Nereden daha fazla para alabiliriz anlayışı olduğu için ikiz mi tamam koy farkıFiyat iyiymiş sizin bize ikiz bebekte fark alınıyor dendi tek bebek doğurunca farklı iki bebek doğurunca farklı oluyormuş. Aradaki farkı ödemesem birini doğurtmicaklar sanki. Hayır çok saçma geldi bana zaten hastayı açıyorsun eline mi yapışacaksafra kesesi ameliyatına giren hastaya 300 tl farkla böbrek taşınızı da alalım der gibi
Evet üstelik tam iki katıNereden daha fazla para alabiliriz anlayışı olduğu için ikiz mi tamam koy farkıdetaylıda sizin daha pahalıydı sanki gerçekten çok saçma
Aynen valla. Ben hergün calistigim icin haftada 1 kere derin temizlik yapabiliyoru.Bende sürekli hareket halindeyim böyle ne çok temizlik yapıyosun diyolarben 2 güne bi temizliyorum aşırı detaylandırmasamda evde otur otur nereye kadar diyorum evi düzenli temiz görmek beni rahatlatıyo.ilk hamileliğimde bile dizimin üstüne çöküp toz aldığım bile oluyordu komşularım doğurup gideceksin hala temizlik peşindesin derlerdi
Allah seniAy yapma onu sakin ben bi kere denedim banyonun duvarlarını öyle yıkadım priz olduğunu unutmusum az daha çarpılıyordum
Ne sacmaymis oEvet üstelik tam iki katı
Hadi onu anlıyorsun adam 1 saat birine 1 saat diğerine bakıyor tamam da. Doğumda çift ücret nedir ya. Sanki birini alıp dikiş atıp diğerini almak için yeniden ameliyat yapıyorlar çok ilginç.
Tesekkur ediyorum umarimBize biraz uzak :) Bir aksilik olmaz ise Long Island'da olacağım. Baalım süreç farklı işliyor şimdi gidiş geliş pandemi umarım çok etkilemez.. Allah bağışlasın bebeklerinizi :) Kaybınız için çok üzgünüm. Sağlıkla gelsin inşallah tüm bebekler.. En önemlisi hep o :)
Evet cok ağrıyor. Ben de haftaya vurulucam. Buz uygulayabilirsin 10 dk. Acısını aliyorIyi aksamlar kizlar nasilsiniz bende dun tetonoz asisi oldum kolum.bu sefer cok agridi yaa ilkde bukadar agrimamisti siz neler yapiyorsunuz
Aa ayni kiloda hamile kalıp ayni kiloda doğuma gitmişiz ☺Bende ilk hamileliğimde 65 ile başladım 82ile doğuma girdim 17 kilo aldım ama 19 kilo verdiminan 80leri görsen bile bi şekilde gidiyo o kilolar
Oh bizede gecsin biran once gozun aydinGunaydin kizceler nasipse safak 100 artik son gordugum 3lu sayi darisi başınıza ins
Ben oldum hemen cikti sonuc ama cd filanalmadim sormayida unuttum acikcasiMerhaba kizlar. Detayli ultrasona giren var mi? Sonuc hemen belli oluyor mu acaba? Bide cd veriliyormus. Cd nin icinde goruntu ve videolar mi olcak
Ama mantiken iki bebek iki dogum demekNereden daha fazla para alabiliriz anlayışı olduğu için ikiz mi tamam koy farkıdetaylıda sizin daha pahalıydı sanki gerçekten çok saçma
Bunda 21 sene once annemin dogumundan iki dogum parasi aldilar canim iki dogum iki ayri birey dogucak yaFiyat iyiymiş sizin bize ikiz bebekte fark alınıyor dendi tek bebek doğurunca farklı iki bebek doğurunca farklı oluyormuş. Aradaki farkı ödemesem birini doğurtmicaklar sanki. Hayır çok saçma geldi bana zaten hastayı açıyorsun eline mi yapışacaksafra kesesi ameliyatına giren hastaya 300 tl farkla böbrek taşınızı da alalım der gibi
Amin ins cnmOh bizede gecsin biran once gozun aydin
Rabbim nasip etsin canim tez vakitte once rahmini sonrada kucagini doldursun insallahbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Kesin böbrek tasina da fark aliyorlardirFiyat iyiymiş sizin bize ikiz bebekte fark alınıyor dendi tek bebek doğurunca farklı iki bebek doğurunca farklı oluyormuş. Aradaki farkı ödemesem birini doğurtmicaklar sanki. Hayır çok saçma geldi bana zaten hastayı açıyorsun eline mi yapışacaksafra kesesi ameliyatına giren hastaya 300 tl farkla böbrek taşınızı da alalım der gibi
Ya benim gittiğim drda detayli 600 ikiz gebelikte 700 du . Hem de prof. perinatologEvet üstelik tam iki katı
Hadi onu anlıyorsun adam 1 saat birine 1 saat diğerine bakıyor tamam da. Doğumda çift ücret nedir ya. Sanki birini alıp dikiş atıp diğerini almak için yeniden ameliyat yapıyorlar çok ilginç.