Aynn canim iki kardese gebeyken bile degisiyorNe güzel Allah sana bağışlasın ins kusmamakcok güzel a işte her gebelik cinsiyette aynı değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn canim iki kardese gebeyken bile degisiyorNe güzel Allah sana bağışlasın ins kusmamakcok güzel a işte her gebelik cinsiyette aynı değil
Bence gayet güzel doğuma kadar 70 olursan süper yaniCanım ben 55 ile hamile kaldım bugün 22+0 60 kg
Sindirim sorununu hep cekmisimdir ama bu gebelkte 5 kati olduAyy bende çok severim ama uzun süredir ekmekten ve makarnadan uzağım malum kabızlık çekiyorum ne zmn yesem hep bi sindirim sorunu
Ben yaptım canım alışveriş değil hastane çantası listesjAlışveriş listesi yapan oldu mu acaba? Varsa paylaşabilir misiniz? İlk bebek malum ne gerekli ne değildir tecrübeli annelerimizde var burda. Biraz listelenelim
Evet canım çok.. hele mide bulantısı hapını bırakalı daha çoğaldı. Rennie süspansiyon içiyorum bir tatlı kaşığı. Yanınca acı su geri gelince içiyorumKizlar mide yanmasi yasayan var mj
Ayy hadi ya bende o durum çok nadir görülürdü ama hamileliğimden beri çok sık yaşıyorum o duruma düşmemek içinde ekmek makarna yemiyorum arada bi kaçamak yapsamda çok sık tükettiğim şeyler değilSindirim sorununu hep cekmisimdir ama bu gebelkte 5 kati oldu
Ben uzun zamandır çekiyorum bazen cok siddetleniyo geceleri uyutmuyo. Elma soğuk süt maden suyuyla filan idare ediyorumKizlar mide yanmasi yasayan var mj
Ben öteki ay başlayacağım almaya liste olsa çok iyi olacak hiç birşey almadım henüz. Hala bakınıyorum. Ama tecrübelerden yararlanmak isterim gerçekten burda bekliyorum ben deAlışveriş listesi yapan oldu mu acaba? Varsa paylaşabilir misiniz? İlk bebek malum ne gerekli ne değildir tecrübeli annelerimizde var burda. Biraz listelenelim
Bende öyleyim. Çok sancilaniyorum. Birden giriyor ağrı karnıma. Çok üşüyor ayaklarım. Evimiz çok sıcak. Hata şu lastiği bile yapıyorum ayaklarıma.Gaz problemi olan var mı ben patlayacagim artık insan içine çıkamıyorum gaz çıkartmaktan kızlar afedersiniz bir de öyle kötü kokuyor ki mahvoldum ben Doktoruma söylesem mi yoksa o usgde görür mü zaten utanıyorum da açıkçası
Oyle mi demek ki yalnız değilim canım ya bu çok fena birşey hani normal bir gaz değil sanki karnım çok gergin birden ağrı giriyor dediğin gibi ayaklarım da çok üşüyor sıcak su torbası koyuyorum o sıra işte pat pat gidiyor. Eşim de şaşkın normalde ben hiç gaz cikarmam Cook nadirdir. Hatta biraz yap rahatla der ama çıkmaz yani öyle bir problemim yoktur. Yediklerim de gaz yapacak cinsten değil laktozsuz içiyorum sütümü bile acaba bebek bağırsaklara baskı mi yapıyor..Bende öyleyim. Çok sancilaniyorum. Birden giriyor ağrı karnıma. Çok üşüyor ayaklarım. Evimiz çok sıcak. Hata şu lastiği bile yapıyorum ayaklarıma.
Doktor cnm ne utanmıyorsun. Tabiki de söylemen gerek. Utanma.
Hamilelikte cok normal cnm. Yani daha agirlastimi ağrılar sızilar başlıcak. Yani şuan en iyi günlerimiz diye bilirimOyle mi demek ki yalnız değilim canım ya bu çok fena birşey hani normal bir gaz değil sanki karnım çok gergin birden ağrı giriyor dediğin gibi ayaklarım da çok üşüyor sıcak su torbası koyuyorum o sıra işte pat pat gidiyor. Eşim de şaşkın normalde ben hiç gaz cikarmam Cook nadirdir. Hatta biraz yap rahatla der ama çıkmaz yani öyle bir problemim yoktur. Yediklerim de gaz yapacak cinsten değil laktozsuz içiyorum sütümü bile acaba bebek bağırsaklara baskı mi yapıyor..
Eyvah eyvah olsun yavrum için hepsine katlanırimHamilelikte cok normal cnm. Yani daha agirlastimi ağrılar sızilar başlıcak. Yani şuan en iyi günlerimiz diye bilirim
Çok çok heyecanlı bişeymiş yüzünü gördüğün an duygu yüklemesi Yaşıyosun vallaKız maşallah ne tatlı yaa şimdiden küçücük burnu yanakları ayyy bende 3 nisanda giricem heyecanla bekliyorumm
İnşallah 70 olmam ne kadar az alırsam o kadar iyi yaBence gayet güzel doğuma kadar 70 olursan süper yani
Bnde sutle idare ediyordum ama dunden beri gaviscon iciyomBen uzun zamandır çekiyorum bazen cok siddetleniyo geceleri uyutmuyo. Elma soğuk süt maden suyuyla filan idare ediyorum
Devletteki doktorum da bana 24.haftada gel seker yüklemesi yapalım dedi canımKan uyuşmazlığı icin 6 hafta da bir kan veriyorum, hem onun hem de şeker icin dedi ama emin olamadım her yerde 24 dolunca okudum
Ben dün soyledm doktora rutin kan idrar istedi onlarla birlikte yazacakmış . Almadım daha yani.ama bazı geceler dayanılmaz oluyo oturarak uyuyorumBnde sutle idare ediyordum ama dunden beri gaviscon iciyom
Süt yetmiyor bazen bende yazdırdım doktora cok kötü oldugumda mecbur iciyorum şurubu süt elma yoğurt filan kar etmiyor bazen bende mecbur iciyorumBnde sutle idare ediyordum ama dunden beri gaviscon iciyom