Amin inşallah onlar sağlıklı sıhhatli doğsunlar da bu sıkıntarı güzel anılar olarak hatırlarızAynen canim son zamanlar daha zor oluyor şuan en rahat dönemdeyiz aslında. Benim de ağrılarım oluyo bel ağrısı sırt ağrısı çatı ağrısı. Ayriyeten hergun igne oluyoruz. Ama mis kokulu bebisimizi kucağıma aldığımızda hepsi unutulup gidiyo. Sağlıkla doğsunlar yeter ki onlara değer ❤
24+6 haftadayımKac haftaliktiniz ayni sey benimbasima geldi canim
Sağol canım aşımıda oldum geldim şimdi bundan sonrada başka bişey kalmadı sanırım.arada kan idrar bakarlar hastane okadarGözün aydın canımm masallah prensese :)
Cok tatli 2 hafta kadar var aramizda24+6 haftadayım
Dusunemiyoruz canim bazen haklisin ama mantiken iki çocuk iki dogum insallah kuvoz filan ugrasmazsiniz rabbim zamaninda kucagina aldirsin bebekleriniKuvoze falan girmesi gerektiğinde ikisi birden de girebiliyor iki bebek muayene ediliyir doğru söylüyorsun ben hiç bu acıdan bakmamıştım
Aaa hadi ya bize cd verdi sağolsun bide whatsaptanda gönderdi resim ve videoları.benimde yarım saat sürmüştü herşeyini tek tek anlattı konuştuk içimizi rahatlattı.şükür bebeğin iyiymiş ama önemli olan o.zaten bi sıkıntı görse raporunuda ona göre yazardı.ki doktorunda iyi olduğunu söylüyorsan ekstra gitmeni gerektirecek bişey yok tek farkı resim yada video vermesi olacaktır.yine de karar senin tabikızlar sizinle ayrıntılı ultrason deneyimimi paylaşmak istiyorum 20+5teyz bugün gittim Ankara Şehir Hastanesnde bir radyolog yaptı 10dk fln sürdüburdan okuduğum genelde herkesin 30-40dk sürdüğüydü bana biraz kısa geldi çok şükür bir sorun olmadığını söyledi ama emin olamadım özelde birine de gitsem mi diye bu arada fotoğraf kayıt vb hiçbir şey vermediler pek içime sinmedi
Cok tatli 2 hafta kadar var aramizdayerim ya
Geçmiş olsun kuzum :)Sağol canım aşımıda oldum geldim şimdi bundan sonrada başka bişey kalmadı sanırım.arada kan idrar bakarlar hastane okadar
Benim kayınvalidem bana yapışık gezmeyi planlıyor doğurduktan sonraÇok gelenekçiler yeniliklere asla açık değiller benim kızdığım sey o. Allah'tan benim doğumuma ne annem gelecek ne kv yoksa kafayı yer insan.
Diceksin dışarıcikarken evde birakiyorum agirlik yapmasin diye ben oyle diyorumO kadar yere nasıl sığıyor ve nasıl bu kadar hareketli olabiliyor anlamadım çevremdekiler hep bebeği nereye sakladın diyorlardı doktordan da onaylandı saklı olduğu
Böyle çocuğa zararı olmayan şeyleri yapsınlar canım ben de bişey demiyorum batıl inanç da olsa bir zararı yok sonuçta :)Bizde de yesil guzel kokan bir urunle cocugu bes on dk bekletirler ben yaptiracagim annemgile inaniyorum ben sahsim adima yazin su gibi terlesemde ufacik ter kokmam kardeslerim de oyle
Tuz dediginizde durlama suyuna bir cimdik atiliyormus galuba biryerde okudum ama tuza cocugu gomme degildir sanirsamBöyle çocuğa zararı olmayan şeyleri yapsınlar canım ben de bişey demiyorum batıl inanç da olsa bir zararı yok sonuçta :)
Maşallah prensesine canım artık bişey kalmadı geriye. Içerde sağlıkla huzurla büyümelerini beklicez ❤Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı şükür prensesim iyiymişaçlık ve tokluk kan şekerime baktılar o da iyi çıktı çok şükür şimdi sağlık ocağına gidiyorum 2.doz aşımı olcam o da aradan çıksın
teşekkürler canım cevabın için peki sen de şehir hastanesine mi gitmiştin yoksa özel bir yere miAaa hadi ya bize cd verdi sağolsun bide whatsaptanda gönderdi resim ve videoları.benimde yarım saat sürmüştü herşeyini tek tek anlattı konuştuk içimizi rahatlattı.şükür bebeğin iyiymiş ama önemli olan o.zaten bi sıkıntı görse raporunuda ona göre yazardı.ki doktorunda iyi olduğunu söylüyorsan ekstra gitmeni gerektirecek bişey yok tek farkı resim yada video vermesi olacaktır.yine de karar senin tabi
Suyuna da biraz atılacaklarmış yıkamadan önce de koltuk altına boynuna falan tuz süreceklermiş oralardan kokmasın diyeTuz dediginizde durlama suyuna bir cimdik atiliyormus galuba biryerde okudum ama tuza cocugu gomme degildir sanirsam
Benim de 20 dk sürdü ama çok lak lak yaptı istese 10 dk da bitirirdi , ilk bebeğim de kısa sürmüştü. Belki pozisyondan falan kaynaklı uzun sürüyor olabilir. Resim almak için de çok uğraşıyorlar o da süreyi uzatabilir.kızlar sizinle ayrıntılı ultrason deneyimimi paylaşmak istiyorum 20+5teyz bugün gittim Ankara Şehir Hastanesnde bir radyolog yaptı 10dk fln sürdüburdan okuduğum genelde herkesin 30-40dk sürdüğüydü bana biraz kısa geldi çok şükür bir sorun olmadığını söyledi ama emin olamadım özelde birine de gitsem mi diye bu arada fotoğraf kayıt vb hiçbir şey vermediler pek içime sinmedi
Bilmiyrum canim degisikmis yakmaz demi bebisiSuyuna da biraz atılacaklarmış yıkamadan önce de koltuk altına boynuna falan tuz süreceklermiş oralardan kokmasın diye
Aynen öyle canımMaşallah prensesine canım artık bişey kalmadı geriye. Içerde sağlıkla huzurla büyümelerini beklicez ❤
Özele gittim canım bir radyoloji merkezine.sanırım video ve resimleri ondan gönderiyorlar özel olduğu içinteşekkürler canım cevabın için peki sen de şehir hastanesine mi gitmiştin yoksa özel bir yere mi