- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Ben de hastaneden verirler diye düşündüm ama yazık onlara vermemişler gece açık bir yerde yoktu abla karşı odadan istemek zorunda kaldık dedi benim daha ilk başlarda doktor %51 erkek dedi ondan sonraki tüm kontrollerde hep erkek dediler pipisini de gördüm ama acaba kordonu olabilir mi diye düşünüyorum ondan orta renklere bakıyorum ama ah o maviler hep göz kırpıyor banaHastaneden veriyorlar biberon ve mama Burda. Hata bebek kıyafeti bile var hastaneden çıkana kadar kullana biliyorsun
Bende ilk çocuğunda daha cinsiyeti belli değilken tr ye gitmiştim. Beyaz yeşil takım almıştım
Bana kendi doktorum da perinatolog da erkek dedi daha küçücükken açtı pipiyi gösterdi ben de iki kere gördüm fındık kadar bişeydi gecen muayenede doktora kesin mi diye sordum ama bu kez de benim kuzu göstermedi bana inat etti sanki anne inanmıyon mu der gibiBen 4 kere gördüm bacak arasını pipisi vardı kordon değildir erkek de dedi 3 doktor erkektir herhalde
Benimde kendi doktorum 12 . Haftada direk erkek dedi. Sonra devletteki doktor da dedi erkek detaylıda perinatolog dedi erkek hepside gösterdi pipiyi hatta devletteki bayan doktordu babaya resmini verelim dedi resmi bile var pipininBana kendi doktorum da perinatolog da erkek dedi daha küçücükken açtı pipiyi gösterdi ben de iki kere gördüm fındık kadar bişeydi gecen muayenede doktora kesin mi diye sordum ama bu kez de benim kuzu göstermedi bana inat etti sanki anne inanmıyon mu der gibi
Bende korkuyorum hiç bebekte görmedi tepkisi nasıl olur bilmiyorum. Gözüm üstünde olacak artık sürekli.. ilkinde de çok kıyafet almamıştım kusmasi falan da yoktu yetmişti buna da çok almayacağım. Zaten yenidoğan ve 0-3 ay bakarım diğerleri sonra da alınır. Besigine yatak alacağım bir de, bu yatakta 2 yıldır yatıyor ablası..Benim bebek arabası iki çocuk büyütü sonra çöp oldu zaten memnunda değildim. Evet seninki küçükmüş çok dikkatli olman gerek her konuda
Bir odası kaldı esasında. İki ücde kıyafet aldım oldu bitti maşallah.
Ne sürprizi. Kendime gelemem ben. Bende kızım kızım diye seviyorum.
B6äu benim mi derim. Normal olursa odada başka bebek olmadığından inanırım. Sezeryan da inanmam
Tesekkur ediyorumAllah rahmet eylesin, çok üzüldüm. Neyi vardı tam olarak?
Kardesimde kalb sorunundan vefat etmişti. 28 günlüken. Detaylıda birsey görememislerdi. Ameliyat oldu ama maalesef ykalbi durdu. Meleğimiz bizim
Ben de isteyeyim bari doktordan resmini ben gördüm ama eşim görememiş nasıl gördün sen anlaşılmıyor ki diyorBenimde kendi doktorum 12 . Haftada direk erkek dedi. Sonra devletteki doktor da dedi erkek detaylıda perinatolog dedi erkek hepside gösterdi pipiyi hatta devletteki bayan doktordu babaya resmini verelim dedi resmi bile var pipinin
Oy kuzum onun için çok zor olacak annesi. Çok dikkat ve ilgi beklicek.Bende korkuyorum hiç bebekte görmedi tepkisi nasıl olur bilmiyorum. Gözüm üstünde olacak artık sürekli.. ilkinde de çok kıyafet almamıştım kusmasi falan da yoktu yetmişti buna da çok almayacağım. Zaten yenidoğan ve 0-3 ay bakarım diğerleri sonra da alınır. Besigine yatak alacağım bir de, bu yatakta 2 yıldır yatıyor ablası..
Aynısimi acaba.. Kardeşimin 4 damardan biri eksikti.Tesekkur ediyorumtruncus arteriosus ve interrupted aortic arch diye bi yapisal bozukluk iki hatta yani o sekilde yasamasi imkansizdi. Ameliyat hatta ameliyatlar belki kalp nakli bile gerekecekti o derece buyuktu. Allah cennet
Kuslarina kavusmayi nasip etsin bizlere insaallah
Ben de isteyeyim bari doktordan resmini ben gördüm ama eşim görememiş nasıl gördün sen anlaşılmıyor ki diyor
Dedim küçücük fındık kadar bişeydi kaldırmış bacaklarını direk görünüyordu diye ama eşim görememiş emin misin hadi kızsa dedi erkek denilip kız çıkanlardan sonra ben de tereddüt ediyorum acaba ben mi yanlış gördüm diye gözlerim zaten bozuk gözlük kullanıyorumanlaşıyor vala deseydin
Aynen ister istemez gözün kayar ya maviye yada pembeye.... Hepsinde unisex alamasın ki. Tm büyük eşyalara dolabı yada bebek arabası onları hem erkeğe hem kıza gidecek şekilde alman gerek.Ben de hastaneden verirler diye düşündüm ama yazık onlara vermemişler gece açık bir yerde yoktu abla karşı odadan istemek zorunda kaldık dedi benim daha ilk başlarda doktor %51 erkek dedi ondan sonraki tüm kontrollerde hep erkek dediler pipisini de gördüm ama acaba kordonu olabilir mi diye düşünüyorum ondan orta renklere bakıyorum ama ah o maviler hep göz kırpıyor bana
Resmi iste senDedim küçücük fındık kadar bişeydi kaldırmış bacaklarını direk görünüyordu diye ama eşim görememiş emin misin hadi kızsa dedi erkek denilip kız çıkanlardan sonra ben de tereddüt ediyorum acaba ben mi yanlış gördüm diye gözlerim zaten bozuk gözlük kullanıyorumterddütteyim şuan
Yok kız tüp bebek diye illa erken doğacak diye bir sey yok yaniTup bebekte oyle bir risk mi var
Ülkeye göre hatta hastaneye göre değişiyordur mutlaka ben de özel hastaneler veriyor diye biliyordum mamayı ama kıyafeti eğer erken doğum değilse yani hazırlıksız değilsen kendi kıyafetlerini istiyorlar yatağım bebek arabası ve puseti ikisine de uyacak renkte ama kıyafetleri daha tam olarak almadım mutlaka mavi birşeyler olur herhaldeAynen ister istemez gözün kayar ya maviye yada pembeye.... Hepsinde unisex alamasın ki. Tm büyük eşyalara dolabı yada bebek arabası onları hem erkeğe hem kıza gidecek şekilde alman gerek.
Burda veriyorlar cnm iki dogumundada verdiler ilk gün sütüm. Fazla gelmemişti takviye yapmıştık hazır mamayla. Kıyafete herkes hastanenin kıyafetini giyindifiyor, ta ki hastaneden çıkana kadar.
Canım kardesin gelsin bir kaç günlüğüne yanına olmazmi öyle. Sonradan seninde küçük bebekle yolculuğun zor olurKızlar doğumlarimiz yaza geliyor ve ben çok kararsızım. Bulunduğum şehirde hiç akrabam yok. Annemler tam da o zamanlar memlekette olacak. Babam hasta olduğu için gelemeyebilir Ben de en kötü ihtimak Ankara'da kiz kardeşimde mi doğum yapsam diye düşünüyorum.kesin bişey yok ama. Ankara'da kimi önerirsiniz? Genelde Konur hastanesinde doğuruyor bizim akrabalar. Ama fiyatlar uçuk olabilir. En fazla 3.5 verebilirim sezeryana. Öneri bekliyorum sizden
Ülkeye göre hatta hastaneye göre değişiyordur mutlaka ben de özel hastaneler veriyor diye biliyordum mamayı ama kıyafeti eğer erken doğum değilse yani hazırlıksız değilsen kendi kıyafetlerini istiyorlar yatağım bebek arabası ve puseti ikisine de uyacak renkte ama kıyafetleri daha tam olarak almadım mutlaka mavi birşeyler olur herhalde
Burdada aynı özel hastane yok burda hep devlet hastanesi. Bebis ve anne eve çıkana kadar bakım ürünleri yani bebek bezi, biberon, mama ordan. Kıyafete aynı şekilde.Ben oğlumu doğum yaptığım hastanede yapacağım inş doğumu. Orda bebeğin doğunca ilk giyeceği kıyafetleri bebeğin hastanede kaldığı süredeki bezini mamasını bakım ür0nlerini vs hep verıyorlar.
Yurt dışındaydınız demi sizBurdada aynı özel hastane yok burda hep devlet hastanesi. Bebis ve anne eve çıkana kadar bakım ürünleri yani bebek bezi, biberon, mama ordan. Kıyafete aynı şekilde.
Evet... Burda doğum ücreti de yok, ama onun yerine başka ücretler var. İsteğe göre sezeryan da yapmiyorlarYurt dışındaydınız demi siz