2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhabalar artık pozitif olacağını sanmam cnm.Bende o yollardan geçtim. İşallah sonuç alırsın. Biraz sabır.tedavini bırakma.Aşılama sayfasınadaki arkadaşlar daha deneyimli birde onlar a danış istersen

Bn tek cocugum kardesim yok annemgil tarafından ilk torun kayinvalim tarafindan 3.torun olcak bebegim ama kendi annemgil tarafindan sorun yok esim bile bnm annemi babami kendi ailesinden daha cok sever daha cok ilgilenir bunu her seferinde dile getirir kaynanamgil sorumsuzdur gercekten napayim bee allah kimseye muhtac etmesin

Amin canım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

insan öyle olunca zoruna gidiyor ya sen koruyorsun kendini bi yere çıkmıyorsun felik felik gezenlerde birsey yok sen bi yere bi hastane ye gidiyorsun hemen covid ilginc gercekten
Aman allah korusun ya bi karantinaya girdik oldum dirildim kendimden korkmadim da yavrumdan korktum o zaman daha da basindaydik isin

Merhaba kizlar. Detayli ultrasona giren var mi? Sonuc hemen belli oluyor mu acaba? Bide cd veriliyormus. Cd nin icinde goruntu ve videolar mi olcak
Sali gunu giridm bende aynen hemen çıkıyor zaten uygulama esnasinda da bilgi veriyor dr.
cd detaylida vermediler mail attilar videoları .
2li testte cd vermislerdi ama

Şuan kullandığım ilaçlar,
magnezyum, demir, b12 bide d vitamini.
d vitaminide eczacı vermemiş sonradan fark ettik.

Merhaba güzel anneler hava değişimi bir soğuk bir sıcak yüzüm çok kurudu ve kırışmaya başladığımı hissediyorum . Krem olarak ne önerirsiniz ?

Şeker yüklemesi yaptıracak olan arkadaşlar ben bugün itibariyle yaptırdım şuan sonuç bekliyorum 75 lik yükleme yapıldı korktuğum gibi olmadı mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım gayet rahat oldu tek başıma geldim hastaneye sadece 3 kere kan alındığı için kollarımda biraz sıkıntı oldu o kadar inşallah şeker çıkmazda gönül rahatlığıyla hamileliğimin tadını çıkarırım

Merhaba güzel anneler hava değişimi bir soğuk bir sıcak yüzüm çok kurudu ve kırışmaya başladığımı hissediyorum . Krem olarak ne önerirsiniz ?
Aynı durum bende de var canım niveanın nemlendiricisini kullanıyorum ben

Hamileligimi gectim hayatimda hic yemedim ama sunu duysum yerken elini yuzune filan surmeyecekmisin cocukda iz yapiyormus belli meyvelerde ayni sekildeymiss
Evet canım iz bırakıyo annem bana hamileyken ciğer doğruyomuş elinin üstü kaşınmış parmağıyla oraya dokunmuş ve sonuç elimin üstünde iz var çiçekleri koklamak bile iz bırakıyomuş arkadaşımda gül lekesi var güller açtığında pespembe oluyo izi
Kızlarrrrr hamilelikte ciğer yiyen var mı?
Canım sakatatlar hamilelikte önerilmiyo ama çok canın çektiyse az yemekten bişey olmaz şarküteri ürünleride çok önerilmiyo ama acayip canım çektiği için az da olsa salam sosis yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…