2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kizlar birsey diyecegim moralim bozuldu bu duruma anca musait oldum yazabiliyorum cumartesi kontrole gittigimdr karnimi actim bakilacak diye ebeyle doktor birbirine donup ilk defa bu haftada bu kadar minik gobek goruyorum dedile cok uzuldum agliyacaktim nerdeyse toplamda yarim kilo almisim bebegime yetemiyorum sanmistim ama kilosu iyi boyu haftasina gore uzun bile dedi basina gelen var mi bu tarz birsey🙁
Ne guzel ya :) bebegn gelisimi normlse ne guzel iste göbeğin,kilonun az olmasi..bnce super sevinin buna..bi de o kilolarn verilmesi var sz zorluk cekmycksnz.keske bnm de oyle olsaydi..uzulmeyin sevinin bnce

bizde de hastane çıkışı araba puseti nevresim takımı lazım şuan için birde son ayda hastane çantasına ıvır zıvır.ben annemlere aldıracam sevdiğim diğer şeyleri :KK70:D ve tabi kızımda kıskançlık olmaması için onada alışveriş gerekli :)
Bende ikinci kızım doğduğunda birinci kizima oyuncak almıştım baya. Hastaneye götürmüştüm. Sonra kizima dedimki kardeşin sana neler neler Almus. Oda bana küsmüstü. Çünkü ilk defa 3 gün ayrı kalmıştık (iki gün dogumum sürmüştü).
Son şeyleri gördükçe e alırsın daha zamanımız var. Çoğu var zaten. Stres yapmaya hiç değmez.

Daha karar vermedik odaya canım öylesine bakmıştık daha önce bir iki mağazayı beğenmiştik teslimat süremiz 2 ay demişlerdi, bu hafta gidip gezersem fotoğraf atarım buraya da :)
Ayy bende gittim odalara bakmaya. İkinci kızım daha beşikte yatıyor ona çocuk odası almaya. Hiç beğenmedim ve fiyatlar el yakıyor. Sanırım tr den alacağım ve tir ile getitirecegim. Ankarada çok güzel mobilyalar var. Buradakiler hiç bir modeli, sirinligi yok

• Beğen
Reactions: mnt
Kizlar birsey diyecegim moralim bozuldu bu duruma anca musait oldum yazabiliyorum cumartesi kontrole gittigimdr karnimi actim bakilacak diye ebeyle doktor birbirine donup ilk defa bu haftada bu kadar minik gobek goruyorum dedile cok uzuldum agliyacaktim nerdeyse toplamda yarim kilo almisim bebegime yetemiyorum sanmistim ama kilosu iyi boyu haftasina gore uzun bile dedi basina gelen var mi bu tarz birsey🙁
Sevda kız ben seni döverim bak 😂😂😂ne güzel işte ince güzel annesin. Bebeğin kilosu bogu yerindeyse ne sorun ediyorsun sen. Şimdi kilolu anneler alınacaklar ama.

Canım sakın böyle düşünme herkesin hemen karnı çıkacak diye bir şey yok hem ilk hamileliğin hemde büyük ihtimalle iç karnın geniştir bebeğinin kilosu normal olduğu sürece kafana takıp üzme kendini benim annemin karnı 7. Aydan sonra çıkmış ve ben 4 kilo doğmuşum 🙈
Benimannemin de kardesimin de oyle ama oyle demeleri degisik geldi

Benim de öyle canım hiç sorun yapma bunu iç karnın geniştir. Benim normalde de göbeğim vardı yakın zamana kadar hiç değişmedi son bir kaç haftadır çok hafif büyüdü sadece kilo olarak da 1 kilo aldım ben de o da daha bu hafta. Hafif bol bir şey giymişsem asla belli olmuyor hamile olduğum. Geçen hafta okulda bebekten falan konuşuyorduk bir öğretmen aa hamile misin hiç belli olmuyor 2-3 aylık falan mı dedi hayır 5 bitti 6ya giricem diyince şok oldu hatta benim annem de böyleymiş geç çıkarmış karnı hep. Ama bebişin boyu gramı haftasıyla orantılıysa gerisi hiç önemli değil zaten bir sorun olsa doktorlar söylerdi değil mi :)
Muhakkak ama oyle demeleri uzdu beni eksik gibi hissettim biran kendimi

Ne guzel ya :) bebegn gelisimi normlse ne guzel iste göbeğin,kilonun az olmasi..bnce super sevinin buna..bi de o kilolarn verilmesi var sz zorluk cekmycksnz.keske bnm de oyle olsaydi..uzulmeyin sevinin bnce
Kilo almadigima seviniyorum tabi dogumdan sonra kilomun altinda olmakti zaten hedefimiz doktorumla birlikte olacak gibi bu gidislede

günaydın güzel anneler. biz 23.haftaya merhaba dedik içimde acayip bir alışveriş isteği var ama çok erken mi diye düşünüyorum bir şeyler almıyorum bir kızım var onun eski kıyafetlerinden erkeğe uyabilecekleri ayırdım o kadar.sizler ne zaman başladınız ya da başlamayı düşünüyorsunuz.
Bende 24 e girdim almak cok istiyorum esimi bekliyorum canım yoksa simdi bana kalsa bitirmistim bile bu heycanla bide benim ilk bebek ya herseyden alasım var bos bos internet sayfalarına bakiyorum 😂 ama alamıyorum 😂😂

• Beğen
Reactions: mnt
Insallah canım şimdiden sana da geçmiş olsun
Saol canım 😍
canım bebek almışsa bir sıkıntı yok bence sağlığı suyu filan yerindeyse kimisinin iç karnı geniş oluyor dıştan 7. Ayına kadar çok belli olmayanlar var sen alma beebis alsın

Kiyamamm ya niye canini skiyorsun 🙈🙈
Gecen bi yerde okudum biri 9 ay boyunca sadece 6 7 kilo almis sok olmustum. Yani önemli olan gercekten bebisin iyi olmasi saglikli olmasi valla. Doguma zaten 1.5 ay kala baya kilo alirsin

Kızlar hamilelikte göz ağrısı olan varmı benim göz cukurlarim 1 haftadır ağrıyor yogun ve alnim hafiften. Hormonlar falan etkili olabilir mi acaba bunda da
Topikte aratirken mesajınızi gördüm. Ben de inşallah eylül annesi olacağım. Siz de saglicakla kucaginiza alin bebişinizi 🤗
Benim de yaklaşık 3 haftadır gözlerim ağrıyor. Son 2 3 gündür daha çok arttı. Sizin nasıl oldu göz çukurlarınız. Dr a gittiniz mi? Gebelikle ilgisi var mıymış?

Yok kiz alinmayin ben burda cogu anneden kiloluyumdur yine de 68.5 kiloyum zaten tombis gebe kaldim
Bende almadım kilo cnm daha ona bakarsan ilk başta vedigim kilolar şuan yavaş yavas alıyorum zaten son haftalarda bende kilo alıyorum. Bebisde aynı. Yani sorun etme hiç.
Sağlıklı siniz çok şükür.
Boyun kaç?

Kiyamamm ya niye canini skiyorsun 🙈🙈
Gecen bi yerde okudum biri 9 ay boyunca sadece 6 7 kilo almis sok olmustum. Yani önemli olan gercekten bebisin iyi olmasi saglikli olmasi valla. Doguma zaten 1.5 ay kala baya kilo alirsin
Beeeenn 7-8 kilo alıyorum. Yani fazla almadım dimdiye kadar her hamileligimde. Onun yerine emzirirkene kilo alanlardanim.

Bende 24 e girdim almak cok istiyorum esimi bekliyorum canım yoksa simdi bana kalsa bitirmistim bile bu heycanla bide benim ilk bebek ya herseyden alasım var bos bos internet sayfalarına bakiyorum 😂 ama alamıyorum 😂😂
ilk heyecan bir başka oluyor ilk çocuğumun tonla kıyafeti var ama şimdi diyorum neden bu kadar almışız eskiyecek kadar bile giyememiş yavrum .

Bende ikinci kızım doğduğunda birinci kizima oyuncak almıştım baya. Hastaneye götürmüştüm. Sonra kizima dedimki kardeşin sana neler neler Almus. Oda bana küsmüstü. Çünkü ilk defa 3 gün ayrı kalmıştık (iki gün dogumum sürmüştü).
Son şeyleri gördükçe e alırsın daha zamanımız var. Çoğu var zaten. Stres yapmaya hiç değmez.

Ayy bende gittim odalara bakmaya. İkinci kızım daha beşikte yatıyor ona çocuk odası almaya. Hiç beğenmedim ve fiyatlar el yakıyor. Sanırım tr den alacağım ve tir ile getitirecegim. Ankarada çok güzel mobilyalar var. Buradakiler hiç bir modeli, sirinligi yok
bende ondan hiç ayrılmadım bakalım nasıl olacak doğum süreci kardeş kıskançlığı çok fazla :KK43:

X