlarda bir sey yok diye.
Baktılar kuzum 2lide sorun çıkmadı detaylida sorun yok 30.haftadan sonra sk gitmeye çalscam doktoruma da o da akai fbi hastaneden ayriliomus klinik.acms artk kaç olrsa olsn fiyatı herşey çocuğum için 30 dan sonra gelişimine dikkat edilmesi lazımmı besleyemezse aliolarms erken senin bebegin nasıl peki dogumu nasıl.oldu kuzum kaçıncı haftada oldu kuzun inşallah o da iyidir bütün.cocuklarimiz iyi.olsun rabbim korusun minicik.onlar bedenleri hastalanmasın

Dünden beri kafamdan aşağı kaynar. sular doklms gbi et yemedm balıkta kusma vae benim yüzünden mi gelisemedi die icim.icimi yedi ona zarae vermek istemiyorum en iyi şekilde beslemek istiyorum canım o benim ya

Herhangi birşey yok ama hala pozitif yani nasıl bir illetse hayır yani çok bunaldın ya kuzum ondan dedim
Evet aynen inanki. Bunalti geldi artik. Pazartrsi tekrsr teste gidecem allah nasip ederse , sali randevuma kesim gidecem yani.positifligimde artik ilgilendirmiyor. Bebegime bakilmasi gerek. zatem vücutta virüsün bulasici riski 14 gün. Bizim 22 gün oldu

Evet ya ben de öyleydim. Kizim ilk dogdu ilk 4 gun uyumadım. Oturup bebegi izliyordum deli gibi . Sonra da kizim uyutmadi zaten beni ☺

Dünden beri kafamdan aşağı kaynar. sular doklms gbi et yemedm balıkta kusma vae benim yüzünden mi gelisemedi die icim.icimi yedi ona zarae vermek istemiyorum en iyi şekilde beslemek istiyorum canım o benim ya
Yok canım bizlik bir durum değilki.Rabbim öyle yaratmış ne diyebilirizki.sağlıklı ve iyi olduğunu biliyoruz ya o yeter bize.radyolog banada öyle söyleyince bebek iyimi dedim direk o da evet haftasıyla uyumlu organlarıda iyi kilosuda muhtemelen doktorunda farketmiştir ama bir sıkıntı görmediği için birşey dememiştir şuan bende bir sıkıntı görmedim olabiliyor böyle şeyler dedi bende o iyiyse benim içinde bir problem yok Rabbim öyle yarattıysa ne yapabilirizki dedim.sonuçta bebek doğduğunda göbek kordonu onla kalmıyoki.hatta perşembe doktorumda randevum vardı onada söyledim evet öyle ama sıkıntı yok karşılaşıyoruz böyle durumlarla dedi bende üstünde durmadım.sende sıkma canını sakın.Rabbim sağlıkla versin kucağımıza inşallah canım

İnşallah bu sefer negatife döner

Insallah güzel.kardesm.insallah hepsi rabbime emanet

Canım bu tarz durumu bende cok duydum ama saglıkla doğuyor bebekler sıkıntı etme, bebegin su an haftasıyla uyumlu gidiyor mu

Benimkine daha 2 buçuk aylıkken doktor %51 erkek dedi ikili taramada perinatolog %65 erkek dedi daha sonra her muayenede doktor erkek dedi hatta ben de gördüm detaylıda da perinatolog yine erkek dedi ama böyle olunca ben de tereddüt ettim hep oğlum diye seviyorum ama kız doğarsa büyük bir sürpriz olacak bize

Merhaba güzel taze anneler uzun zamandır girmiyordum sayfayı görünce duygularım depreşti yazmak istedim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşallah 13 temmuz 2020 doğumlu bi erkek annesiyim normalde 10 15 ağustos arası beklenen doğumum olacaktı erken döllenme den sebep satım değiştirilip 2 ağustosa çekildi tahmini doğum ama oğlum sağolsun annesi gibi sabırsız olup değiştirilen tarihe göre 37+1 satıma göre 36.haftada mecburi sezeryan oldum zorlu süreç sonrası kavuştuk bebeğimle hamileyken onu kucağıma alabilmek için hep derdim erkenden gelsin doğsun kavuşayım diye ağızdan çıkan her söz kabul oluyormuş bunu yaşayınca anladım o yüzden size nazicane tavsiyem benim gibi söylemeyin her bebek zamanı nı doldursun vaktin de gelsin içerdi bi günün bile kıymetli olduğunu söylerler di gerçekten çok doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…