2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Nereden daha fazla para alabiliriz anlayışı olduğu için ikiz mi tamam koy farkı detaylıda sizin daha pahalıydı sanki gerçekten çok saçma

Nereden daha fazla para alabiliriz anlayışı olduğu için ikiz mi tamam koy farkı detaylıda sizin daha pahalıydı sanki gerçekten çok saçma
Evet üstelik tam iki katı
Hadi onu anlıyorsun adam 1 saat birine 1 saat diğerine bakıyor tamam da. Doğumda çift ücret nedir ya. Sanki birini alıp dikiş atıp diğerini almak için yeniden ameliyat yapıyorlar çok ilginç.

Aynen valla. Ben hergün calistigim icin haftada 1 kere derin temizlik yapabiliyoru. o yüzden benim bu kadar sürüyor . Evde oldugum zamanda hergün. Masallah sende sanirim bende öyle olacam

Ne sacmaymis o hayir zaten 1 kere dikis atiyorsunuz. Bir igne yapiyorsunz. Zararida yok allah alil fikir versin

Tesekkur ediyorum umarim
Doguma kadar biraz daha duzene girer bu pandemi durumu hayirla saglikla gelir insaallah bebislerc

Bunda 21 sene once annemin dogumundan iki dogum parasi aldilar canim iki dogum iki ayri birey dogucak ya

Rabbim nasip etsin canim tez vakitte once rahmini sonrada kucagini doldursun insallah

Kesin böbrek tasina da fark aliyorlardir ben ozel hastanede çalışıyorum. Biliyorum yaparlar

Ya benim gittiğim drda detayli 600 ikiz gebelikte 700 du . Hem de prof. perinatolog

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…