- 22 Kasım 2017
- 259
- 529
Kola eşim hayatta yapamaz bacağı deneyeyim bugünKola ve bacağa yapabilirsin ben koldayım sonra bacağa geçeceğim 34 haftaya kadar kullanıcam göbeğe uzun zamandır yaptirmiyorum
İnşallah valla şimdi ben gündüz yapıyorum gündüz yumusak oluyo ama gece yefiğim içtiğimden sertleşiyorSonlara doğru gergin de olacak tutacak yer bulabiliriz inşallah
Ben hep gece yapıyordum gündüz yapayım bundan sonra hiç dikkat etmemiştim bakİnşallah valla şimdi ben gündüz yapıyorum gündüz yumusak oluyo ama gece yefiğim içtiğimden sertleşiyor
Bu şakayı hep yapiyorum inşallah aklıma gelen başıma gelmez etraf kız biliyorGünaydınlar kızlar detaylıda çıktım dr erkek dedi ben şokkiz biliyorduk hep cok sasirdim şu an kendimde değilim akşam eşime şakasını yapmıştım gerçek oldu
Ayy hadi ya doktorunla randevun ne zmn onada sor bakalım cinsiyeti ne diye bide o kız diyomuş inatla bak sen ozaman17. haftada kız dedi şimdi de detaylıda radyoloji uzmanı üzerine basa basa erkek dedi inatlastik adamla
Alıyodur canım bende 20.haftama kadar sadece 1.5 kilo almıştım bulantılarım vardı 20.haftamdan sonra 2 haftada 1.5kilo daha aldım radyologta bebeğin kilosu iyi haftasıylada uyumlu dedi.kaldıki ilk hamileliğimde 23.haftamda 10 kilo almıştımSabah yine tartıldım hâlâ 2 kg ile devam ediyorum inşallah bebek alıyordur ya
Kuzum ne için deneyeceksin bu otu.bana ilk hamileliğimde doğum yaklaşınca iç suyunu açılmalar daha kolay oluyo ağrı sızıda çekmiyosun çok demişlerdi ama bu haftalarda hiç kullan diyen olmamıştıKizlar ben bugun aldim meryem ana otunu bakalim.deneyecegim insalalh hayirlsii ilee
Valla gelebilir bende o kaar emindim kiBu şakayı hep yapiyorum inşallah aklıma gelen başıma gelmez etraf kız biliyor
Pazartesi günü canım tekrar sorcam bakayım o ne diyecek ama detaylıda kesin diyorlar.Ayy hadi ya doktorunla randevun ne zmn onada sor bakalım cinsiyeti ne diye bide o kız diyomuş inatla bak sen ozaman
Senin ilk tahmin yaptılar galiba belki değişir canım ikincide erkek derler belki belli olmuyor baksana kime inancaz şaşırdıkSağol cnm. Ilaaa erkek demiyorum ama hislerime çok güveniyorum hep doğru çıkardı. Sindi ise doktor iki gün önce kız dedi. Hayal kırıklığına uğradım, kendimle ilgili. Kesinlikle bebisim le değil.
Tekrar iki hafta sonra gideceğim inşallah.Senin ilk tahmin yaptılar galiba belki değişir canım ikincide erkek derler belki belli olmuyor baksana kime inancaz şaşırdık
Kız kardeşimin de bir kızı vardı bu ikinci hamilelik öncekinin aksine hiç bulantsi olmadı ama doktor bunada kız dedi.benimde ikinci oncekinde bulantı oldu bunda olmadı erkek dedi. Acaba erken yaşta olan hamilelikler demi bulantı çok oluyor diye düşünmeye başladımBende erkek hissediyordum. Benim iki kızda çok bulantım vardı bunda kesildi. Ve çok farklı bir hamilelik. Hislerim hep erkek diyordu
Ultrason resmi var mı?
Evet kuzum dogum icin aldim biraz erken oldu ama oldu dursunKuzum ne için deneyeceksin bu otu.bana ilk hamileliğimde doğum yaklaşınca iç suyunu açılmalar daha kolay oluyo ağrı sızıda çekmiyosun çok demişlerdi ama bu haftalarda hiç
O zmnda cnm o kadar genç degildimki. İlk hamileliğim 28 yaşımda ikinci 30 yaşında şimdi ise 34 yaşındayım.Kız kardeşimin de bir kızı vardı bu ikinci hamilelik öncekinin aksine hiç bulantsi olmadı ama doktor bunada kız dedi.benimde ikinci oncekinde bulantı oldu bunda olmadı erkek dedi. Acaba erken yaşta olan hamilelikler demi bulantı çok oluyor diye düşünmeye başladım
Valla bana çok afedersiniz pipiyi gösterdiği halde ikinci kontrol zamanını yine bekledim bundada gösterdi pipiyi artık kanaat getirdim kesindir diye. Her an herşey olabilir yani neler duyuyoruzSenin ilk tahmin yaptılar galiba belki değişir canım ikincide erkek derler belki belli olmuyor baksana kime inancaz şaşırdık
Duasını önceden suya yapıp bekletmek lazım son anda okumak zor olurEvet kuzum dogum icin aldim biraz erken oldu ama oldu dursunsanci baslayinca yaoiliyormus sanirim suya koyup duasini ediyormsun icersende bir yudum icebilirmisin insalalh kolay dogumlarimiz olurr