2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba kizlar. Detayli ultrasona giren var mi? Sonuc hemen belli oluyor mu acaba? Bide cd veriliyormus. Cd nin icinde goruntu ve videolar mi olcak😇
Canım ben girdim detaylıya fakat Cd verilmedi. Her zamanki gibi ultrason görüntüsü aldım sadece 5 6 poz verdi

Evet canim. Allahtan hafif gecirdim cok tesekkür ede

Cok sagol canim. Önce valla 2 gün basim agirdi. Sonra gözlerim agirmaya basladi. Sonra nezle oldum baya burnum akiyordu. Öyle gecirdim 7 gün felan sürdü sonra düzeldi sükür. Hafif gecirdim allahtan

Çok geçmiş olsun. İlaç falan kullanmadınız değil mi?

..........

kızlar bide doktorunuz baş ağrısı için ne diyor. Parol kullanabilirsiniz dedi mi? Benim başım başladı mı 2 3 gün ağrıyor malesef

O kadar ugrasmıssin cok saolasn canm bende aynilarini kullaniyorum ama magnezyum seninkilerden deil recetesiz al devlet karsilqmiyor dedi dr 115 tl verdim bende devlet magnezyum vermiyor mu hamilelere onlardan nie yazmadı die sinir oldum o kadar para gunah yaa

Bende b vitaminine 100 lira verdim. İçindede 30 tablet var. Oda bana pahalı geldi.

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

bir bilgim yok. Sadece Rabbim gönlünüze göre versin inşallah demek için alıntı yaptım. Allah herkese sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun. İlaç falan kullanmadınız değil mi?

..........

kızlar bide doktorunuz baş ağrısı için ne diyor. Parol kullanabilirsiniz dedi mi? Benim başım başladı mı 2 3 gün ağrıyor malesef
Bana kullanabilirsin parol dedi ama ben hic kullanmamyi tercih ediyorum migrenim olmasina ragmen patates i soyup bagliyorum enseme soguk uygulama yapıyorum boyle yapa yapa hafifliyor canim

Bana kullanabilirsin parol dedi ama ben hic kullanmamyi tercih ediyorum migrenim olmasina ragmen patates i soyup bagliyorum enseme soguk uygulama yapıyorum boyle yapa yapa hafifliyor canim
Patateste denedim. Dondurucuya attıktan sonra kullandım. Ne güzel fayda etmiş. bende hiç fayda etmiyor. Nane yağı aldım bakalım o işe yarayacak mı.
B12 demi bende 100 liraya aldim 30 tabletini
ebet b12.

Ben de bugün 1.dozu oldum canım benim de ağrımaya başladı özellikle kaldırınca kolumu ağrı artıyor
Aynen benimse ayni sekilde bugun biraz daha hafifledi cok sukurr
Gecmis olsun canim benim
Sagol canim benim😍
Fiyat iyiymiş sizin bize ikiz bebekte fark alınıyor dendi tek bebek doğurunca farklı iki bebek doğurunca farklı oluyormuş. Aradaki farkı ödemesem birini doğurtmicaklar sanki. Hayır çok saçma geldi bana zaten hastayı açıyorsun eline mi yapışacak 🤣 safra kesesi ameliyatına giren hastaya 300 tl farkla böbrek taşınızı da alalım der gibi🤣
Benn olsam buyugu aldirim kucuk.kalsin derim bir hafta sonrada onu aldiririm derim iki kez o heycani yasamak istiyorum 🤣😂😂 giciklik degilmi
Patateste denedim. Dondurucuya attıktan sonra kullandım. Ne güzel fayda etmiş. bende hiç fayda etmiyor. Nane yağı aldım bakalım o işe yarayacak mı.

ebet b12.
Migren taslari var mentollu benimde migrenkm var o bana cok iyi gekmisti dene istersen

Aynen benimse ayni sekilde bugun biraz daha hafifledi cok sukurr

Sagol canim benim😍

Benn olsam buyugu aldirim kucuk.kalsin derim bir hafta sonrada onu aldiririm derim iki kez o heycani yasamak istiyorum 🤣😂😂 giciklik degilmi

Migren taslari var mentollu benimde migrenkm var o bana cok iyi gekmisti dene istersen

Teşekkürler. Deneyeceğim

Dün beni sağlık ocapından ebem aradı 22. Haftaya girdin kan tahlillerin var diye ben de hastanede yaptırıyorum dedim. Tamam o zaman dedi kapattı aşıyı hiç söylwmedi ben de zaten yaptırmayı düşünmüyordum oğlumdayken 3 doz oldum diye

Aynen valla. Ben hergün calistigim icin haftada 1 kere derin temizlik yapabiliyoru. 🙈 o yüzden benim bu kadar sürüyor . Evde oldugum zamanda hergün. Masallah sende 🤣🤣🤣 sanirim bende öyle olacam
Ama öyle oluyo canım evdeyim sürekli yapacak bişeyde yok dışarı çıkayım desem tam hastalık havası hava güneşli ama rüzgar sert bide virüs var o da çeşitlendi biliyosunuz ondan çıkasımda gelmiyo zaten maskeyle çıkıyosun o da tam bi nefes darlığı 😒 evde de can sıkıntısına ne yapacaksın başka.sürekli oturup duranlara şaşıyorum gerçi onlarda bana şaşırıyo 😂😂

Aa ayni kiloda hamile kalıp ayni kiloda doğuma gitmişiz ☺
Ama bu sefer o kadar kilo almıcam sanırım canım çünkü eski gebelik kartıma bakıyorum 23.haftamda 75 kiloymuşum 10 kilo almışım ama şimdide 23.haftamdayım daha 3 kilo alabildim 😊

Merhaba kizlar. Detayli ultrasona giren var mi? Sonuc hemen belli oluyor mu acaba? Bide cd veriliyormus. Cd nin icinde goruntu ve videolar mi olcak😇
Veriliyor cd detaylıda hatta benim doktorum 18 haftadan beridir bana cd yapıp vriyor hatıra kalsın diye 😍 doğuma kadar yapıcakmışta bende cd silinir falan diye flaş bellek alıcam ona yükleticem 🥰

kızlar tecrübem olmadığı için soruyorum, diyelim fotoğraf çekiminde üstünde olmasını istediğimiz tulumu doğumdan çıkar çıkmaz mı giydirmeliyiz yoksa doğumdan sonra herhangi birşey giydirip değiştirecek miyiz o_O bu isimli zıbınlardan yaptırmak istiyorum

kızlar tecrübem olmadığı için soruyorum, diyelim fotoğraf çekiminde üstünde olmasını istediğimiz tulumu doğumdan çıkar çıkmaz mı giydirmeliyiz yoksa doğumdan sonra herhangi birşey giydirip değiştirecek miyiz o_O bu isimli zıbınlardan yaptırmak istiyorum
Degisirsin canim dogumhaneden cikinca bebek tertemiz olmuyor sonucta kirlenir tecrübem yok ama mantiken oyle geldi bana

Günaydın temmuz anneleri. 😊
En başlarda buralarda takılıyordum ama sonra hazirana kaydım. Arada girip okuyorum nasılsınız diyeyim dedim.🤭
Günaydın canım çok şükür iyiyiz biz sizi sormalı. Ben arada haziran annelerine de bakıyorum oglun olacaktı sanırım dimi . Sağlıkla al kucağına inşallah 😊

X