2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Puset takılan baston arabalarda var. Onlara bakabilirsiniz
Çok teşekkürler bakayım onlara da
Yaa aslında çok mantıklı Sling almayı kesin düşünüyordum zaten, hem anne, baba kucağında daha rahat edebilir bebek

Yavaş yavaş başlayabilirsiniz bence, dün konuşmuştuk ağırlaşınca zorlaşmaya başlayacak alışverişe gitmek indirime giren beğendiğiniz parçaları almak mantıklı

Reactions: mnt
Yaa gözün aydın canım, eşim de ilk hissettiğinde inanamamıştı dün akşam bizimki çok hareketliydi baya izledik dışardan gezindi vurdu sürekli
Evet yaa dışarıdan da belli oluyor bakınca daha ileriki zamanları düşünemiyorum

Annem sadece hastahane için almaya baslıcak bu ay biz yasak koyduk annelere almak yok onlar alıyordur kesin ama doğumdan sonra gorcez Mayıs gibi puset kapı susu falan alcam sadece beğendiğim çok şey var sitelerde yattığım için anca nete bakabiliyorum hepsi favorilerde doğumdan sonra kargo bize çalışacak

Günaydın kızlar bayadır giremedim herkes iyidir umarım :) Taşındık da biz onunla uğraştık hep ama ağırlaşmadan taşınmam çok iyi oldu bu halde bile çok yoruldum Her şey yerleşti bir tek oğlumun odası kaldı onu daha almadık zaten ama bu hafta bakıcaz artık çünkü hamileliğimin başlarında bir iki yerden bakmıştım teslimat süremiz 2 ay demişlerdi onu da hesaba katıyorum. Benim gibi oda almayı düşünen var mı ? Montessori alıcam 1.5 -2 yaşından itibaren yatabilir diye düşünüyorum. Dolap ve komidin mecbur alıcaz bari yatağıyla takım olsun oda olarak alayım diyorum. Bir de park yatak alıcam odasına geçene kadar kullanması için. Park yatakların de bir sürü çeşidi var önerisi olan var mı o konuda ? :)

Ben de rüya görüyorum ama hep bi kavga hep bi mücadele hır gür. Bebek konulu değil rüyalarım
Benim rüyalar hep bebekle ilgili. Bir haftada neler neler gördüm

Ben kızlarının kıyafetlerini dün çıkarttım, bugün syiracagim inşallah. Agirlasinca yapamam diye düşünüyorum. Hiç almama gerek yok gibi, çok fazla kıyafetini var. İleri zamanlarda arabamızı Puset alırım. Bizim alışveriş bitti

Cok şükür taşınmayı bitirmişim. En zorunu halletmisin.
Bencede almışken kombin olarak al. Sonradan bulamasın ona uygun yatak.
Resim var mı?

bende çok abartıyorum bu kez tuttum kendimi bir kaybım var erken davranmakta istemedim açıkcası birde kızımın cuvalla kıyafeti var yazık oldu hepsine diyorum bu kez abartmamaya karalıyım hemen küçülüyorlar.

bizde de hastane çıkışı araba puseti nevresim takımı lazım şuan için birde son ayda hastane çantasına ıvır zıvır.ben annemlere aldıracam sevdiğim diğer şeyleri D ve tabi kızımda kıskançlık olmaması için onada alışveriş gerekli :)

Canım hayırlı olsun yeni evin Bende montessori alacağım ama 1 sene sonra oda yapacağım o yüzden seneye inşallah anne yanı şeklinde olan park yataklar var elle markasına bakabilirsin canım benim hoşuma gitmişti eğer park yatak alırsam ondan alacağım

Ben de ilk bebeğini kaybettim o yüzden istemiyorum ama insan heves ediyor büyüdükçe ☺ eşim doğsun birkaç saatte her şeyi alır gelirim diyor zaten ailemiz genis herkes dort gozle bekliyor ☺oda falanda 1 yaşında yapcaz nasipse Sağlıkla kucagimiza alalimda kolay işler onlar Allah ım herkese nasip etsin

Ben bitirdim canim alisverisi agirlasinca yapamam diye banyo takimlari ve yatagi kaldi tek

Kizlar birsey diyecegim moralim bozuldu bu duruma anca musait oldum yazabiliyorum cumartesi kontrole gittigimdr karnimi actim bakilacak diye ebeyle doktor birbirine donup ilk defa bu haftada bu kadar minik gobek goruyorum dedile cok uzuldum agliyacaktim nerdeyse toplamda yarim kilo almisim bebegime yetemiyorum sanmistim ama kilosu iyi boyu haftasina gore uzun bile dedi basina gelen var mi bu tarz birsey

Herkeste göbek çıkmayabilir için geniştir ben ful yattığım halde 10 kg aldım daha fazla bekliyorduk sen bunları takma bebiş iyiymiş bak demekki iyi besleniyorsun ☺

Canım sakın böyle düşünme herkesin hemen karnı çıkacak diye bir şey yok hem ilk hamileliğin hemde büyük ihtimalle iç karnın geniştir bebeğinin kilosu normal olduğu sürece kafana takıp üzme kendini benim annemin karnı 7. Aydan sonra çıkmış ve ben 4 kilo doğmuşum

Cok şükür taşınmayı bitirmişim. En zorunu halletmisin.
Bencede almışken kombin olarak al. Sonradan bulamasın ona uygun yatak.
Resim var mı?
Daha karar vermedik odaya canım öylesine bakmıştık daha önce bir iki mağazayı beğenmiştik teslimat süremiz 2 ay demişlerdi, bu hafta gidip gezersem fotoğraf atarım buraya da :)

Elle markasına bir bakayım o zaman teşekkürler canım :)

Benim de öyle canım hiç sorun yapma bunu iç karnın geniştir. Benim normalde de göbeğim vardı yakın zamana kadar hiç değişmedi son bir kaç haftadır çok hafif büyüdü sadece kilo olarak da 1 kilo aldım ben de o da daha bu hafta. Hafif bol bir şey giymişsem asla belli olmuyor hamile olduğum. Geçen hafta okulda bebekten falan konuşuyorduk bir öğretmen aa hamile misin hiç belli olmuyor 2-3 aylık falan mı dedi hayır 5 bitti 6ya giricem diyince şok oldu hatta benim annem de böyleymiş geç çıkarmış karnı hep. Ama bebişin boyu gramı haftasıyla orantılıysa gerisi hiç önemli değil zaten bir sorun olsa doktorlar söylerdi değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…