2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ne demek canım hatta 15. Haftada ultrasonda kasılmalarım gözüküyordu geçen gün gittiğimde kasılma kalmamıştı magnezyum çok kullanılıyor hiç aklıma getirme kötü şeyler inşallah Allah’ın izniyle hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım☺️😍
Suan kacinci haftanız sizin cnm biz 21. Haftadayiz

Suan kacinci haftanız sizin cnm biz 21. Haftadayiz
20. Haftadayım canım pazartesi doktora gittim her şey yolunda dedi hatta hamileliğin başında kanama alanım vardı bebek biraz aşağıdaydı ama haftalar ilerledikçe şükür hiçbir sıkıntı kalmadı şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum ☺️

20. Haftadayım canım pazartesi doktora gittim her şey yolunda dedi hatta hamileliğin başında kanama alanım vardı bebek biraz aşağıdaydı ama haftalar ilerledikçe şükür hiçbir sıkıntı kalmadı şimdi detaylı ultrasonu bekliyorum ☺️
Hadi bklm insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin bnmde 2 düşük oldu daha once ondan cok detaya takiliyorum tedrgin oluyorum o yuzden benimde ilk kanamaliydi progestan kan sulandrici falan ile bu gunler geldik cok şükür rabbim herkese hayirlisini nasip etsin bizlerede

Şimdilik devam dedi haftaya tekrar gideceğim canım sorarım☺️

Bir hafta filan sürdü canım sonra kalmadı kasılma
Hadi insallah kuzum yaa hala var bnmde ama siddeti azaldi onceki gune nazaran demekki boyle boyle geçiyor insallah rabbim cumlemize hayirli hamilelikler hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Detayli ultrason bizim dündü cok sukur iyi geçti.
Istanbul da mısınız

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda , 23+4 üz bebek de 24+4 cıktı, 700 gram olmuşuz 30 cm :) Bana gülümsedi bi pozlar verdi babasıyla eridik resmen çok güler yüzlü bir bebegim olacak sanırım:) Normalde şeker yüklemesi olacaktı ama ben açlığa dayanamadım sabah kötüledim 14 nisana gün verdi hem şeker yüklemesi olacak hem de kan uyuşmazlığı iğnesi

Yıkanabilir bebek bezi kullanmayı düşünen var mı ? Benim öyle bir niyetim var arastiricam bu konuyu

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı kendi doktorumda , 23+4 üz bebek de 24+4 cıktı, 700 gram olmuşuz 30 cm :) Bana gülümsedi bi pozlar verdi babasıyla eridik resmen çok güler yüzlü bir bebegim olacak sanırım:) Normalde şeker yüklemesi olacaktı ama ben açlığa dayanamadım sabah kötüledim 14 nisana gün verdi hem şeker yüklemesi olacak hem de kan uyuşmazlığı iğnesi
Maşallah. Ne kadar büyümüş. Ultrason resmi var mı. Poz vermiş ya.... Tam bir cimcime olacak desene, şimdiden eridik diyorsun. Doğduktan sonra iki cilve ile sizi parmakta oynatır 😂😂😂
Bilmiş ya şimdiki çocuklar. Benim kızlarda bir laf söylüyorlar. Eşimle ikimiz gülme krizine giriyoruz...

Ayyy masallah cimcimeye 😄🥰

Maşallah. Ne kadar büyümüş. Ultrason resmi var mı. Poz vermiş ya.... Tam bir cimcime olacak desene, şimdiden eridik diyorsun. Doğduktan sonra iki cilve ile sizi parmakta oynatır 😂😂😂
Bilmiş ya şimdiki çocuklar. Benim kızlarda bir laf söylüyorlar. Eşimle ikimiz gülme krizine giriyoruz...
Buyur teyzesi :) Doktorumuz iri bi bebek olabilir dedi neye göre dedi bilmiyorum, enerjisi çok yüksek bir kadın ya normal doğuma hazır ol diye bir yandan da beni motive etti :) Gerçekten şimdiki çocuklar anne karnında böyle doğunca yandık biz

Eklentiler

• 20210317_123712.jpg
    20210317_123712.jpg
    222,7 KB · Görüntüleme: 85
Buyur teyzesi :) Doktorumuz iri bi bebek olabilir dedi neye göre dedi bilmiyorum, enerjisi çok yüksek bir kadın ya normal doğuma hazır ol diye bir yandan da beni motive etti :) Gerçekten şimdiki çocuklar anne karnında böyle doğunca yandık biz
Ne güzelde rahat bir şekilde yatıyor. Yooo ben çok narin bir prenses görüyorum. Maşallah subhanallah. Allahim herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah

Ne güzelde rahat bir şekilde yatıyor. Yooo ben çok narin bir prenses görüyorum. Maşallah subhanallah. Allahim herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah
Çok sağol canımm, video çektik kıpır kıpır:) Amin cümlemizin çocuklarına rabbim sağlık sıhhat versin hayırla sağlıkla kucagimiza alalım insallah

Oyy Masallah tam bi cimcime yerim ben onu 🤩

X