2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kizlar sabahtan beri uzaniyorumda. Bebek hic kipirdamadi bile. Sizdede öyle oldumu hic? Saat 8 den beri uyanigim

Canim benimbiraz cok ya 6 tane 10lu hastane cikisi 15 tane 5li 10 tane zibin 10 tane yandan baglamali atlet 20 tane agiz silme mendili 1 tane biberon icerse boynuna konulacak bez 6 tane onluk 2 tane orgu battaniye 5 tane kundak 5 tane battaniye sirt ve onune koymak icin e bebekte bezler vardi 5 mi 6 mi ne ondan var bir cok corap

Arkadaşlar merhaba.Temmuz da doğum yapacak arkadaşlar hangi sitelerden neler alıyorsunuz bebeğiniz için . Neresi daha uygun paylaşabilirmisiniz.. Unutmuşum ne kadar ne almam lazım.. Oğlum olacak nasipse :))

Sende bndensin cnm herseyden cok olsun ihtyac olur kusar terler hep bi yedek olsun derken sonuc en az 8 10 ar cift almissin

8 tane tulum 5 tane de alt üst takim cok demi canim herkez cok diyor 1 ay giyemez dediler

Arkadaşlar merhaba.Temmuz da doğum yapacak arkadaşlar hangi sitelerden neler alıyorsunuz bebeğiniz için . Neresi daha uygun paylaşabilirmisiniz.. Unutmuşum ne kadar ne almam lazım.. Oğlum olacak nasipse :))
Cnm bn hiç netten birsey almadim hep sehirimdeki bebek magazalarindan aldm gozum gore gore dokuna dokuna aldim ama netten eger birsey alirsam bebecimo e bebek trendyol dan alrdim

Kaç tane hastane çıkışı almışsın canım ben üç tane almayı düşünüyordum şu an listemi tekrar gözden geçireyim en iyisi

3 6 ile degis diyorlar birazini degisecegim ne yapalim
Tabiki bn aldiklarimi cogunu buyuklu kucuklu aldim cnm hastane cikisi suan 2 tane vr birini bn birini annem aldi kayinvaliemle eltim birer tanede biz alcaz dediler onlar ilk aylar yeter die digerleri hep buyuklu küçüklü hepsini bi anda kullanamayacagmz icin

Ben de buyuklerden aldim ama kucukler cok asiri degiselim bakalim birazini hep diyorlar 5 takim yeter 20 gun anca giyecek diyorlar tecrubemiz yok o yuzden zorlaniyoruz

Ay ceker atarim bir ara uygun isigi ayarlayayip kizimin cicilerini

Cinsiyetin belli oldu mu canim
Evet geçen hafta pazartesi yazmıştım ya buraya. Bir prenses daha geliyor diye.
Ben erkek hissediyordum ilk defa ve biraz olsun hayal kırıklığına uğramıştim, çünkü hislerim hep doğru çıkardı. Yani bebisimle ilgisi yok. Kimse yanlış anlamasın. Kendimle ilgili bu hayal kırıklığı. Sokun etkisi geçti

Kizlar sabahtan beri uzaniyorumda. Bebek hic kipirdamadi bile. Sizdede öyle oldumu hic? Saat 8 den beri uyanigim
Cnm galiba 21.hafatadasin m.etme buyudukce daha cok hissedeceksin bn 21.haftamfayken bigun hissetsem bigun hssetmiyodum sonra hergun hissetmeye basladim veee yaklasik 1haftadir oglumun tekmelriyle uyaniyorum gecede bir iki kez tekmeliyo hersey yavas yavas sabret biliyorum zor ama sonra bosuna evham yapmisim diyeceksin bnm gibi

Aynen valla. Kalbimde hizli hizli carpiyoe. Güya uzaniIm biraz uyiyim dedim kalp atisim birakmadi. 21+2 deyim. 1.2 haftadir hergpn hissediyordum ne bilim oynadigini felan. Sabahlari genelde cok hissediyoedum. Ama bugün hissedemedim hic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…