- 26 Şubat 2021
- 792
- 1.352
- 27
Bebek bezini falan simdiden almam cnm yegenimde tuhaf bi sorun yasadik en kaliteli bilindik markalari kullaninca pişik oluyodu alerji oluyo nerde en dandik en ucuz bez var onu kullandi yengem onlar iii gelmisti oyle bi sorunlada karsilasabilirim doguma yakin prima ve sleepy alirim kucuk paket bakarim hangisi iii onunla devam edrmAy harika yabide bana diyorlar erken aldın diye. Agirlasmadan alayım dedim diyorum birde yasaklar geri gelmeden cumartesi gittim Eminönünde havuzlu han çarşısına herşeyi aldım kendi pijamalrimda dahil.yurutec falan sen bir tık ondesin yine bende, maşallah rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebisine. Bebek bezi çok stok yapma kilosuna göre küçük gelir yeni doğan çok kullanilmiyor
Bende ayni düşünüyorumBebek bezini falan simdiden almam cnm yegenimde tuhaf bi sorun yasadik en kaliteli bilindik markalari kullaninca pişik oluyodu alerji oluyo nerde en dandik en ucuz bez var onu kullandi yengem onlar iii gelmisti oyle bi sorunlada karsilasabilirim doguma yakin prima ve sleepy alirim kucuk paket bakarim hangisi iii onunla devam edrm
Rica ederim bebecimonun urunleride kaliteli gercekten tavsiye ederimYaa haklısınız aslında bende görerek alanlardanım ama plasenta aşağıda. Daimi istirahatım var. O sebepten oturduğum yerden seçecem mecbur. Trendyol e bebekteşekkürler
GünaydınlarrrrGunaydin poncik anneler nasilsiniz bnm oglan sabah kalk anne tekmelerine basladi
Kaldiriyor babasindan gormedigim seyleri oglumdan gorcem galibaGünaydınlarrrr
Oyy masallah ona annesini kaldırıyor
Ben 15. Haftamda başladım kullanmaya magnezyum hala kullanıyorum ama artık magnezyum sayesinde tabi kasılma filan kalmadı canım gayet normal bir durum takma kafanaKizlar rahimde kasılma yasayan oldu nu benim dünden beri kasilmalarm oluyor magnezyum verdi dr ayni dertten muzdarip olaniniz var mi icinizde
Ayyy Allah razi olsun rahatlattiniz beni dunden beri perisan oldum erken dogum korkusu falan Allahim esrgesin neyseki vakit kaybetmeden doktorumu aradm da basladik magnezyum aBen 15. Haftamda başladım kullanmaya magnezyum hala kullanıyorum ama artık magnezyum sayesinde tabi kasılma filan kalmadı canım gayet normal bir durum takma kafana
Anladım canım Rabbim nasıl uygun görüyorsa öyle yani.Allah tan hemen ilk denemede tutmuşYok o normal oldu. Bu tedaviyle nasip oldu
Olur canım hastane ortamı sonuçta.önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı doktorların uygun görüp onay verdiyse neden aşını olmayacaksınkiGecen haftalarda ufak çaplı bir uyuz salgını bile yaşadık dusun yani
Kaldiriyor babasindan gormedigim seyleri oglumdan gorcem galiba
Çok geçmiş olsun. korona mı oluştunuz? süreç nasıl ilerledi.Ahahaha cok tatlisin unutmuyorsuncanim.maalesef pazar kalkar kalkmaz gittik test yaptirdik. Hic ne agiz burun calkanlandi ne bisey maalesef positif cikti yineeeee.. 2 gpn daha uzadi. Persembe gidip test yapacau. Bu sefer üzüm sirkesiyle ne var agzimi burnu yikiyacam valla dayanamiyorum artik karantinaya. Gerekirse sarimsak bile cignerim
Çok güzeller güle güle giyinsinİşte bunlar aldıklarım
Canım ben 2 ay sonra bile pozitiftim. Vücutta ölü moleküller kalabiliyor önemli olan 15 gün o süreçte bulşıcılığı oluyor, karantina bittiyse çıkabilirsinAhahaha cok tatlisin unutmuyorsuncanim.maalesef pazar kalkar kalkmaz gittik test yaptirdik. Hic ne agiz burun calkanlandi ne bisey maalesef positif cikti yineeeee.. 2 gpn daha uzadi. Persembe gidip test yapacau. Bu sefer üzüm sirkesiyle ne var agzimi burnu yikiyacam valla dayanamiyorum artik karantinaya. Gerekirse sarimsak bile cignerim
Ne demek canım hatta 15. Haftada ultrasonda kasılmalarım gözüküyordu geçen gün gittiğimde kasılma kalmamıştı magnezyum çok kullanılıyor hiç aklıma getirme kötü şeyler inşallah Allah’ın izniyle hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalımAyyy Allah razi olsun rahatlattiniz beni dunden beri perisan oldum erken dogum korkusu falan Allahim esrgesin neyseki vakit kaybetmeden doktorumu aradm da basladik magnezyum a❤
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inş saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin❤
Kacinci haftada kesicez dedi magnezyumu canim doktorunBen 15. Haftamda başladım kullanmaya magnezyum hala kullanıyorum ama artık magnezyum sayesinde tabi kasılma filan kalmadı canım gayet normal bir durum takma kafana
Insallah kuzum . Peki kullanmaya basladiktan ne kadar sonra kasilmalar gecti?Ne demek canım hatta 15. Haftada ultrasonda kasılmalarım gözüküyordu geçen gün gittiğimde kasılma kalmamıştı magnezyum çok kullanılıyor hiç aklıma getirme kötü şeyler inşallah Allah’ın izniyle hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım
Onunla ilgili bisey demedi cnm tlfnda grstük haftaya kontrole gittigimde sorarm ne kadar kullanmamiz gerektiginiKacinci haftada kesicez dedi magnezyumu canim doktorun
Sende de mi oldu kasılmaKacinci haftada kesicez dedi magnezyumu canim doktorun