- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
Yok canım iki doktorda birsey demedi biraz buradakiler ilgisizler ya ben dikkat ediyorum edebildiğim kadarİyiymiş doktor sınır koydumu sana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım iki doktorda birsey demedi biraz buradakiler ilgisizler ya ben dikkat ediyorum edebildiğim kadarİyiymiş doktor sınır koydumu sana da
içinizi ferah tutun inşallah her şey çok güzel olacak :) kötüyü çağırmamak lazım. hakkaten sakınan göze çöp batıyor, kim daha rahatsa onun gebeliği de hayatı da daha rahat geçiyor valla ya :))Teşekkür ederim video gerçekten pek çok soruya cevap veriyor nefsimi köteltecek kadar yiyebiliyorum pizza da yiyorum mesela karışık sandviç falan da ama korkuyorum yine de çünkü bebeğimin ikizini kaybettim buna da bişey olacak diye aklım gidiyor
Allah korusun inşallah korkutacak şekilde olmaz bir dahaTeşekkür ederim video gerçekten pek çok soruya cevap veriyor nefsimi köteltecek kadar yiyebiliyorum pizza da yiyorum mesela karışık sandviç falan da ama korkuyorum yine de çünkü bebeğimin ikizini kaybettim buna da bişey olacak diye aklım gidiyor geçen gün kasılmalardan dolayı doktorum erken doğum şüphesiyle acil çağırdı internette pek çok yerde kasılmaların normal olduğunu bu dönemde rahim kaslarının doğuma hazırlık yapmaya başladığını falan yazıyodu maalesef öyle değilmiş Allah'ım korudu erken doğum riski olsaydı bu bebeğimi de kaybedebilirdim
Bendede oluyorGaz problemi olan var mı ben patlayacagim artık insan içine çıkamıyorum gaz çıkartmaktan kızlar afedersiniz bir de öyle kötü kokuyor ki mahvoldum ben Doktoruma söylesem mi yoksa o usgde görür mü zaten utanıyorum da açıkçası
doktora söyleyin belki ilacın dozunu arttırır. Ama ilacı kesinlikle c vitaminiyle birlikte almak lazım. çayı kahveyi de abartmamak lazım.Benim ferritin 5.9 hgb 10. ilaç kullandığım halde 6 dan düşmüş yine ne yapsam şaşırdım gece uyumakta çok zorlanıyorum kansizlktan olabiliyormuş demekki ondan benimkide
Eyvah eyvah olsun yavrum için hepsine katlanırim
:))) baya şok olmuşsunuzdur ya. Hadi gözünüz aydın maşallah, şakacı bir oğlan olacak desene :))Günaydınlar kızlar detaylıda çıktım dr erkek dedi ben şok kiz biliyorduk hep cok sasirdim şu an kendimde değilim akşam eşime şakasını yapmıştım gerçek oldu
Canım baktırdık dün. 75 gram yaptılar, kutu gazoz verdiler elma aromalı, normal gazozdan bir tık fazla şekerli ama bir 10-15 dakika beni rahatsız etti.
Olsun bebişler iyi olsun daYok canım iki doktorda birsey demedi biraz buradakiler ilgisizler ya ben dikkat ediyorum edebildiğim kadar
Canım sana özellikle yazıcam demiştim.Tmm canım mutlaka yaz buradan bakalım ne çıkacak.benim doktorum ilk gebeliğimde de açlık tokluk baktı canım şeker yüklemesi yapmıyor.kaldıki bu zamana kadar her hangi bir kan testi falanda yapmadı en son kanı 2li test için verdim yani
AYnen öyle çünkü biz az alırsa bebişlerimiz kilo almış olucak ama biz kilo alırsak bebişkerimiz az alır O yüzden bende almamak için çabalıyorum hava soğuk yürüyüş yapamıyorum daİnşallah 70 olmam ne kadar az alırsam o kadar iyi ya
AYYY ben yüzünü net görsem heyecandan doğururdum valla çok güzel bir bebişÇok çok heyecanlı bişeymiş yüzünü gördüğün an duygu yüklemesi Yaşıyosun valla
Aynen sonrasında vermek istesek veriririz her türlüOlsun bebişler iyi olsun da
Aynısı bende var üşüttüm zannediyordum demek normalGaz problemi olan var mı ben patlayacagim artık insan içine çıkamıyorum gaz çıkartmaktan kızlar afedersiniz bir de öyle kötü kokuyor ki mahvoldum ben Doktoruma söylesem mi yoksa o usgde görür mü zaten utanıyorum da açıkçası
Amiiinnnnn Rabbim hepimize vaktinde hayırlı doğumlar nasip etsin yolu yarıladık çok şükürÇok şükür ben de aynı hareketlerini sürekli takip ediyorum hareket ettikçe şükür bugün de sıkıntı yok diye mutlu oluyorum hayırlısı ile 9 ayımızı dolduralım inşallah
Simdi soyle diyimm gaz problemi tuvalete cikamadiginn icinmi kabizlik sorunundan dolayimi yoksa surekli olan birseymi birde cook fazla sut filan iciyoruzya oda feci gaz yapiyorrGaz problemi olan var mı ben patlayacagim artık insan içine çıkamıyorum gaz çıkartmaktan kızlar afedersiniz bir de öyle kötü kokuyor ki mahvoldum ben Doktoruma söylesem mi yoksa o usgde görür mü zaten utanıyorum da açıkçası
Sağol canım yazdığın için şükür sonuçların iyi çıkmış sevindim ben gittiğimde bi sorucam bakalım şeker yüklemesi değilde sadece açlık tokluk yapmasının sebebi neymişCanım sana özellikle yazıcam demiştim.
Dünkü şeker yüklemesine göre şekerim çıkmadı.
Sonuçlar Glukoz 0. saat 67 mg/dl Glukoz 1. saat 96 mg/dl Glukoz 2. saat 123 mg/dl diye çıktı 75 gr şeker yüklemesinin.
Demek ki açlık şekerimin düşüklüğü, 3 aylık şekerimin düşüklüğü o kadar da mantıksız değilmiş diye düşündüm hani gebelik şekeri farklı bir şey diyorlardı ya :)
Eminim öyledir karnındayken bile böyleyseAynen cnm. Dünyaya gelince bütün fedakarlığı yapıyorsun. Yatinca özlüyorsun. Ayyy anne olmak çok güzel bir duygu. Onlardan hiç bir şekilde vazgecmiyorsun
Yok ya havlu çoraplar falan giyiyorum o kadar dikkat ediyorum artık bebek bagirsaklara mi bası yapıyor anlamadımAynısı bende var üşüttüm zannediyordum demek normal
Yok canım kabizlik yok bende çok şükür hep lifli yemeye çalışıyorum. Sütü de laktozsuz içiyorum yarın cesaret edersem doktoruma soracağım nedenini ya da çözümünüSimdi soyle diyimm gaz problemi tuvalete cikamadiginn icinmi kabizlik sorunundan dolayimi yoksa surekli olan birseymi birde cook fazla sut filan iciyoruzya oda feci gaz yapiyorr