Tercih sebebi tabi ki canım. Hayırlısı olsunben aldım o riski çünkü zaten hastanede kalabalık ve sürekli hastalarla temas halinde çalışıyorum. Hamilelikte covid geçirmek bana cok daha riskli geldi . Bir cok dr sordum. Hepsi ölü asi yaptırabilirsin dedi
Send bnm gibi evhamsin galiba cnm fazla olsun kusar terler yedek dursun istyrsun yok denilmesin hemen cikartalim degistrelm densin istyrsun gecen gun esim dalga geciyo bnmle eksikler listesine kuvet filesiyle sungeri yazmayi unutmusum dedim kac tane alcaz dedi 1 tane file 2 3 de sunger yeterli olur dedim aaaa cok az degilmi enaz 6 7 tane olmasi lazim dediBen de buyuklerden aldim ama kucukler cok asiri degiselim bakalim birazini hep diyorlar 5 takim yeter 20 gun anca giyecek diyorlar tecrubemiz yok o yuzden zorlaniyoruz
Anladım canım banada aç gel açlık kan şekerine bakıcaz sonrada tokluk kan şekerine bakıcaz dediler.ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiştim ordan biliyorum yükleme yapmıyolar.bunda da öyle söylediklerine göre yükleme yapmıcaklarYukleme yapip ypmicaklarini bna soylemediler sadece asistan ac gel kan alinacak dedi daha oncede dr umla telefonda konustugumda detaylidan sonra seker testimiz var ona ypcaz dedi gecen hafta cumda detaylim vardi haftaya test ypilcak ama yukleme ypilirmi bilmiyorum
Ay kiz ben calistim bu hafta hep bugun yattim hic calismadim hic okuyamadim yazilanlari dogru durustEvet geçen hafta pazartesi yazmıştım ya buraya. Bir prenses daha geliyor diye.
Ben erkek hissediyordum ilk defa ve biraz olsun hayal kırıklığına uğramıştim, çünkü hislerim hep doğru çıkardı. Yani bebisimle ilgisi yok. Kimse yanlış anlamasın. Kendimle ilgili bu hayal kırıklığı. Sokun etkisi geçti
Benim esim benden hevesli canimmagazaya gittik eline aldığını sepete atti o yuzden belki boyle cok abartili olduSend bnm gibi evhamsin galiba cnm fazla olsun kusar terler yedek dursun istyrsun yok denilmesin hemen cikartalim degistrelm densin istyrsun gecen gun esim dalga geciyo bnmle eksikler listesine kuvet filesiyle sungeri yazmayi unutmusum dedim kac tane alcaz dedi 1 tane file 2 3 de sunger yeterli olur dedim aaaa cok az degilmi enaz 6 7 tane olmasi lazim dediherseyi oyle aldik onlar 1 2 tane olursa eksik olur dedi
Hay maşallahCanim benimbiraz cok ya 6 tane 10lu hastane cikisi 15 tane 5li 10 tane zibin 10 tane yandan baglamali atlet 20 tane agiz silme mendili 1 tane biberon icerse boynuna konulacak bez 6 tane onluk 2 tane orgu battaniye 5 tane kundak 5 tane battaniye sirt ve onune koymak icin e bebekte bezler vardi 5 mi 6 mi ne ondan var bir cok corap
Bnde oyleydim cnm ama biraz daha buyusun daha cok hssedeceksin artik bn diyorum ki bnm oglan bana cekmis anasi gibi durdugu yerde duramiyo illa bi kiprdancak bi gezicek die yurume kapasiteni bilemem herkes ayni olmaz ama yurumeye calis cnm bak bn haftada 3 gun 45 dk rahat yuruyorumAynen valla. Kalbimde hizli hizli carpiyoe. Güya uzaniIm biraz uyiyim dedim kalp atisim birakmadi. 21+2 deyim. 1.2 haftadir hergpn hissediyordum ne bilimoynadigini felan. Sabahlari genelde cok hissediyoedum. Ama bugün hissedemedim hic..
Ola bilir cnm bende bazen herseyi okuyamıyorum. Kaçırdıkları oluyor. Maşallah sen çok almışın bebise. Bence hepsini giyindiremesin, çok çabuk büyüyorlar. Anca 4 hafta hastane takımını giyindirirsin.Ay kiz ben calistim bu hafta hep bugun yattim hic calismadim hic okuyamadim yazilanlari dogru durust
Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah ama bana da çok geldiCanim benimbiraz cok ya 6 tane 10lu hastane cikisi 15 tane 5li 10 tane zibin 10 tane yandan baglamali atlet 20 tane agiz silme mendili 1 tane biberon icerse boynuna konulacak bez 6 tane onluk 2 tane orgu battaniye 5 tane kundak 5 tane battaniye sirt ve onune koymak icin e bebekte bezler vardi 5 mi 6 mi ne ondan var bir cok corap
Ben bugün gittim doktora canım korktum biraz randevumu öne aldım sordum bası asagıdaymıs ondan oluyordur dediGeçenlerde banada oldu gecti sonra canım iki kere oldu 22 sinde gidicem o zaman sorcam
Kötü değilmiş canım bebeğin bası asagıda olunca olurmus benimkide asagıdaymıs ama doktor sıkıntı olmaz dediO bnde hep oluyo..hic kotu dusnmemstm. Ben bu hamilelik olayndan her seyi beklyorm artik sasrmyorm ..insallah kotu bsy degldr
Bende olmuyodu dün olunca korktum hemen bugünde doktora gittimde bası asagıda diye öyleymiş sıkıntı olmaz dedi doktor içim rahatladıBende de var canim o bebek hareketini orada hissediyorum biraz oturunca yukari dogru cikiyor
Allah seni napmasın kız güldürdünBoynu cok zarif kiz olma olasiligi yuksek
Öyle ama incecik guzel boynu varAllah seni napmasın kız güldürdün
Amin cumlemize degiscez bizdeRabbim kullanmayı nasip etsin inşallah ama bana da çok geldi
Ikizlere bu kadar almayı düşünmüyorum valla birer tane 10lu 2şer tane 5li 3er tane de alt üst takım yeter diyorum şimdilik. Ihtiyaç olursa internetten söylerim yine.
Degiscez canim nasipseOla bilir cnm bende bazen herseyi okuyamıyorum. Kaçırdıkları oluyor. Maşallah sen çok almışın bebise. Bence hepsini giyindiremesin, çok çabuk büyüyorlar. Anca 4 hafta hastane takımını giyindirirsin.
Valla canim hic hediye edemem bunlari degisirim kendi kuzum giyer e bebekten hepsi 1 ay degisim suresi varHay maşallahcanım bunları açmadıysan bi kısmını hediyelik sakla bence hepsini deneyemeden büyür bebiş 1 aya kalmadan bir beden büyüyorlar
O aklıma gelmediValla canim hic hediye edemem bunlari degisirim kendi kuzum giyer e bebekten hepsi 1 ay degisim suresi var
Ooo masallah.. ya canim su an karantinadayiz su zikkim bi bitmediBnde oyleydim cnm ama biraz daha buyusun daha cok hssedeceksin artik bn diyorum ki bnm oglan bana cekmis anasi gibi durdugu yerde duramiyo illa bi kiprdancak bi gezicek die yurume kapasiteni bilemem herkes ayni olmaz ama yurumeye calis cnm bak bn haftada 3 gun 45 dk rahat yuruyorum
Ay harika yaBn kiyafet isini bitrdim cnm tulum takim sapka eldiven onluk besik battaniye kuvet emzik biberon bebek arabasinida alt acmasi bnm pijamalarim aldim yurutecinide halasi almis suan tirnak makasi tarak ates olcer burun aspiratoru gogus pedi depend islak mendil bebek bezi kuvet filesi sampuan deterjan eksii sadece