2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
yaşadığım yerde asdece devlet hastanesi var. oda inşallah sağlıklı doğum yaparım diyorum.
fotoğrafçı falan hikaye olur benim için
Olsun hiç önemli değil. Benim doğum paketinin içindeydi ondan çektirdim. Bunda öyle bir şey yok . Kendimiz cekilecegiz inşallah bol bol. Saglikla kucağımıza alalım da hiç önemi kalmıyor fotografin

Bende iki kızımı yikamadim tuzla (zaten hassas trenleri).
Hicde ter korkmuyorlar. Bencede kimse olmasın. Karışanlar daha çok stres yapıyorlar.
Kesinlikle canım.Rabbimiz bizi en güzel şekilde yaratmış anneliği kodlamis biz kadinlara.bebek doğduğunda otomatikmen icgudusel olarak gerekeni yapıyoruz zaten başkalarına gerek yok ya da en fazla ilk bir hafta dursunlar. Fazlasi zarar

Kız ne hijyeni ya temizlik görevlileri çay içiyorlar sabahtan akşama kadar güvenip orda doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Hadi bizim durumumuz var özele gidebiliyoruz gidemeyenler mecbur o pisliğin içine giriyorlar yazık gerçekten.

Pendikte kartalda hastaneler büyüktür muhtemelen hastası da çoktur illa şikayet eden çıkar diye dikkat ediliyordur bence. Burda kimse şikayet etmemiş şimdiye kadar kimsenin umurunda değil. Hastanenin mali işler müdürünü de tanıyoruz üstelik sürekli uyarıyoruz bize söylediği tek şey ödenek yok para gelmiyor. E bizim kurumlara da para gelmiyor bir şekilde hallediyoruz her yere en azından sabun dezenfektan koyuyoruz hastane orası on kat daha temiz olması lazım

Iyi yapmışsın canım yakar be onların canı ne ki avuç avuç atıyorlar

Aynen canım bende onu diyorum ya şuan pandemiden dolayı çoğu insan işsiz çoluğu çocuğu hasta olan var kendileri hasta olsa bile dediğin gibi mecbur yine oraya gidecekler yazık gerçekten hele şu virüs her yeri kasıp kavururken onların hiç bişey yokmuş gibi oturması ne diyeyim kendileride korkmuyo sanırım

Zaten o rahatlık insanın sinirini bozuyor bi kan vercen ne maske var ne bir sey

Aynen öyle. Çok çabuk alışıyorsun bu duruma. O ilk zamanlar eşinden başka kimseye ihtiyaç duymuyor insan

Merhaba güzel anneler, 20-24 haftalarımda şehir dışında olduğum için kendi doktoruma gidemiyorum. Ayrıntılı ultrason ve tetanoz aşısını sizden öğrendim . Bunları kaçıncı haftalarda oldunuz

19 da tetanoz ilk doz, 21 de detaylı, 23 dolunca da ikinci doz oldum canım

21.haftamın içindeyken detaylı ultrasona gitmiştim canım.18.haftamda ilk doz tetanoz yaptırdım 1 hafta önce yaptırmam gereken 2.dozu ancak bugün yaptırabildim yani 23.haftamda

Kizlar birsey soyleyecegim bn ilk defa karsilastim tuhafima gitti acikcasi bugun kayinvalidemle eltik geldi bna bebek icin aldiklarina bakalarina bakalm eksiklerini de biz alalim dediler tuhaf geldi bna ayrica istediklerinide soyle dediler tabi bn soyleyemedim ne isterseniz onu alin dedim napsaydim yani ellerine liseltemi ypip verseydim bna sacma geldi sonucta hediye alcaksin ne istersn onu alirsin dimi yani

En pahalı ihtiyaçlarından söyleseydin ne alırlarsa kar ne olcak

En pahalı ihtiyaçlarından söyleseydin ne alırlarsa kar ne olcak
Onlar kiyafet gozuyle bakiyo guzum phali almaz kaynanam ne gorumceme ne eltime kiyafet harici birsey ypmadi eltime 2 tane altin takti sunnetindede takti mi tam emin degilim ya birini sunnetinde birini dogumunda takti yada 2 dogumda 1 sunnette takti da olabilir 2den eminimde 3 den degilm baskada hep kiyafet aldi

bende aç kalınca midem çok bulanıyor dayanamıyorum. ama bakalım bir şekilde olacak yani.‍♀
Haziranın ortası gibi gelir diye düşünüyorum. İnşallah çok bekletmeden gelirde sorun yaşamayız. baya sabırsızım ben yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…