2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın, ilk gebelikte 23 kilo aldım, doğumda giden kilolar emzirirken tekrar geldi iştahım çok açıktı oğlum emdikçe gözümün önünde tatlılar canlanıyordu 2 sene sürdü eski kiloma dönmem sıkı diyet yapmadım açıkçası. Şu anda 9 kilo aldım sağlık olsun kilolar verilir. Sona doğru aşırı ödem oluşmuştu ayağım 2 numara büyümüştü üstüne basamıyordum. Bu da yaza denk gelecek aynı şeyleri yaşıyacağım büyük ihtimal.

Kizlar ben bugun aldim meryem ana otunu bakalim.deneyecegim insalalh hayirlsii ilee

Eklentiler

• 16153734841999011765131704738337.jpg
    139,3 KB · Görüntüleme: 20
Sabah yine tartıldım hâlâ 2 kg ile devam ediyorum inşallah bebek alıyordur ya
Alıyodur canım bende 20.haftama kadar sadece 1.5 kilo almıştım bulantılarım vardı 20.haftamdan sonra 2 haftada 1.5kilo daha aldım radyologta bebeğin kilosu iyi haftasıylada uyumlu dedi.kaldıki ilk hamileliğimde 23.haftamda 10 kilo almıştım ama onda bulantım çok yoktu yedikçe yedim

Kizlar ben bugun aldim meryem ana otunu bakalim.deneyecegim insalalh hayirlsii ilee
Kuzum ne için deneyeceksin bu otu.bana ilk hamileliğimde doğum yaklaşınca iç suyunu açılmalar daha kolay oluyo ağrı sızıda çekmiyosun çok demişlerdi ama bu haftalarda hiç kullan diyen olmamıştı

Bu şakayı hep yapiyorum inşallah aklıma gelen başıma gelmez etraf kız biliyor
Valla gelebilir bende o kaar emindim ki benimde herkes kız biliyordu hep örmüşler pembe yelekleri şapkaları ne yapcaz bilmem

Sağol cnm. Ilaaa erkek demiyorum ama hislerime çok güveniyorum hep doğru çıkardı. Sindi ise doktor iki gün önce kız dedi. Hayal kırıklığına uğradım, kendimle ilgili. Kesinlikle bebisim le değil.
Senin ilk tahmin yaptılar galiba belki değişir canım ikincide erkek derler belki belli olmuyor baksana kime inancaz şaşırdık

Bende erkek hissediyordum. Benim iki kızda çok bulantım vardı bunda kesildi. Ve çok farklı bir hamilelik. Hislerim hep erkek diyordu

Ultrason resmi var mı?
Kız kardeşimin de bir kızı vardı bu ikinci hamilelik öncekinin aksine hiç bulantsi olmadı ama doktor bunada kız dedi.benimde ikinci oncekinde bulantı oldu bunda olmadı erkek dedi. Acaba erken yaşta olan hamilelikler demi bulantı çok oluyor diye düşünmeye başladım

Kuzum ne için deneyeceksin bu otu.bana ilk hamileliğimde doğum yaklaşınca iç suyunu açılmalar daha kolay oluyo ağrı sızıda çekmiyosun çok demişlerdi ama bu haftalarda hiç
Evet kuzum dogum icin aldim biraz erken oldu ama oldu dursun sanci baslayinca yaoiliyormus sanirim suya koyup duasini ediyormsun icersende bir yudum icebilirmisin insalalh kolay dogumlarimiz olurr

O zmnda cnm o kadar genç degildimki. İlk hamileliğim 28 yaşımda ikinci 30 yaşında şimdi ise 34 yaşındayım.

Senin ilk tahmin yaptılar galiba belki değişir canım ikincide erkek derler belki belli olmuyor baksana kime inancaz şaşırdık
Valla bana çok afedersiniz pipiyi gösterdiği halde ikinci kontrol zamanını yine bekledim bundada gösterdi pipiyi artık kanaat getirdim kesindir diye. Her an herşey olabilir yani neler duyuyoruz

Evet kuzum dogum icin aldim biraz erken oldu ama oldu dursun sanci baslayinca yaoiliyormus sanirim suya koyup duasini ediyormsun icersende bir yudum icebilirmisin insalalh kolay dogumlarimiz olurr
Duasını önceden suya yapıp bekletmek lazım son anda okumak zor olur
Baya okunacak süreler var çünkü Meryem suresi falan. tam doğuma giderken koyup sonrasında hemen çıkarmak lazımmış canım aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…