2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Şeker yüklemesi yaptıracak olan arkadaşlar ben bugün itibariyle yaptırdım şuan sonuç bekliyorum 75 lik yükleme yapıldı korktuğum gibi olmadı mide bulantısı baş dönmesi yaşamadım gayet rahat oldu tek başıma geldim hastaneye sadece 3 kere kan alındığı için kollarımda biraz sıkıntı oldu o kadar inşallah şeker çıkmazda gönül rahatlığıyla hamileliğimin tadını çıkarırım
Aslnda damari acik birakip kolayca alnmz mydi? Yoksa kndm yöntem mi uyduruyorum? Neden 3 kez ya? 2 kez degl mi? Insallah cikmaz seker..guzel haberler alin insallah

Canim kan hacmimiz arttigi için olabiliyor ama sen yine de arada tansiyonuna bak .
Tamam kuzum sabahları ölçüyorum bir de yatmadan ya düşük ya da normal çıkıyor
Merhaba güzel anneler hava değişimi bir soğuk bir sıcak yüzüm çok kurudu ve kırışmaya başladığımı hissediyorum . Krem olarak ne önerirsiniz ?
Canım benim yaşadığım şehir de hava çok kuru geçenlerde şu kremi aldim memnun kaldım -Neutrogena Deep Moisture vücut losyonu

Aman allah korusun ya bi karantinaya girdik oldum dirildim kendimden korkmadim da yavrumdan korktum o zaman daha da basindaydik isin
Bende öyle daha yavrum 1 bucuk aylıktı 5 sene sonunda kavustum düşük riskimde vardı saolsun eşim istememe ragmen amcası eşi ve 3 cocugunu bize getirdi ceneza vardı anneleri vefat etti gidecek o kadar yer varken düşüncesiz bize getirdi hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yengesi cenaze evine gitti geldi pozitif çıktı kafayı yiyecektim duydugum gibi cok kötü oldum ama cok şükür rabbime bizde çıkmadı onlarda o gün gitti baska eve sinir oldum esimle konusmadım bi kac gün senin yüzünden dedim hic aklına gelmedi mi ben istemedim yeni hamileyim virüs var düşük riski var dinkenemedim 10 gün dedim de dedim

Bende öyle daha yavrum 1 bucuk aylıktı 5 sene sonunda kavustum düşük riskimde vardı saolsun eşim istememe ragmen amcası eşi ve 3 cocugunu bize getirdi ceneza vardı anneleri vefat etti gidecek o kadar yer varken düşüncesiz bize getirdi hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yengesi cenaze evine gitti geldi pozitif çıktı kafayı yiyecektim duydugum gibi cok kötü oldum ama cok şükür rabbime bizde çıkmadı onlarda o gün gitti baska eve sinir oldum esimle konusmadım bi kac gün senin yüzünden dedim hic aklına gelmedi mi ben istemedim yeni hamileyim virüs var düşük riski var dinkenemedim 10 gün dedim de dedim
Bizede cami cemaatinden bir dayida cikinca girdik

Aslnda damari acik birakip kolayca alnmz mydi? Yoksa kndm yöntem mi uyduruyorum? Neden 3 kez ya? 2 kez degl mi? Insallah cikmaz seker..guzel haberler alin insallah
Aslında evet damar yolu açılsaydı daha kolay olurdu neden öyle yapmıyorlar bilmiyorum 3 kez alıyorlar ilk önce açlık bakıyorlar sonra yüklemeden bir saat sonra bakıyorlar en son artık yüklemeden iki saat sonra bakıyorlar bitiyor kan sulandırıcı kullandığım için de kan alınırken sıkıntı oldu kan hemen gelmedi

Tamam kuzum sabahları ölçüyorum bir de yatmadan ya düşük ya da normal çıkıyor

Canım benim yaşadığım şehir de hava çok kuru geçenlerde şu kremi aldim memnun kaldım -Neutrogena Deep Moisture vücut losyonu
Yüzüm için uygun mudur? Göz kremi almak istedim ama gebelikte zararlı olmasın kararsız kaldım

Kızlar şeker yüklemesi yaptıranlar geçmiş olsun sonuçlarınız nasıl, ben diğer randevumda yaptıracağım 27 artı 4 olunca

Normal zaman olsada bizde o kibarlik vardir lohusalik cikmadan hic kimse bebek gormeye gelmez cocuk 40 i cikar ancak o sekilde bebek gormeye gelinir en yakin akrabalarimiz bile bu sekildedir
Yok ya sonra zaten hastanede yatti kızım sonra da dr yasakladı dedik kırkı çıkana kadar herkesi kibarca reddettik

Yok ya sonra zaten hastanede yatti kızım sonra da dr yasakladı dedik kırkı çıkana kadar herkesi kibarca reddettik

Gerek yok canim zaten millet merak ediyormus ediversin bebisim sağlığı onemli😊

Kızlar iki bebisimdede bu misafirden çok çektim.
Kirki çıkmadan gelen oldu. Birde hazırlık bekliyorlardı. Ay haftanın 3-4 günü doluyum. Artık psikolojim bozuldu misafir diyince deliriyorumdum. Pandemiden önceydi bu durum. İki üç kadın toplanın gelin degilmi, yooookkk herkes tek tek gelecek. Sinir oluyordum. Evi topla temizlik yap. 3-4cesit hazırlık yap. Agirla sonra geri temizlik yap ertesi gün yine biri gelecek diye.

Merhaba Hanımlar...İyi günler hepinize

24. Haftaya girdim ve 8-9 kilo aldım toplamda.Bugün doktorum fazla almışsın dedi.Bu haftadan sonra pek kilo almamaya çalış.Moralim bozuldu.Sizin kilo durumlarınız nasıl..24. Haftada 8-9 kilo çok mu fazla?

Merhaba Hanımlar...İyi günler hepinize

24. Haftaya girdim ve 8-9 kilo aldım toplamda.Bugün doktorum fazla almışsın dedi.Bu haftadan sonra pek kilo almamaya çalış.Moralim bozuldu.Sizin kilo durumlarınız nasıl..24. Haftada 8-9 kilo çok mu fazla?
Herkez farklı, yani kıyaslamak doğru değil. Ama son haftalarda daha çok kilo alınıyor.

Ben mesela kusan birisiyim 4 kilo vermiştim 3 kilosunu geri aldım. Yani - 1kilodayim. Onun yerine emzirirkene alıyorum kilo.

X