- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Bncede bkleme gzum tekrar git bn kanamam olunca oncekinde acile gittigmde hamileyim kanamam var dedim hmn dogumhaneye ciktilar baktilar düşük yptgimi ztn biliyordum dogumhaneye cikartip bakalarCnm iyi dedi betaya yükselmiş dedi haftaya gel bidaha bakicagiz kanama için birşey demedi .bakalim cnm inşallah birşey olmaz ama ağrı da var benim
Allahtan umit kesilmez yitirme umudunuAmin inşallah ama kanama gördükçe umudumu yitirdim
Bakıcam cnm agrım çok olursa gidicemBncede bkleme gzum tekrar git bn kanamam olunca oncekinde acile gittigmde hamileyim kanamam var dedim hmn dogumhaneye ciktilar baktilar düşük yptgimi ztn biliyordum dogumhaneye cikartip bakalar
Allah yardimcin olsun kardesim dualarimiz seninleBakıcam cnm agrım çok olursa gidicem
Ne bileyim cnm sanki bir boslukda gibi hissediyorumAllahtan umit kesilmez yitirme umudunu
Cok iii anliyorum seni guzum ama dua et hakkinda hayirlisi neyse o olsun gzumNe bileyim cnm sanki bir boslukda gibi hissediyorum
Insallah canımİnşallah
İnşallah canım sikinti değil ben ağrısını çekerim razıyım bebisine bir şey olmasın yeter ki
Ambulansı ara yada taksi cagır yada bi tanıdığın yok muŞuan gidememki eşime ulaşamıyorum telefonu cekmiyo ki zaten mesafe 1 saat napicam bilmiyorum ağrım o kadar çok ki nefes bile alamıyorum resmen
Bekliyoru canım bende yarın gidicem insallah iyidir durumu kalp atışını duyarın ❤Çok saol tatlım inş güzel haberler alırım buradanda yazarım
Cnn nptin nasil oldunEşim gelmek üzere zaten bı gelsinde gideriz büyük ihtimal çünkü hala durmadı adet oluyorum gibii kanamam var
Ins duyarsin cnmBekliyoru canım bende yarın gidicem insallah iyidir durumu kalp atışını duyarın ❤
Allah allahhh ben de hiç ağrı yok şükğrİnsallah temizlenir canım benim çok ağrı yapıyor uykumdan uyandım bu gece
Ben de 63 64 ile hamile kaldımBen 63 le hamile kaldım kilo takıntım var max 8 10 kilo işe doğuma gitmek istiyorum ama imkansız gibi bidaha kiloma bakmadım ama sanırım şimdiden 3 kilo şişlik oturdu üzerime ve cidden ben yemeyen insan maşallahım var ne yapıcaz bilmiyorum millet ilk aylarda kilo verir biz alıyoruz
Amin teşekkür ederim canımIns duyarsin cnm
Erken gittiğiniz için gmrünmemiştir. Ben oğlumda 5+2 de öğrendim hamile olduğumu o gün gittiğinizde kese göründü. Bunda 3+5 de öğrendim. 4+2 de dr a gittim kese mese yoktu ortada beta 1429 çıktı. Bakaljm yarın tekrar gideceğim. Erken öğrenmek hiç iyi birşey değilmiş.Merhaba kizlar tup bebekle gebe kaldım. Bu gün hesabıma göre 5+2 yım. Salı günü 4+5 de doktora gittim ama kese net göremedi belli belirsiz var gıbı dedi. Kandq betam 3048 cikti. Yarın tekrar gideceğim insallah bu sefer gorurum. Sizce cok mu erken gittim ondan mi göremeda
HaydaaaaaBenim oğlum olduŞimdi de ortada gibi bakalım cinsiyeti ne olacak