2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bebek bezini falan simdiden almam cnm yegenimde tuhaf bi sorun yasadik en kaliteli bilindik markalari kullaninca pişik oluyodu alerji oluyo nerde en dandik en ucuz bez var onu kullandi yengem onlar iii gelmisti oyle bi sorunlada karsilasabilirim doguma yakin prima ve sleepy alirim kucuk paket bakarim hangisi iii onunla devam edrm

Bende ayni düşünüyorum

Kizlar rahimde kasılma yasayan oldu nu benim dünden beri kasilmalarm oluyor magnezyum verdi dr ayni dertten muzdarip olaniniz var mi icinizde
Ben 15. Haftamda başladım kullanmaya magnezyum hala kullanıyorum ama artık magnezyum sayesinde tabi kasılma filan kalmadı canım gayet normal bir durum takma kafana

Ben 15. Haftamda başladım kullanmaya magnezyum hala kullanıyorum ama artık magnezyum sayesinde tabi kasılma filan kalmadı canım gayet normal bir durum takma kafana
Ayyy Allah razi olsun rahatlattiniz beni dunden beri perisan oldum erken dogum korkusu falan Allahim esrgesin neyseki vakit kaybetmeden doktorumu aradm da basladik magnezyum a
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inş saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin

günaydın.

Çok geçmiş olsun. korona mı oluştunuz? süreç nasıl ilerledi.

...........

Ben hiç birşey almadım daha. Ne alıcamda bilmiyorum. Bir listemde yok.
Kırsal küçük bir yerde yaşıyorum. 24. Haftadan sonra annemelere izmite gidince oradan bakmayı düşünüyorum.
Özellikle puset, otokoltuğu, bebek arabası gibi aldığınız eşyalarınızı paylaşırsanız çok sevinirim

Canım ben 2 ay sonra bile pozitiftim. Vücutta ölü moleküller kalabiliyor önemli olan 15 gün o süreçte bulşıcılığı oluyor, karantina bittiyse çıkabilirsin

Ne demek canım hatta 15. Haftada ultrasonda kasılmalarım gözüküyordu geçen gün gittiğimde kasılma kalmamıştı magnezyum çok kullanılıyor hiç aklıma getirme kötü şeyler inşallah Allah’ın izniyle hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım

Insallah kuzum . Peki kullanmaya basladiktan ne kadar sonra kasilmalar gecti?
Benim dünkü siddeti kadar yok ama hala var ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…