Canim aktarda satiliyormus hazir sekilde bebek mersini diye geciyormus taze cam kozalaklarindan da dovulup atiliyor mus icine bu mersin agaci var ya onun dovulmesiyle yapilan birseymidCok merak ettim. Yorcam szi ama paylasrsanz sevnrm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim aktarda satiliyormus hazir sekilde bebek mersini diye geciyormus taze cam kozalaklarindan da dovulup atiliyor mus icine bu mersin agaci var ya onun dovulmesiyle yapilan birseymidCok merak ettim. Yorcam szi ama paylasrsanz sevnrm ya
Hastanede yaptirdik 2 gece kalmıştım ben doğumdan sonra . Giderayak tabii bebegin doğru düzgün kıyafeti kalmamisti . Annem evden gidip getirmisti. Benim kiz da cok zayıf dogdu . 2350 gramcik . İçinde kaybolmuştu kıyafetlerin
Masallah size canım benimde safak 108Gunaydin kizceler nasipse safak 100 artik son gordugum 3lu sayi darisi başınıza ins
Benim hala hafif var canım artmaz insallah kaldırırken ağrıyor daha çokGünaydın canım ben de dün oldum. Dediğin gibi benim de var ağrı ile zor attım kendimi resmen
Canım bana 2. Doz yapıldı 6 ay sonra tekrar yapılacak eylül de gideceğim 3. Doz için 5 doz yapılıyor diye okudum onların zamanı nasıl bilmiyorum dozlar tamamlanınca ilk hamilelikle ikinci hamilelik arasında 10 yıldan az zaman varsa ya yapılmıyor yada 1 doz yapılabiliyormuşDün beni sağlık ocapından ebem aradı 22. Haftaya girdin kan tahlillerin var diye ben de hastanede yaptırıyorum dedim. Tamam o zaman dedi kapattı aşıyı hiç söylwmedi ben de zaten yaptırmayı düşünmüyordum oğlumdayken 3 doz oldum diye
Doğumdan çıkar çıkmaz eger devlette olcaksa onlar o kadar iyi temizlemedigi icin bebegi kirlenebilir yigenimede yaptırdık isimli evde giydirip resimlerini biz cektik ama sen o an istiyorsan dogumdan hemen sonra farklı ver fotografçı gelincede 5 dk onu giydirirsinkızlar tecrübem olmadığı için soruyorum, diyelim fotoğraf çekiminde üstünde olmasını istediğimiz tulumu doğumdan çıkar çıkmaz mı giydirmeliyiz yoksa doğumdan sonra herhangi birşey giydirip değiştirecek miyiz bu isimli zıbınlardan yaptırmak istiyorum
Canım benide bebekken yapmışlar tuzlamişlar ama gecenlerde televizyonda gördüm de derideku bir dokuya zarar veriyor diye doktorlar kesinlikle yapmayın diyor ama benim annem ve anneannem tüm torunlara yaptığını gördümBenim annemle kayınvalidem de geçen beraber otururken çocuğu tuzlayacağız dediler Nasıl yani dedim tuzlayınca kokmuyormuş teni kokmasın diye diyo Hayır ikisi de aynı kafada baş edemem yani ikisiyle birden bana çok ters gelen veya çocuğa zararı olacak şeyler yapmadıkları sürece susacağım lohusa halimle çocuğumu sevip koklamak varken onlarla uğraşmak istemiyorum ne istiyorsanız yapın dedim
Canım bende vanda gittim mecbur burada özellerde bile yok yakım cevrelerde uzak cevrelerde vardı virüste risk almak istemedim vanda üniv araş. gittim ama 1 saat sürdü benim hatta bebegin burun kemigini ölcemesi yüzünü kapatmıştı sen sola yat 15 dk dedi bekledik sonra geldi yine kapatmıştı ugraştı açtı sonunda ölçtü ama banada resim filan verilemdi hatta ekranda kendine dönüktü göremedim bilekızlar sizinle ayrıntılı ultrason deneyimimi paylaşmak istiyorum 20+5teyz bugün gittim Ankara Şehir Hastanesnde bir radyolog yaptı 10dk fln sürdü burdan okuduğum genelde herkesin 30-40dk sürdüğüydü bana biraz kısa geldi çok şükür bir sorun olmadığını söyledi ama emin olamadım özelde birine de gitsem mi diye bu arada fotoğraf kayıt vb hiçbir şey vermediler pek içime sinmedi
Hayırlısıyla son zamanlar geldimi hepimizi trlaşı saracak bir ora bir burada takılırız.Ben de farkeetim seni ama bidevtemmuz doğum edersen yine temmuz kayarsin (•‿•)
amin canım inşallah. Ben kızımda yaptırmamıştım ama bunda doktorum isteyecek gibi. İlk defa yaptırcağım için midem bulanır falan diye korkuyorum.Inşallah temiz çıkar o da. Ben yaptırmayacgm. Vakti zamanında sağlıkla gelsin minikler inşallah
Aynı durumdayız canım benim annem o kadar karışmaz ama kaynanam ilk torun bide karışır ismine bile karıştı rüyamda gördüm o olsun dedi bende beğendim ama yanına baska isim daha istedim esim yok dedi dedim benim ne hakkım var zaten sizin cocugunuz siz bakacaksınızBenim kayınvalidem bana yapışık gezmeyi planlıyor doğurduktan sonra annem de gelecek illa ki şehir dışından. Kafayı yemem inşallah
Annemler az atıyor ama bi ara televizyonda bildiğin avuc avuc tuz sürüyorlar bebeğe . Pekmez süreni bile gösterdiTuz dediginizde durlama suyuna bir cimdik atiliyormus galuba biryerde okudum ama tuza cocugu gomme degildir sanirsam
Ben açlık tokluk baktirmistim sadece normal sınırlarda çıkınca doktorum gerek görmedi. Ben sabah açlığa dayanamıyorum kahvaltı yapana kadar çok kötü oluyorum tansiyonum falan düşüyo . Senin rahat geçer inşallahHayırlısıyla son zamanlar geldimi hepimizi trlaşı saracak bir ora bir burada takılırız.
amin canım inşallah. Ben kızımda yaptırmamıştım ama bunda doktorum isteyecek gibi. İlk defa yaptırcağım için midem bulanır falan diye korkuyorum.
Benim ilk doğumda eşimin halası vardı yanimda. Annem çalışıyordu gelememişti. Tam da dediğin gibi avuç avuç tuz atacakmış yıkama suyuna . Kesinlikle izin vermedim. Bişey olmaz ben 3 tane büyüttüm dedi. Ben sadece bi çay kaşığı filan attirdim adettendir diye. Hic de ter kokusu filan olmuyo kızımda mis gibi kokuyo. Bunda nasipse kimseyi istemiyorum yanimda annemden başka. Zaten lohusasin hiç çekilecek gibi olmuyo. Bi de tecrübeliyim artık tek de bakarım Allah nasip ederseAnnemler az atıyor ama bi ara televizyonda bildiğin avuc avuc tuz sürüyorlar bebeğe . Pekmez süreni bile gösterdi
Ben İstanbul dayım Pendik ilçesinde tüm etrafında çok hastane var özel de devlet daha yeni şehir hastanesi yapıldı kartal yakın yani tertemizValla ben de aynı düşüncedeyim o kadar parayı verince o hizmeti almak istiyorsun zaten. Bizim burda devlet hastanesi rezil durumda görsen içler acısı gerçekten. Geçen gittik hicbir yere dezenfektan koymamışlar tuvaletlerde peçeteyi geçtim sabun bile yok öyle pis. Güç bela bi randevu bulup gidiyorsun doktor niye geldin der gibi davranıyor. Cok iyi devlet hastaneleri de var işte denk gelmek lazım hepsi bir degil. Bizim burdakine düzenli gitsem kesin bi hastalık kapmıştım yani o kadar insan tuvalete girip çıkıyor sabun koymamışlar hadi sabun koymadın pandemi var dezenfektan koy bari
Pekmez mi bilmiyoruz daha neler duyacagiz gelenekler cok farkli guzelim yaAnnemler az atıyor ama bi ara televizyonda bildiğin avuc avuc tuz sürüyorlar bebeğe . Pekmez süreni bile gösterdi
Ama benim tecrübelerimi dayanarak söylüyorum senin oğlan olduğu için bide ikinci usagin o yüzden temmuz başını bulur tabiki herşeyin hayırlısıHayırlısıyla son zamanlar geldimi hepimizi trlaşı saracak bir ora bir burada takılırız.
amin canım inşallah. Ben kızımda yaptırmamıştım ama bunda doktorum isteyecek gibi. İlk defa yaptırcağım için midem bulanır falan diye korkuyorum.
Bende iki kızımı yikamadim tuzla (zaten hassas trenleri).Benim ilk doğumda eşimin halası vardı yanimda. Annem çalışıyordu gelememişti. Tam da dediğin gibi avuç avuç tuz atacakmış yıkama suyuna . Kesinlikle izin vermedim. Bişey olmaz ben 3 tane büyüttüm dedi. Ben sadece bi çay kaşığı filan attirdim adettendir diye. Hic de ter kokusu filan olmuyo kızımda mis gibi kokuyo. Bunda nasipse kimseyi istemiyorum yanimda annemden başka. Zaten lohusasin hiç çekilecek gibi olmuyo. Bi de tecrübeliyim artık tek de bakarım Allah nasip ederse
Vallahi benim fazlasıyla ağrıyor çalışıyorum hareket halinde sürekli kolum o yüzden sanırımAynen benimse ayni sekilde bugun biraz daha hafifledi cok sukurr
Sagol canim benim
Benn olsam buyugu aldirim kucuk.kalsin derim bir hafta sonrada onu aldiririm derim iki kez o heycani yasamak istiyorum giciklik degilmi
Migren taslari var mentollu benimde migrenkm var o bana cok iyi gekmisti dene istersen