- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
Neymiş o urun? Nasl yaplyomus? Daha detayli öğrenme sansnz var mi? Ilk kez duydum cok merak ettimBizde de yesil guzel kokan bir urunle cocugu bes on dk bekletirler ben yaptiracagim annemgile inaniyorum ben sahsim adima yazin su gibi terlesemde ufacik ter kokmam kardeslerim de oyle
Canim bir agacin kurumus yapraklari ama sorarim yine icine bebek pudrasi ve bir cimdik tuz atiliyormus annemle konusunca soracagim canim insallahNeymiş o urun? Nasl yaplyomus? Daha detayli öğrenme sansnz var mi? Ilk kez duydum cok merak ettim
bende iyim çok şükür. evet nasipse oğlum olacak. şeker yüklemesi için biraz stresliyim. onun harici her şey iyi gidiyor.Günaydın canım çok şükür iyiyiz biz sizi sormalı. Ben arada haziran annelerine de bakıyorum oglun olacaktı sanırım dimi . Sağlıkla al kucağına inşallah
Ne bileyim ya bazıları da cok paraci oluyor . Hangi şehirde yaşıyorsunKız o çok iyiymiş bize tek bebek 400 ikiz 800 dediler. Önceden 600 alıyormuş adam demiş aynı işi yapıyorum eksik para alıyorum 800 çıkarmış
Hastanede yaptirdik 2 gece kalmıştım ben doğumdan sonra . Giderayak tabii bebegin doğru düzgün kıyafeti kalmamisti . Annem evden gidip getirmisti. Benim kiz da cok zayıf dogdu . 2350 gramcikdışarda mı yaptırmıştınız evde mi.
Ne güzel demişsin sadece millet sormak bu devlet bı şuna el atsa tmm devlet hastanesi var Allah razı olsun ama bu devlet bi iş bedava özel de niye bu kadar pahalı şimdi arkadaşlar oda falan demeyin devlet hastanesi odakari temiz sadece tabiki biraz nazinla oynuyor özel o da o kadar para almış bırakın yapsınFiyat iyiymiş sizin bize ikiz bebekte fark alınıyor dendi tek bebek doğurunca farklı iki bebek doğurunca farklı oluyormuş. Aradaki farkı ödemesem birini doğurtmicaklar sanki. Hayır çok saçma geldi bana zaten hastayı açıyorsun eline mi yapışacaksafra kesesi ameliyatına giren hastaya 300 tl farkla böbrek taşınızı da alalım der gibi
Ben de farkeetim seni ama bidevtemmuz doğum edersen yine temmuz kayarsin (•‿•)Günaydın temmuz anneleri.
En başlarda buralarda takılıyordum ama sonra hazirana kaydım. Arada girip okuyorum nasılsınız diyeyim dedim.
Inşallah temiz çıkar o da. Ben yaptırmayacgm. Vakti zamanında sağlıkla gelsin minikler inşallahbende iyim çok şükür. evet nasipse oğlum olacak. şeker yüklemesi için biraz stresliyim. onun harici her şey iyi gidiyor.haziranın sonu gözüktüğü için arada burayıda okuyorum benden önce doğan bile olabilir.
Amin canım tek duam o gerçekten hepimiz sağ salim vaktinde doğumlar yapalımDusunemiyoruz canim bazen haklisin ama mantiken iki çocuk iki dogum insallah kuvoz filan ugrasmazsiniz rabbim zamaninda kucagina aldirsin bebeklerini
Diceksin dışarıcikarken evde birakiyorum agirlik yapmasin diye ben oyle diyorum
Hayır insan bilse karışmayacaklar yardim edecekler baş tacı. Her şeye karışınca ben çıldırıyorumBenim kayınvalidem bana yapışık gezmeyi planlıyor doğurduktan sonraannem de gelecek illa ki şehir dışından. Kafayı yemem inşallah
Tekirdagda gidiyorum hastaneyeNe bileyim ya bazıları da cok paraci oluyor . Hangi şehirde yaşıyorsun
Cok merak ettim. Yorcam szi ama paylasrsanz sevnrm yaCanim bir agacin kurumus yapraklari ama sorarim yine icine bebek pudrasi ve bir cimdik tuz atiliyormus annemle konusunca soracagim canim insallah
Valla ben de aynı düşüncedeyim o kadar parayı verince o hizmeti almak istiyorsun zaten. Bizim burda devlet hastanesi rezil durumda görsen içler acısı gerçekten. Geçen gittik hicbir yere dezenfektan koymamışlar tuvaletlerde peçeteyi geçtim sabun bile yok öyle pis. Güç bela bi randevu bulup gidiyorsun doktor niye geldin der gibi davranıyor. Cok iyi devlet hastaneleri de var işte denk gelmek lazım hepsi bir degil. Bizim burdakine düzenli gitsem kesin bi hastalık kapmıştım yani o kadar insan tuvalete girip çıkıyor sabun koymamışlar hadi sabun koymadın pandemi var dezenfektan koy bariNe güzel demişsin sadece millet sormak bu devlet bı şuna el atsa tmm devlet hastanesi var Allah razı olsun ama bu devlet bi iş bedava özel de niye bu kadar pahalı şimdi arkadaşlar oda falan demeyin devlet hastanesi odakari temiz sadece tabiki biraz nazinla oynuyor özel o da o kadar para almış bırakın yapsın
Ayy hayatta tahamül edemem ya.benim annem aynı şehirde olmamıza rağmen en fazla yanımda 2 gün kaldı 1günde hastanede geçirdik o da yeter yani.dahada kalmak isterdi ama ben istemedim.kayınvalidemi yanımda hiç istemedim ona o tavizide vermedim.hem zaten bebeğin herşeyiyle kendin ilgilenmek istiyorsun.sürekli bişeye karışacaklar bide lohusa döneminde hiç çekemezsin yani.Benim kayınvalidem bana yapışık gezmeyi planlıyor doğurduktan sonraannem de gelecek illa ki şehir dışından. Kafayı yemem inşallah
Ayy bide pandemiden hijyenden bahsederler devlet hastanesi olacak bide nasıl sabun dezenfektan koymamışlar.gerçekten sinir bozucu.özele gitmeye durumu olmayan insanlar ne yapacak.daha hastanelerinde sağlayamamışlarki sorunu.maskesiz görseler bi ton laf ederler bideValla ben de aynı düşüncedeyim o kadar parayı verince o hizmeti almak istiyorsun zaten. Bizim burda devlet hastanesi rezil durumda görsen içler acısı gerçekten. Geçen gittik hicbir yere dezenfektan koymamışlar tuvaletlerde peçeteyi geçtim sabun bile yok öyle pis. Güç bela bi randevu bulup gidiyorsun doktor niye geldin der gibi davranıyor. Cok iyi devlet hastaneleri de var işte denk gelmek lazım hepsi bir degil. Bizim burdakine düzenli gitsem kesin bi hastalık kapmıştım yani o kadar insan tuvalete girip çıkıyor sabun koymamışlar hadi sabun koymadın pandemi var dezenfektan koy bari
Al benden de okadar dediğin gibi yardımcı olsalar tamam yok öyle yapma yok bu şekilde yapılmaz herşeye karıştılarmı o iş olmaz.deli olurum bendeHayır insan bilse karışmayacaklar yardim edecekler baş tacı. Her şeye karışınca ben çıldırıyorum
Ben uzulcegime karsimdaki uzulsun hayat felsefem bu benimBidaha soran olursa ben de öyle diyeyim
Amin canimAmin canım tek duam o gerçekten hepimiz sağ salim vaktinde doğumlar yapalım