2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Acaba neden yapmiyor doktorunuz seker testinizi ??? Yani aclik tokluk bakarak anlayabilecek mi sizde gebelik sekeri olup olmadigini. Bunu o testi yapmadan anlamasi tani koymasi imkansiz cunku

Çok haklısınız tabii doktor yasakladıysa elbette o yasaklardan uzak durmak zorundayız, tüp bebekte doktorlar daha da hassas oluyor tabii.
Tabii öncelikle doktora danışmakta fayda ama tehlikeli dönemi atlattınız, şu an eğer herhangi bir gebeden bir farkınız hiç var mı sorusuna cevap hayır yok ise, abartmadan arada bir nefsin köreltilmesinden bebişkoya hiç de bişey olmaz, pişman olmak daha tehlikeli kesinlikle.
Kağan Kocatepe'nin bir videosu var benim hoşuma gitti onu atayım size :)

Anladım canım çok geçmiş olsun şimdi nasilsin
Şuan iyiyim şükür yatıyorum namaz bı kalkıyorum hamd olsun bugün başka bir özele gittim baktım 30 haftalık kadar çıkabilir dedi dün devlet gitmistim bebek haftasına uyumlu dedi dün devlet 500 gram falan dedi bugün özel 675 gram dedi cuma günü ayrıntılı birdaha giricem bakalım inşallah herşey Yolunda olur

Ben de 13 ile 20 arası aldım 6 7 kilo..
Dikkat etmek lazım valla.
Benim 75 gramla başlatacak.
Bakalım artık hayırlısı.

Bugün özel gittim özellikle sordum bu kulun yapacağı bişey değil bu Allah'ın hikmeti dedi bu seninlik bir olay değil dedi

Ben varım sanırım.175 boy 63 kilo ile hamile kaldım.Şu an 74 kiloyum.Açlık kan şekerim falan baya da düşük.Neden böyle oldu anlamadım.Ama sanırım iştahım hiç azalmadı benim.Hep yedim.Bi de ekstra vitaminler falan şişirdi diyorum.Doktorum da bir şey demiyor.

Acaba neden yapmiyor doktorunuz seker testinizi ??? Yani aclik tokluk bakarak anlayabilecek mi sizde gebelik sekeri olup olmadigini. Bunu o testi yapmadan anlamasi tani koymasi imkansiz cunku
Hiç bilmiyorum canım ilk gebeliğimde de yapmamıştı

kızlar size çok acil bişi sormak istiyorum Tetanos aşısı olanlar duş almış mıydnz? ben dün oldum aşıyı duşa girecektim simdi size bi danışayım istedim

Ben ilk hamileliğimde 23.haftama kadar 10 kilo almıştım ama bu hamileliğime göre daha rahattım şimdi 22 haftalığım 3 kilo aldım o da daha yeni diyebilirim 20.haftamdan sonra bulantılarım geçti tamda kendime geldim sayılmam yani.bu arada senin bebeğin erkekti değilmi

Aynen erkek ve ilk gebelik.Hayatımda görmediğim kiloları görüyorumDaha şimdiden ağırlaştım.İlk hamileliğinde şeker falan çıktı mı?Bende öyle bulantı falan olmadı çok.Hep yedimAma normalde de yerdim.Bünyeden dolayı sanırım kilo almayanlardandım.Ama hamilelikte ne değişti anlamadım..

Aklım sendeydi canım herşey yolunda ilerlesin inşallah. Sağsalim alalım yavruları kucagimiza vakti zamanı geldiğinde

Bende dediğin gibi yiyip yiyip kilo almayanlardandım canım ilk gebeliğimde 17 kilo aldım bulantım başlarda çok az olmuştu o yüzden çok etkilemedi beni iştahımda açıldı yedim durdum ama doktorum hiç kilomu problem yapmadı ama bu hamileliğimde bulantım kusmam geçmek bilmedi şimdi bile korka korka yiyorum bulantı yaşayacağım diye ilk hamileliğimde de açlık tokluk baktılar normal gördükleri için herhangi bir sıkıntı çıkmadı şükür bunda da açlık ve tokluk bakacaklar işte.acaba diyorum bu sonuçlarda bi sıkıntı görürsemi şeker yüklemesi yapıcak bilmiyorum neyse sağlık olsunda önemli olan o zaten.onlar ne söylerse onu yapıyoruz bizde.
Sanırım oğluşuna Deniz ismini vereceksin.bende ablasının ismiyle uyumlu olsun diye bu kızıma Deniz ismini vericem

Hahaha aynen.Eşimle daha bekarken hayalimizdi Deniz ismi.Ama etrafımız unisex isim olduğu için erkek olduğu belli olsun diye yanına da Mete yi koydumAma kız olsaydı yanına isim düşünmezdim sanırım.Ben iki soyismi kullanıyorum.Zorluk çeksin istemezdim.bu arada benim yeğenimin adı defne.ismi çok güzel kendi de öyleEminim sizinkiler de adları gibi güzel olur

Kilo konusunda anneme çekmişim sanırım.Kadın 56 ile hamile kalmış 85 le doğuma girmişçeke çeke bunda çekmişim sanırım

Aslında unisex bi isim koymak istemiyordum Deniz ismini en çok erkekte beğeniyorum ama Defne ye en uygun bu isim vardı erkek olsaydı zaten Demir koyacaktım.nasibimizde kız varmış bende öylelikle Deniz koyucam nasip olursa.yanına bi isim daha eklemeyi çok düşündüm ama her zaman tek isimden yana oldum o yüzden tek olacak sanırım bebişlerimizde inşallah isimleri gibi olur engin ve mavi Defne isminide defne ağacı yaz kış yeşil olan bir ağaç dedimki çocuğum adına çeksin hiç bi zaman yüzü solmasın şükür öylede bir çocuktur

Biz 4 kız kardeşiz annem dahil kardeşlerim balık etlidir yediklerine ne kadar dikkat etselerde illaki kilo alırlar yani bi ben vardım aralarında en çok yiyip kilo almayan taki hamileliğime kadar.o dönemde bile yesem kilo almam diyordum ama aldım gerçi doğumdan 2 ay sonra eski halime döndüm

Defne ismine bayılıyorum.Anlamı da çok güzel.Ayyy bak kiloları hemen verdim dedin ya sarılasım geldiBen takıntılıyım çünkü kiloya.Şu an umursamıyorum ama doğumdan sonra takarım biliyorum.Verecez o zaman

Masallah sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…