- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 32
Merhabalar artık pozitif olacağını sanmam cnm.Bende o yollardan geçtim. İşallah sonuç alırsın. Biraz sabır.tedavini bırakma.Aşılama sayfasınadaki arkadaşlar daha deneyimli birde onlar a danış istersenbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Bn tek cocugum kardesim yok annemgil tarafından ilk torun kayinvalim tarafindan 3.torun olcak bebegim ama kendi annemgil tarafindan sorun yok esim bile bnm annemi babami kendi ailesinden daha cok sever daha cok ilgilenir bunu her seferinde dile getirir kaynanamgil sorumsuzdur gercekten napayim bee allah kimseye muhtac etmesinGerçekten ilginç insanlarmış benim bebeğim kendi tarafımdan 6. eşimin tarafından 3 torun olacak ama tek biz tedaviyle bebek sahibi olduk onlar bizden daha fazla hevesliler annem benden önce başladı battaniye atlet çorap hatta oyuncak bile almışlar kayınvalidem görümcelerim örgülere başladılar sağolsunlar Rabbim kucağımıza almayı nasip ederse çok şanslı bir bebek olacak ama siz de kafanıza takmayın şimdiden böyle yapan insanlar ilerde şunu biz aldık bunu biz aldık diye övününce daha çok sinir olursunuz en iyisi kendiniz alın ilerde onları dinlemek zorunda kalmazsınız
Amin canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinBn tek cocugum kardesim yok annemgil tarafından ilk torun kayinvalim tarafindan 3.torun olcak bebegim ama kendi annemgil tarafindan sorun yok esim bile bnm annemi babami kendi ailesinden daha cok sever daha cok ilgilenir bunu her seferinde dile getirir kaynanamgil sorumsuzdur gercekten napayim bee allah kimseye muhtac etmesin
Aman allah korusun ya bi karantinaya girdik oldum dirildim kendimden korkmadim da yavrumdan korktum o zaman daha da basindaydik isininsan öyle olunca zoruna gidiyor ya sen koruyorsun kendini bi yere çıkmıyorsun felik felik gezenlerde birsey yok sen bi yere bi hastane ye gidiyorsun hemen covid ilginc gercekten
Saatlerce bekleme oluyor mu canim bir kere mi verdiler glikozuAçlık için alındı sonra icecek icildikten sonra alınıyor daha sonra toklugada bakılıyor mu
Bu ilaclardan devletin karsiladiklarida var neden illa ucretli olanlari yaziyorlar anlamiyorum sırf para icin yapiyorlar bu mesleği artikBende b vitaminine 100 lira verdim. İçindede 30 tablet var. Oda bana pahalı geldi.
Bu ilaclardan devletin karsiladiklarida var neden illa ucretli olanlari yaziyorlar anlamiyorum sırf para icin yapiyorlar bu mesleği artik
Sali gunu giridm bende aynen hemen çıkıyor zaten uygulama esnasinda da bilgi veriyor dr.Merhaba kizlar. Detayli ultrasona giren var mi? Sonuc hemen belli oluyor mu acaba? Bide cd veriliyormus. Cd nin icinde goruntu ve videolar mi olcak
Bana b12 vermedi doktorsizin kullandığınız b12i devlet karşılıyor mu?
Daha once kullanmistim b12 benexon devlet karşılıyorsizin kullandığınız b12i devlet karşılıyor mu?
Daha once kullanmistim b12 benexon devlet karşılıyor
Yok iki gündür karin ağrısı yoğun 2 3 kezde kustum:*Gaz sancısı degilse bir doktora git istersen kusma sürekli mi oluyor
Hamileligimi gectim hayatimda hic yemedimKızlarrrrr hamilelikte ciğer yiyen var mı?
Aynı durum bende de var canım niveanın nemlendiricisini kullanıyorum benMerhaba güzel anneler hava değişimi bir soğuk bir sıcak yüzüm çok kurudu ve kırışmaya başladığımı hissediyorum . Krem olarak ne önerirsiniz ?
Evet canım iz bırakıyo annem bana hamileyken ciğer doğruyomuş elinin üstü kaşınmış parmağıyla oraya dokunmuş ve sonuç elimin üstünde iz varHamileligimi gectim hayatimda hic yemedimama sunu duysum yerken elini yuzune filan surmeyecekmisin cocukda iz yapiyormus belli meyvelerde ayni sekildeymiss
Canım sakatatlar hamilelikte önerilmiyo ama çok canın çektiyse az yemekten bişey olmazKızlarrrrr hamilelikte ciğer yiyen var mı?