Benim de öyle canım özellikle kaldırınca ağrıyor. İş te zaman geçmedi bugün ağrıdan resmenBenim hala hafif var canım artmaz insallah kaldırırken ağrıyor daha çok
Olsun hiç önemli değil. Benim doğum paketinin içindeydi ondan çektirdim. Bunda öyle bir şey yok . Kendimiz cekilecegiz inşallah bol bol. Saglikla kucağımıza alalım da hiç önemi kalmıyor fotografinyaşadığım yerde asdece devlet hastanesi var. oda inşallah sağlıklı doğum yaparım diyorum.
fotoğrafçı falan hikaye olur benim için
Kesinlikle canım.Rabbimiz bizi en güzel şekilde yaratmış anneliği kodlamis biz kadinlara.bebek doğduğunda otomatikmen icgudusel olarak gerekeni yapıyoruz zaten başkalarına gerek yok ya da en fazla ilk bir hafta dursunlar. Fazlasi zararBende iki kızımı yikamadim tuzla (zaten hassas trenleri).
Hicde ter korkmuyorlar. Bencede kimse olmasın. Karışanlar daha çok stres yapıyorlar.
Kız ne hijyeni ya temizlik görevlileri çay içiyorlar sabahtan akşama kadar güvenip orda doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Hadi bizim durumumuz var özele gidebiliyoruz gidemeyenler mecbur o pisliğin içine giriyorlar yazık gerçekten.Ayy bide pandemiden hijyenden bahsederler devlet hastanesi olacak bide nasıl sabun dezenfektan koymamışlar.gerçekten sinir bozucu.özele gitmeye durumu olmayan insanlar ne yapacak.daha hastanelerinde sağlayamamışlarki sorunu.maskesiz görseler bi ton laf ederler bide
Pendikte kartalda hastaneler büyüktür muhtemelen hastası da çoktur illa şikayet eden çıkar diye dikkat ediliyordur bence. Burda kimse şikayet etmemiş şimdiye kadar kimsenin umurunda değil. Hastanenin mali işler müdürünü de tanıyoruz üstelik sürekli uyarıyoruz bize söylediği tek şey ödenek yok para gelmiyor. E bizim kurumlara da para gelmiyor bir şekilde hallediyoruz her yere en azından sabun dezenfektan koyuyoruz hastane orası on kat daha temiz olması lazımBen İstanbul dayım Pendik ilçesinde tüm etrafında çok hastane var özel de devlet daha yeni şehir hastanesi yapıldı kartal yakın yani tertemiz
Ama yine diyorum devletikizdsn Allah razı olsun ama tabiki bilemez ana içindeki doktorlar hemşireler sanki küçük dağlar onların ya bukadar ulaka olunmaz helede acil dekinler bişey sorulmuyor bile o yüzden bu insanlar ozelle bukadar para veriyorlar
Iyi yapmışsın canım yakar be onların canı ne ki avuç avuç atıyorlarBenim ilk doğumda eşimin halası vardı yanimda. Annem çalışıyordu gelememişti. Tam da dediğin gibi avuç avuç tuz atacakmış yıkama suyuna . Kesinlikle izin vermedim. Bişey olmaz ben 3 tane büyüttüm dedi. Ben sadece bi çay kaşığı filan attirdim adettendir diye. Hic de ter kokusu filan olmuyo kızımda mis gibi kokuyo. Bunda nasipse kimseyi istemiyorum yanimda annemden başka. Zaten lohusasin hiç çekilecek gibi olmuyo. Bi de tecrübeliyim artık tek de bakarım Allah nasip ederse
Aynen canim ben de gozlerim kocaman izledim bildiğin bi kavanoz pekmezi alıp alıp sürdü kadın dedim daha nelerPekmez mi bilmiyoruz daha neler duyacagiz gelenekler cok farkli guzelim ya
Aynen canım bende onu diyorum ya şuan pandemiden dolayı çoğu insan işsiz çoluğu çocuğu hasta olan var kendileri hasta olsa bile dediğin gibi mecbur yine oraya gidecekler yazık gerçekten hele şu virüs her yeri kasıp kavururken onların hiç bişey yokmuş gibi oturması ne diyeyim kendileride korkmuyo sanırımKız ne hijyeni ya temizlik görevlileri çay içiyorlar sabahtan akşama kadar güvenip orda doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Hadi bizim durumumuz var özele gidebiliyoruz gidemeyenler mecbur o pisliğin içine giriyorlar yazık gerçekten.
Insallah gecer bir an önce ben evdeyim kullanmamaya çalışıyorum bilerekte sola yaptırdım sagi kullaniyorum diyeBenim de öyle canım özellikle kaldırınca ağrıyor. İş te zaman geçmedi bugün ağrıdan resmen
Zaten o rahatlık insanın sinirini bozuyor bi kan vercen ne maske var ne bir seyAynen canım bende onu diyorum ya şuan pandemiden dolayı çoğu insan işsiz çoluğu çocuğu hasta olan var kendileri hasta olsa bile dediğin gibi mecbur yine oraya gidecekler yazık gerçekten hele şu virüs her yeri kasıp kavururken onların hiç bişey yokmuş gibi oturması ne diyeyim kendileride korkmuyo sanırım
Ayy gerçekten sinir bozucu Allah tan burada öyle bişeye denk gelmedimZaten o rahatlık insanın sinirini bozuyor bi kan vercen ne maske var ne bir sey
Aynen öyle. Çok çabuk alışıyorsun bu duruma. O ilk zamanlar eşinden başka kimseye ihtiyaç duymuyor insanKesinlikle canım.Rabbimiz bizi en güzel şekilde yaratmış anneliği kodlamis biz kadinlara.bebek doğduğunda otomatikmen icgudusel olarak gerekeni yapıyoruz zaten başkalarına gerek yok ya da en fazla ilk bir hafta dursunlar. Fazlasi zarar
19 da tetanoz ilk doz, 21 de detaylı, 23 dolunca da ikinci doz oldum canımMerhaba güzel anneler, 20-24 haftalarımda şehir dışında olduğum için kendi doktoruma gidemiyorum. Ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşısını sizden öğrendim . Bunları kaçıncı haftalarda oldunuz
21.haftamın içindeyken detaylı ultrasona gitmiştim canım.18.haftamda ilk doz tetanoz yaptırdım 1 hafta önce yaptırmam gereken 2.dozu ancak bugün yaptırabildim yani 23.haftamdaMerhaba güzel anneler, 20-24 haftalarımda şehir dışında olduğum için kendi doktoruma gidemiyorum. Ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşısını sizden öğrendim . Bunları kaçıncı haftalarda oldunuz
Aşı için geç mi kaldım acaba özel hastane yapar mı ? Burda sağlık ocağına mı gitmeliyim21.haftamın içindeyken detaylı ultrasona gitmiştim canım.18.haftamda ilk doz tetanoz yaptırdım 1 hafta önce yaptırmam gereken 2.dozu ancak bugün yaptırabildim yani 23.haftamda
En pahalı ihtiyaçlarından söyleseydin ne alırlarsa kar ne olcakKizlar birsey soyleyecegim bn ilk defa karsilastim tuhafima gitti acikcasi bugun kayinvalidemle eltik geldi bna bebek icin aldiklarina bakalarina bakalm eksiklerini de biz alalim dediler tuhaf geldi bna ayrica istediklerinide soyle dediler tabi bn soyleyemedim ne isterseniz onu alin dedim napsaydim yani ellerine liseltemi ypip verseydim bna sacma geldi sonucta hediye alcaksin ne istersn onu alirsin dimi yani
Onlar kiyafet gozuyle bakiyo guzum phali almaz kaynanam ne gorumceme ne eltime kiyafet harici birsey ypmadi eltime 2 tane altin takti sunnetindede takti mi tam emin degilim ya birini sunnetinde birini dogumunda takti yada 2 dogumda 1 sunnette takti da olabilir 2den eminimde 3 den degilm baskada hep kiyafet aldiEn pahalı ihtiyaçlarından söyleseydin ne alırlarsa kar ne olcak
bende aç kalınca midem çok bulanıyor dayanamıyorum. ama bakalım bir şekilde olacak yani.Ben açlık tokluk baktirmistim sadece normal sınırlarda çıkınca doktorum gerek görmedi. Ben sabah açlığa dayanamıyorum kahvaltı yapana kadar çok kötü oluyorum tansiyonum falan düşüyo . Senin rahat geçer inşallah
Haziranın ortası gibi gelir diye düşünüyorum. İnşallah çok bekletmeden gelirde sorun yaşamayız. baya sabırsızım ben yaa.Ama benim tecrübelerimi dayanarak söylüyorum senin oğlan olduğu için bide ikinci usagin o yüzden temmuz başını bulur tabiki herşeyin hayırlısı
Kendim içinde temmuz 3 diyor satım göre benim 4 .olfugun Haziran sonu olur diye düşünüyorum geçen renkli ultrason cekercen doktor sen pıt diye dogursun dedi bakalım hayırlısı
Bende bide eş assagida dediler bir doktor sonra iki doktara gittik bu kadar sıkıntılı durum yok dedi bakalım hayırlısı