2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın canım çok şükür iyiyiz biz sizi sormalı. Ben arada haziran annelerine de bakıyorum oglun olacaktı sanırım dimi . Sağlıkla al kucağına inşallah
bende iyim çok şükür. evet nasipse oğlum olacak. şeker yüklemesi için biraz stresliyim. onun harici her şey iyi gidiyor. haziranın sonu gözüktüğü için arada burayıda okuyorum benden önce doğan bile olabilir.

Ne güzel demişsin sadece millet sormak bu devlet bı şuna el atsa tmm devlet hastanesi var Allah razı olsun ama bu devlet bi iş bedava özel de niye bu kadar pahalı şimdi arkadaşlar oda falan demeyin devlet hastanesi odakari temiz sadece tabiki biraz nazinla oynuyor özel o da o kadar para almış bırakın yapsın

Inşallah temiz çıkar o da. Ben yaptırmayacgm. Vakti zamanında sağlıkla gelsin minikler inşallah

Valla ben de aynı düşüncedeyim o kadar parayı verince o hizmeti almak istiyorsun zaten. Bizim burda devlet hastanesi rezil durumda görsen içler acısı gerçekten. Geçen gittik hicbir yere dezenfektan koymamışlar tuvaletlerde peçeteyi geçtim sabun bile yok öyle pis. Güç bela bi randevu bulup gidiyorsun doktor niye geldin der gibi davranıyor. Cok iyi devlet hastaneleri de var işte denk gelmek lazım hepsi bir degil. Bizim burdakine düzenli gitsem kesin bi hastalık kapmıştım yani o kadar insan tuvalete girip çıkıyor sabun koymamışlar hadi sabun koymadın pandemi var dezenfektan koy bari

Benim kayınvalidem bana yapışık gezmeyi planlıyor doğurduktan sonra annem de gelecek illa ki şehir dışından. Kafayı yemem inşallah
Ayy hayatta tahamül edemem ya.benim annem aynı şehirde olmamıza rağmen en fazla yanımda 2 gün kaldı 1günde hastanede geçirdik o da yeter yani.dahada kalmak isterdi ama ben istemedim.kayınvalidemi yanımda hiç istemedim ona o tavizide vermedim.hem zaten bebeğin herşeyiyle kendin ilgilenmek istiyorsun.sürekli bişeye karışacaklar bide lohusa döneminde hiç çekemezsin yani.

Ayy bide pandemiden hijyenden bahsederler devlet hastanesi olacak bide nasıl sabun dezenfektan koymamışlar.gerçekten sinir bozucu.özele gitmeye durumu olmayan insanlar ne yapacak.daha hastanelerinde sağlayamamışlarki sorunu.maskesiz görseler bi ton laf ederler bide

Hayır insan bilse karışmayacaklar yardim edecekler baş tacı. Her şeye karışınca ben çıldırıyorum
Al benden de okadar dediğin gibi yardımcı olsalar tamam yok öyle yapma yok bu şekilde yapılmaz herşeye karıştılarmı o iş olmaz.deli olurum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…