2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Tercih sebebi tabi ki canım. Hayırlısı olsun

Ben de buyuklerden aldim ama kucukler cok asiri degiselim bakalim birazini hep diyorlar 5 takim yeter 20 gun anca giyecek diyorlar tecrubemiz yok o yuzden zorlaniyoruz
Send bnm gibi evhamsin galiba cnm fazla olsun kusar terler yedek dursun istyrsun yok denilmesin hemen cikartalim degistrelm densin istyrsun gecen gun esim dalga geciyo bnmle eksikler listesine kuvet filesiyle sungeri yazmayi unutmusum dedim kac tane alcaz dedi 1 tane file 2 3 de sunger yeterli olur dedim aaaa cok az degilmi enaz 6 7 tane olmasi lazim dedi herseyi oyle aldik onlar 1 2 tane olursa eksik olur dedi

Anladım canım banada aç gel açlık kan şekerine bakıcaz sonrada tokluk kan şekerine bakıcaz dediler.ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiştim ordan biliyorum yükleme yapmıyolar.bunda da öyle söylediklerine göre yükleme yapmıcaklar

Ay kiz ben calistim bu hafta hep bugun yattim hic calismadim hic okuyamadim yazilanlari dogru durust

Benim esim benden hevesli canimmagazaya gittik eline aldığını sepete atti o yuzden belki boyle cok abartili oldu

Hay maşallah canım bunları açmadıysan bi kısmını hediyelik sakla bence hepsini deneyemeden büyür bebiş 1 aya kalmadan bir beden büyüyorlar

Aynen valla. Kalbimde hizli hizli carpiyoe. Güya uzaniIm biraz uyiyim dedim kalp atisim birakmadi. 21+2 deyim. 1.2 haftadir hergpn hissediyordum ne bilim oynadigini felan. Sabahlari genelde cok hissediyoedum. Ama bugün hissedemedim hic..
Bnde oyleydim cnm ama biraz daha buyusun daha cok hssedeceksin artik bn diyorum ki bnm oglan bana cekmis anasi gibi durdugu yerde duramiyo illa bi kiprdancak bi gezicek die yurume kapasiteni bilemem herkes ayni olmaz ama yurumeye calis cnm bak bn haftada 3 gun 45 dk rahat yuruyorum

Ay kiz ben calistim bu hafta hep bugun yattim hic calismadim hic okuyamadim yazilanlari dogru durust
Ola bilir cnm bende bazen herseyi okuyamıyorum. Kaçırdıkları oluyor. Maşallah sen çok almışın bebise. Bence hepsini giyindiremesin, çok çabuk büyüyorlar. Anca 4 hafta hastane takımını giyindirirsin.

Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah ama bana da çok geldi
Ikizlere bu kadar almayı düşünmüyorum valla birer tane 10lu 2şer tane 5li 3er tane de alt üst takım yeter diyorum şimdilik. Ihtiyaç olursa internetten söylerim yine.

Ooo masallah.. ya canim su an karantinadayiz su zikkim bi bitmedi ciksak yürüyüs yapacaz bende cok seviyorum.yürüyüs yapmayi. Bide hergün calisiyorum eczanedeyim ve cok ayakta oluyorum 8 9 saat boyunca. Simdi 17 gündür sirf evdeyim bunaldim

Ay harika ya bide bana diyorlar erken aldın diye. Agirlasmadan alayım dedim diyorum birde yasaklar geri gelmeden cumartesi gittim Eminönünde havuzlu han çarşısına herşeyi aldım kendi pijamalrimda dahil.yurutec falan sen bir tık ondesin yine bende, maşallah rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebisine. Bebek bezi çok stok yapma kilosuna göre küçük gelir yeni doğan çok kullanilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…