2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Iyi ki duymamışsın beyin yakan cümleler gerekten
Benim annemle kayınvalidem de geçen beraber otururken çocuğu tuzlayacağız dediler Nasıl yani dedim tuzlayınca kokmuyormuş teni kokmasın diye diyo Hayır ikisi de aynı kafada baş edemem yani ikisiyle birden bana çok ters gelen veya çocuğa zararı olacak şeyler yapmadıkları sürece susacağım lohusa halimle çocuğumu sevip koklamak varken onlarla uğraşmak istemiyorum ne istiyorsanız yapın dedim

Günaydın kızlar dün oğlumu görmeye gittim çok şükür sağlığı yerinde 697 gr olmuş ama elleri her zamanki gibi yüzündeydi sakladı yüzünü ama doktorum ve hemşire göbeğime şaşırdı haftasına göre çok az büyümüş göbeğin dediler nereye sığıyor bu kuzu bilemedim çok da hareketli yarın da şeker yüklemesi yapılacak 75 lik yükleme yapılacakmış umarım onu da sıkıntı yaşamadan atlatırız

Ben genelde 14.günü bekliyodum test yapmak için. Catlatma ignesinin 2.ayinda geldi benim mucizem. Rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin

Maşallah oğluşuna canım sağlığı yerinde olsun da. Büyük göbek iyi değil zaten eğilip kalkamiyosun işlerini rahatca yapamiyosun.simdiden sağa sola dönerken zorlanıyorum biraz yürüyeyim nefes nefese kalıyorum son zamanlarda ne yapcaz blmiyorum Rabbim yardımcımız olsun

Amin canım Rabbim hepimize yardımcı olsun çok şükür sağlığı yerinde ama göbek küçük olsa da hareket ederken zorlanıyorum çabuk yoruluyorum sabah sırt ve bel ağrısı ile uyanıyorum 7. aydan sonra büyür karnın diyorlar bana o zaman yuvarlana yuvarlana hareket ederim artık

Ama bu sefer o kadar kilo almıcam sanırım canım çünkü eski gebelik kartıma bakıyorum 23.haftamda 75 kiloymuşum 10 kilo almışım ama şimdide 23.haftamdayım daha 3 kilo alabildim
Sen basta hızlı almışsın ben yine böyleydim . Ben de 3 4 kilo aldım herhalde. Ama bu sefer daha kilolu başladım 71 le . Tam diyete başlamıştım ki megerse hamileymisim. Cok kilo almamam lazım

Çekim ne zman olacak . Hemen doğumdan cikar çıkmaz olmaz herhalde . Daha kendinize gelememiş olursunuz . Biz 2 gun sonra yaptırmıştık. O yüzden sen onu çekim sırasına sakla

Aynen canim son zamanlar daha zor oluyor şuan en rahat dönemdeyiz aslında. Benim de ağrılarım oluyo bel ağrısı sırt ağrısı çatı ağrısı. Ayriyeten hergun igne oluyoruz. Ama mis kokulu bebisimizi kucağıma aldığımızda hepsi unutulup gidiyo. Sağlıkla doğsunlar yeter ki onlara değer ❤

Allah seni rabbim korumus valla allah korusun.. ya benim yikayacagim yerleede priz yok yksa asla cesarwt edemem valla korkarim
He priz yoksa iyi. Aman dikkatli ol valla şakaya gelmez
Ne sacmaymis o hayir zaten 1 kere dikis atiyorsunuz. Bir igne yapiyorsunz. Zararida yok allah alil fikir versin
Ben de onu diyorum valla şaşırmışlar

Çok gelenekçiler yeniliklere asla açık değiller benim kızdığım sey o. Allah'tan benim doğumuma ne annem gelecek ne kv yoksa kafayı yer insan.

Ya benim gittiğim drda detayli 600 ikiz gebelikte 700 du . Hem de prof. perinatolog
Kız o çok iyiymiş bize tek bebek 400 ikiz 800 dediler. Önceden 600 alıyormuş adam demiş aynı işi yapıyorum eksik para alıyorum 800 çıkarmış

Sen basta hızlı almışsın ben yine böyleydim . Ben de 3 4 kilo aldım herhalde. Ama bu sefer daha kilolu başladım 71 le . Tam diyete başlamıştım ki megerse hamileymisim. Cok kilo almamam lazım
Başlarda iştahım iyiydi bulantımda çok olmamıştı ama 3.tremester tam yaz sıcaklarına geldi sıcaktan çok bişey yiyememiştim ama yinede 16 haftada 7 kilo daha almıştım 38+5te de doğum yaptım

Kac haftaliktiniz ayni sey benimbasima geldi canim

Bizde de yesil guzel kokan bir urunle cocugu bes on dk bekletirler ben yaptiracagim annemgile inaniyorum ben sahsim adima yazin su gibi terlesemde ufacik ter kokmam kardeslerim de oyle

Yok canim yenj cikan degil sonucta iki bebek doguyor iki yatakta yatiyorlar tamam anneleri bir ama
Kuvoze falan girmesi gerektiğinde ikisi birden de girebiliyor iki bebek muayene ediliyir doğru söylüyorsun ben hiç bu acıdan bakmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…